VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.
|
 |
« : Eylül 14, 2008, 03:03:50 ÖÖ » |
|
Tarih : 13/09/2008 Aktivite : Beykoz Sosyal Tesisleri iftar yemeği, Boğaz manzarasında çay ve nargile keyfi, Go-Kart, Sultanahmette Sahur
Herzamanki gibi THT adına yakışır bir buluşmaya dahi imza attı...
25 araç 50 kişinin Beykoz Sosyal Tesislerinde bir araya gelmesi ile güzel ve eğlenceli bir günü daha geride bıraktık. Herzamanki gibi bizi bu anlamlı günümüzde yanlız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkürler... (Resimleri bu başlık altında toplayalım lütfen)Sayfa sayfa aramamanız için, bu başlık altında 1-11'inci sayfalar arasında; 8663, onur34, taşkın34, warrior, vtec ve BeAcH nickli arkadaşlarımızın yüklemiş olduğu tüm fotografları (toplam 244 adet-16.6MB) aşağıdaki adresden tek doysa halinde zipli olarak indirebilirsiniz. http://rapidshare.com/files/145596945/TeamHondaTurkey_Geleneksel___304_ftar_Bulu__351_mas__305__2008__www.teamhondaturkey.com_.rar.html
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2008, 02:06:01 ÖÖ Gönderen: CaSHaReMaN »
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2008, 03:22:29 ÖÖ » |
|
ilk fotolar benden olsun,devamını sizlerden bekliyoruz  çok güzel bir buluşmaydı, gönül isterdi ki hiç bitmesin,sabaha kadar eğlenelim  bidahakine sahura kadar beraber olalım 
|
|
|
|
|
|
yanlış tercih yapıp gerçek dostluğa değer vermeyenler, değer vermedikleri insanların karşısında ezilmeye mahkumdur  bana HOSÇAKAL demek isteyenler gözlerimdeki s...léméz ifadeyi iyi kessinler
|
|
|
taskın34
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2008, 04:58:00 ÖÖ » |
|
ne güNdü beee (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 14, 2008, 12:32:57 ÖS » |
|
Gökhan abi biz sahura kadar kaldık keşke dursaydın  Çok güzel bi geceydi herşey için çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için... Dinlemek,gösterebileceğimiz nezaketlerin en yükseğidir...
|
|
|
HoNdA TyPe_R
Co-Admin
Honda Prelude

yILmAz&SaLicE
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 14, 2008, 01:18:05 ÖS » |
|
arkadaslar tekrardan cok tesekkurler hersey icin cok guseldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NLY11
Honda Civic Type R

NiL@y :)
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 14, 2008, 02:49:15 ÖS » |
|
 yeni uyandık walla tüm gecenin + sahurun bile tadı damağımız da kaldı... uzun zamandan sonra bukdr güsel vakit geçirdiğimi hatırlamıyorum gerçekten herşey çok güzeldi katılan arkadaşlarıma çok teşekkürler emeği geçenlere de tebrikler eminimki herkez çok memnun döndü evine  Ahmetttttttttt fotolarımızı bekliyorummmm ( 284 tanecik :p )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muRatpasa
Honda Prelude

Veni - Vidi - Vici
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2008, 03:03:05 ÖS » |
|
günaydın herkese sahura kadar eğlendik çok güzel bir buluşmaydı, sahurda da hafif yedik iyi oldu 
|
|
|
|
|
|
Allah'ım düşmanımı güçlü ve zeki yapki, galip geldiğimde utanç duymayayım.
|
|
|
|
|
|
BeAcH
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 14, 2008, 03:11:46 ÖS » |
|
 yeni uyandık walla tüm gecenin + sahurun bile tadı damağımız da kaldı... uzun zamandan sonra bukdr güsel vakit geçirdiğimi hatırlamıyorum gerçekten herşey çok güzeldi katılan arkadaşlarıma çok teşekkürler emeği geçenlere de tebrikler eminimki herkez çok memnun döndü evine  Ahmetttttttttt fotolarımızı bekliyorummmm ( 284 tanecik :p ) valla öle yaaa sahur a dicek yoktu saten o ayrı bi eğlenceydi  sen ayakta uyuyordun mıymıntı  emeği geçenlere ve aramısda olan herkese çok tşk.ederis  gerçekten de çok eğlendik.. heyyyy ahmettt  nili nin de dediği gibi 284 tanecik fotomuzu bekliorus  hepsi birbirinden güsel kareler  günaydın herkese sahura kadar eğlendik çok güzel bir buluşmaydı, sahurda da hafif yedik iyi oldu  günaydın efenimmm günaydın  Gelmenis iyi oldu dimeee çok güzel birgeceydi ramazan bitmeden bir iftar daha yaparız artık
efet katılıyorummm Gökhan.nilay da burdan destekliyooo
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2008, 03:13:47 ÖS Gönderen: BeAcH »
|
|
.. BeAcH BeAcH----B----BeAcH BeAcH----B---19 J 03---K----BeAcH BeAcH----K----BeAcH BeAcH
karda donmak üzeresin uyumak tatlı gelio ama sen öldüğünün farkında deilsin...
|
|
|
muRatpasa
Honda Prelude

