VTEC
Administrator
Turbo S2000

BüyükGüç Büyük Sorumluluk ister
|
 |
« Yanıtla #60 : Eylül 23, 2006, 06:20:02 ÖS » |
|
Buluşma alanına harekete geçiyorum  Orada görüşürüz ...
|
|
|
|
|
|
  click on the image
|
|
|
aSil
Honda Prelude

No speed, just drift!
|
 |
« Yanıtla #61 : Eylül 23, 2006, 11:48:04 ÖS » |
|
Gelen herkese teşekkür ederiz. Kötü havaya rağmen güzel vakit geçirdik.
|
|
|
|
|
|
 ||-|| (()) ||\|| ||)) //\
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #63 : Eylül 24, 2006, 01:09:16 ÖÖ » |
|
Havanın pek iyi olmamasına rağmen THT her zamanki gibi yine iyi bir buluşma çıkardı, gelenlere ve emeği geçenlere teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Onur YAŞAR Mazda Lantis 1.8 34 AAY 87 İKÜ  & 
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #64 : Eylül 24, 2006, 02:06:13 ÖS » |
|
güzel vakit geçti, yine hoşsohbet, paylaşım ve arkadaşlık..Tüm THT dostlarına teşekkürler.. Onura güzel kareler için ayrıca teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cıvıc6041
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #65 : Eylül 24, 2006, 03:11:28 ÖS » |
|
yaw çok istedim ama gelemedimm kahretsin!!! bizim de toplantımız vardı arkadaşlarlaa .. oyuden bizde çamlıcadaydıkk ama beylikdüzünden çamlıcaya gectim arkadaşları aldım oradann aslında yanlış yola girdim bahanesiyle gelecektim yanınıza ama kısmet değilmiş inş bir daha ki buluşmayaa!!!  tüüh yaaw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aSil
Honda Prelude

No speed, just drift!
|
 |
« Yanıtla #66 : Eylül 24, 2006, 06:32:11 ÖS » |
|
yaw çok istedim ama gelemedimm kahretsin!!! bizim de toplantımız vardı arkadaşlarlaa .. oyuden bizde çamlıcadaydıkk ama beylikdüzünden çamlıcaya gectim arkadaşları aldım oradann aslında yanlış yola girdim bahanesiyle gelecektim yanınıza ama kısmet değilmiş inş bir daha ki buluşmayaa!!!  tüüh yaaw Olsun arkadaşım kafanı duvarlara vurma bunun için  Biz kısmet olursa tekrar buluşuruz ve gelirsin. THT'nin her toplantısı güzel geçer en güzelini falan kaçırmadın yani
|
|
|
|
|
|
 ||-|| (()) ||\|| ||)) //\
|
|
|
|
vtimania
|
 |
« Yanıtla #67 : Eylül 24, 2006, 07:35:14 ÖS » |
|
Katılan herkese tesekkur ederiz...havanın soguk ve yagmurlu olmasına ragmen katılım iyiydi...birdahaki tht bulusmasında gorusmek uzere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sercanbaba
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #68 : Mart 18, 2008, 02:09:50 ÖS » |
|
arkadaşlar ben bu honda şapkalarından nasıl alabilirim yaa lütfen yardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Honda Civic Type R

HondA = Nü HarikA
|
 |
« Yanıtla #69 : Mart 18, 2008, 02:14:45 ÖS » |
|
Görüşün görüşün  iyi eğlenceler 
|
|
|
|
|
|
  Hayırlı Sürüşler..
|
|
|
aLipasha
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #70 : Mart 18, 2008, 02:17:36 ÖS » |
|
2006 daki konu hortlamis.
|
|
|
|
|
|
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
|
|
|
sercanbaba
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #71 : Mart 18, 2008, 02:26:06 ÖS » |
|
galiba sorum anlaşılmadı yada okunmadı ben gaziantepteyim bu honda şapkasın dan nasıl alabilirim cevabınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CaSHaReMaN
|
 |
« Yanıtla #72 : Mart 18, 2008, 02:37:28 ÖS » |
|
galiba sorum anlaşılmadı yada okunmadı ben gaziantepteyim bu honda şapkasın dan nasıl alabilirim cevabınızı bekliyorum
öncelikle şapka başlığı burası değil o yüzden ilgililer sana cevap verememiş olabilirler. şapka konusunda ise, geçen sene isteyen kişi sayısına göre bir seferlik olmak üzere şapka üretilip dağıtılmıştı, ondan sonra tshirt ve çakmak bunlar bir dönemlik geçici aktiviteler olduğu için şu an tek kişilik isteklere göre üretim yapamıyorlar (ha elinde olan admin üye falan varsa burada mesajı okuyup sana ulaşabilir o ayrı) o yüzden siteyi takip edersen belki ilerde yine sapka ve ya değişik ürünlerin dağıtımı yapılabilir...
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
|