GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« : Şubat 09, 2008, 08:26:12 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2008, 08:31:37 ÖS » |
|
maşallah çok güzel kareler...çekenlerin eline sağlık...bu kadar buraya yükleye uğraşan arkadaşlarada teşekkürlerimi iletirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2008, 08:36:56 ÖS » |
|
biraz geç oldu arkadaşlar ışık ayarları yükleme amma zormuş yawff
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2008, 08:49:40 ÖS » |
|
ewt şansal hocam bu pozisyon hakkında ne diorsun  Yalnız sondan 4 fotodaki puga dikkat  sarı hondanın modeli ne çıkaramadım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2008, 08:51:37 ÖS Gönderen: By_BuGr4 »
|
|
Dönücem Dediysem Dönerim... 
|
|
|
|
|
|
CaSHaReMaN
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2008, 09:00:54 ÖS » |
|
bütün gece üşenmeyip fotoları çeken ve yükleyen GhostRider'a çok teşekkür ederiz... Ellerin dert görmesin
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2008, 09:20:07 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2008, 11:09:36 ÖS » |
|
bu aile için herşeye değer  eyvallah arkadaşlar bu arada video çekimleri nerde kim yüklüyor bilelim  
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2008, 11:10:43 ÖS Gönderen: GhostRider »
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2008, 11:27:57 ÖS » |
|
bu aile için herşeye değer  eyvallah arkadaşlar bu arada video çekimleri nerde kim yüklüyor bilelim   benim elimde bir ara kamera vardı bişeyler çektim adaşımdan en kısa zamanda istiyoz videoyu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2008, 11:31:48 ÖS Gönderen: refleks »
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
crayz_ruzgar
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 09, 2008, 11:38:29 ÖS » |
|
bu resımlerı hazırlayıp bıze sundugun ıcın teşekkurler GhostRider...
|
|
|
|
|
|
Seninle agladık senle gülduk biz Sevdamız ugruna canlar verdık biz SİYAH ın zindan olsun BEYAZ aydınlık herkeze nasıp olmaz BEŞİKTAŞlilik.........
|
|
|
GKN8039
Honda Integra
34 EE 8039
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2008, 01:03:00 ÖÖ » |
|
abicim eline saglık cok güzel resimler. keşke dönüştede 2-3 foto çekseydin  video en kısa zamanda elinizde olcak cd çekip pcye atıcam hazırlıcam . yanlız adaşım biraz kısa çekmişsin yaw 
|
|
|
|
|
|
GKN
|
|
|
GKN8039
Honda Integra
34 EE 8039
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2008, 01:04:30 ÖÖ » |
|
ewt şansal hocam bu pozisyon hakkında ne diorsun  Yalnız sondan 4 fotodaki puga dikkat  sarı hondanın modeli ne çıkaramadım honda leon o 
|
|
|
|
|
|
GKN
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2008, 01:14:18 ÖÖ » |
|
resimdeki siyah hondanın apaçi jantları resmi yokmu  
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2008, 01:35:36 ÖÖ » |
|
sarı leon cupra mı  bu arada seat a üzüldüm honda armasının ardında kaybolmuş gitmiş benliğini kaybetmiş:D heleki cupra ise oy anam oy yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2008, 01:38:31 ÖÖ » |
|
pardon ya leon değilmiş ibizaymış!ibiza cupra mı acaba araç ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2008, 01:46:39 ÖÖ » |
|
resimdeki siyah hondanın apaçi jantları resmi yokmu   benden bahsediyorsun sanırım arkadaşım araçım jantları var evde sehpamız yok onları evde sehpa olarak kullanıyorum saygılar pardon ya leon değilmiş ibizaymış!ibiza cupra mı acaba araç ??
evet ibiza cupra araç
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2008, 03:17:02 ÖÖ » |
|
emegı gecen herkese tesekkurler cok guzel kareler daha nıce bulusmalara hepberaber ıns..
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 10, 2008, 08:25:14 ÖS » |
|
yine müthiş bir buluşma yaşanmış  ama eksiklikler görüyorum hani refleksin pastası hani hediyeler... o kadar kişi eli boşmu gelmiş çooook ayıp 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 10, 2008, 08:41:22 ÖS » |
|
yine müthiş bir buluşma yaşanmış  ama eksiklikler görüyorum hani refleksin pastası hani hediyeler... o kadar kişi eli boşmu gelmiş çooook ayıp  evet ablacım eksikler vardı sen yoktun fatoş hanım yoktu  valla gökhana o kadar dedim pasta al diye almadı...dedim mc deki herşey gökhandanmış dedim yine yok dedi bizde hediyeleri vermedik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 10, 2008, 09:33:29 ÖS » |
|
resimdeki siyah hondanın apaçi jantları resmi yokmu   benden bahsediyorsun sanırım arkadaşım araçım jantları var evde sehpamız yok onları evde sehpa olarak kullanıyorum saygılar o kadar tesisat koycana git masa sandalye al spor koltukta pc kullanmayı biilosu... ahh ümidim ahhh
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
|