Veni - Vidi - Vici
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 14, 2008, 03:21:20 ÖS » |
|
Aman Ahmet kardeş bu seferde silinmesin fotoğraflarımız heyyyy ahmettt  nili nin de dediği gibi 284 tanecik fotomuzu bekliorus  hepsi birbirinden güsel kareler  günaydın herkese sahura kadar eğlendik çok güzel bir buluşmaydı, sahurda da hafif yedik iyi oldu  günaydın efenimmm günaydın  Gelmenis iyi oldu dimeee çok güzel birgeceydi ramazan bitmeden bir iftar daha yaparız artık
efet katılıyorummm Gökhan.nilay da burdan destekliyooo bu sefer iftara daha çok katılım olur belki, fotolar yüklenince, kaçırılanlar görülünce  ama karting için kartal olmaz bu sefer tuzlaya gidelim...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım düşmanımı güçlü ve zeki yapki, galip geldiğimde utanç duymayayım.
|
|
|
|
BeAcH
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 14, 2008, 03:27:02 ÖS » |
|
Aman Ahmet kardeş bu seferde silinmesin fotoğraflarımız heyyyy ahmettt  nili nin de dediği gibi 284 tanecik fotomuzu bekliorus  hepsi birbirinden güsel kareler  günaydın herkese sahura kadar eğlendik çok güzel bir buluşmaydı, sahurda da hafif yedik iyi oldu  günaydın efenimmm günaydın  Gelmenis iyi oldu dimeee çok güzel birgeceydi ramazan bitmeden bir iftar daha yaparız artık
efet katılıyorummm Gökhan.nilay da burdan destekliyooo bu sefer iftara daha çok katılım olur belki, fotolar yüklenince, kaçırılanlar görülünce  ama karting için kartal olmaz bu sefer tuzlaya gidelim... bence de katılıyorum  gelmeyen çok şey kaçırdı...
|
|
|
|
|
|
.. BeAcH BeAcH----B----BeAcH BeAcH----B---19 J 03---K----BeAcH BeAcH----K----BeAcH BeAcH
karda donmak üzeresin uyumak tatlı gelio ama sen öldüğünün farkında deilsin...
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 14, 2008, 03:29:39 ÖS » |
|
herkese günaydın  ramazan bitmeden yine istiyorum buluşmaa  benim yine artılar olucak 
|
|
|
|
|
|
yanlış tercih yapıp gerçek dostluğa değer vermeyenler, değer vermedikleri insanların karşısında ezilmeye mahkumdur  bana HOSÇAKAL demek isteyenler gözlerimdeki s...léméz ifadeyi iyi kessinler
|
|
|
cıvıc6041
Honda Civic VTI

MY LOVE MAWİ PORTAKAL!!!
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 14, 2008, 03:37:56 ÖS » |
|
herkese günaydın arkadaşlar... güzel bi geceden sonra;) 
|
|
|
|
|
|
 TEBRİKLER BEŞİKTAŞIM... ÇARŞI
|
|
|
NLY11
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 14, 2008, 03:47:53 ÖS » |
|
herkese günaydın arkadaşlar... güzel bi geceden sonra;)  çok güsel bi geceden snrrrr  özüme döndüm..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NLY11
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 14, 2008, 03:55:07 ÖS » |
|
Gelemedim ya yedim bitirdim kendimi vallahi...Neyse bidahakine...  bis senin yerinede eğlendik merak etme dicem ama çok şey kaçırdın çoook 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Civic Type R

Erman
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 14, 2008, 03:58:42 ÖS » |
|
Gelemedim ya yedim bitirdim kendimi vallahi...Neyse bidahakine...  bis senin yerinede eğlendik merak etme dicem ama çok şey kaçırdın çoook  Nilay valla ağlayacam yapma...Uyuz oldum vallahi..( Tabi gelemediğim için uyuz oldum.Eğlendiğinize de bi o kadar sevindim)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 14, 2008, 04:01:58 ÖS » |
|
sağlık olsun erman abi bi tane daha olucak ramazan bitmeden  sıkma canını, bende çok buluşma kaçırdım,seni anlıorum yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NLY11
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 14, 2008, 04:08:15 ÖS » |
|
Gelemedim ya yedim bitirdim kendimi vallahi...Neyse bidahakine...  bis senin yerinede eğlendik merak etme dicem ama çok şey kaçırdın çoook  Nilay valla ağlayacam yapma...Uyuz oldum vallahi..( Tabi gelemediğim için uyuz oldum.Eğlendiğinize de bi o kadar sevindim) Erman abim nedemek yaa şaka yaptımm hiç uyuz olma olman gereken biyer wardı bidahaki buluşmada daa çok eğleniriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Civic Type R

Erman
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 14, 2008, 04:11:28 ÖS » |
|
Hepinizin eğlenmesine çok sevindim... Acaba kartingte kim kazandı.. Ghostrıder Zamparayı geçtimi.....Az sonraa....Harbiden merak ediyom yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|