Gönderen Konu: KONYA BAYRAM BULUŞMASI (Gokart)  (Okunma sayısı 17386 defa)

a_tunc

• Ziyaretçi
Ynt: KONYA BAYRAM BULUŞMASI (Gokart)
« Yanıtla #50 : Kasım 22, 2010, 07:15:48 ÖS »
olur mu hiç selmancım beni sollarken ki sevincin objektiflerden kaçmamış  >=ok

HGT

• Selman ECİRLİ
« Yanıtla #51 : Kasım 23, 2010, 08:56:47 ÖÖ »
olur mu hiç selmancım beni sollarken ki sevincin objektiflerden kaçmamış  >=ok

o sana bindirdiğim turun sevinci hacııı :)

a_tunc

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Kasım 23, 2010, 05:09:30 ÖS »
Maaşallahın var zaten. Ben açıkcası araçlara çok aşina olmadığım için fazla hız kesmek zorunda kaldım. Yoksa kilo avantajımda vardı ekibe göre ama değerlendiremedik. Zaten ilk 3 e baktığımızda hep bu kilo avantajı olanlar var. Yalçın ve ibrahim abiye o kadar söyledim göbekleri emanete bırakalım diye ama kıyamadılar   <nohapy

yalçınn

« Yanıtla #53 : Kasım 23, 2010, 05:33:45 ÖS »
Maaşallahın var zaten. Ben açıkcası araçlara çok aşina olmadığım için fazla hız kesmek zorunda kaldım. Yoksa kilo avantajımda vardı ekibe göre ama değerlendiremedik. Zaten ilk 3 e baktığımızda hep bu kilo avantajı olanlar var. Yalçın ve ibrahim abiye o kadar söyledim göbekleri emanete bırakalım diye ama kıyamadılar   <nohapy

Ali kardeşim öyle bir emenetci varsa hemen bırakalım göbekleri ve birdaha hiç almayalım mümkünse:)

a_tunc

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : Kasım 23, 2010, 07:47:38 ÖS »
Kaç yılın emeği be abi o göbekler. Nasıl kıyıpta bırakcaksın? Hem biz seni göbekli sevdik.
Maaşallahın var zaten. Ben açıkcası araçlara çok aşina olmadığım için fazla hız kesmek zorunda kaldım. Yoksa kilo avantajımda vardı ekibe göre ama değerlendiremedik. Zaten ilk 3 e baktığımızda hep bu kilo avantajı olanlar var. Yalçın ve ibrahim abiye o kadar söyledim göbekleri emanete bırakalım diye ama kıyamadılar   <nohapy

Ali kardeşim öyle bir emenetci varsa hemen bırakalım göbekleri ve birdaha hiç almayalım mümkünse:)