|
C.E.M
|
 |
« Yanıtla #60 : Haziran 12, 2006, 08:26:39 ÖS » |
|
inşallah gökhan kardeşim....sizin gibi efendi adamlar çok lazım bize....tarih uygun olursa ben tüm dostları toparlar getiririm merak etme....şöyle eski günleri yad eder güler eyleniriz...tabi birazda yaramazlık yaparız  )))))))))))))))))))))) özdin abi time trialde tolga abiyle koni mevzunusu konusmustum onun yanında otursan sendin sanırım ? bi dahaki toplantıda sizide bekleriz bi dahaki sefer tanışmak üzere bu arada bnm videolar nerde gökalp özelden msnden ulaşırsan sewinirm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Yanıtla #61 : Haziran 12, 2006, 11:13:06 ÖS » |
|
resimler çok güzel olmuş kanka ellerine sağlık bide gökhan patllatsa resimleri tamamdır.bu arada sizde aramıza hoşgeldiniz özdin abi.cem senin videolar boranın makinada abi ondan isticeksin walla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ClaW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #62 : Haziran 12, 2006, 11:29:15 ÖS » |
|
beklıyoruz resımlerı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Yanıtla #63 : Haziran 12, 2006, 11:35:01 ÖS » |
|
4. sayfada umutun resimleri var alper oraya bak istersen gökhanda koyar şimdi diğerlerini bomba olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhan035
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #64 : Haziran 13, 2006, 02:45:22 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
 Bakalım ilerde oğlum olursa adını MODİFİ, kız olursa da MODİFİYE koymayı planlıyorum...
|
|
|
gokhan035
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #65 : Haziran 13, 2006, 03:35:46 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
 Bakalım ilerde oğlum olursa adını MODİFİ, kız olursa da MODİFİYE koymayı planlıyorum...
|
|
|
gokhan035
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #66 : Haziran 13, 2006, 03:42:50 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Yanıtla #67 : Haziran 13, 2006, 04:16:38 ÖÖ » |
|
gökhancım ellerine sağlık walla o kadar uğraşmışsın sağolasın.bu seferlik 12 araçtık ama bir dahakine yönetimin daha sıkı desteğiyle çok daha fazla sayılara ulaşıcağız.tekrardan katılan ve emege gecen herkese cok teşekkür ederim çok çok güzel bir gündü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Yanıtla #68 : Haziran 13, 2006, 04:22:34 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhan035
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #69 : Haziran 13, 2006, 04:24:11 ÖÖ » |
|
hiç önemli değil Gökalp cim ne demek... bi de sticker lazım sticker  hatta t-shirt yaptırsak şöyle mugen li vtec li kırmızı honda amblemli valla çok şık olur... ben kendim dizayn edip yaptırıcam 1-2 haftaya kadar bakalım nasıl olucak... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Yanıtla #70 : Haziran 13, 2006, 04:27:46 ÖÖ » |
|
umut be seninde kafan yanmışmı be abi walla biz o merdivenin üstüne çıkmıcaktık güneşe çok yakın olduk baksana kafamızdaki deri yanmış kavrulmuş resmen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Yanıtla #71 : Haziran 13, 2006, 04:30:36 ÖÖ » |
|
hiç önemli değil Gökalp cim ne demek... bi de sticker lazım sticker  hatta t-shirt yaptırsak şöyle mugen li vtec li kırmızı honda amblemli valla çok şık olur... ben kendim dizayn edip yaptırıcam 1-2 haftaya kadar bakalım nasıl olucak...  abi o işi dizayn edelim hep beraber ya bende birazcık araştırma yapayım,güzel logolar bulalım yaptıralım.bence direk zaten umutun üstündeki gibi bişiler düşünebiliriz yani onun üzerinde oynarız yaptırırız ekleriz çıkartırız on numara olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhan035
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #72 : Haziran 13, 2006, 04:35:21 ÖÖ » |
|
valla ben araştırmıştım baya bi logo buldum, sen de bak güzel bişeyler bulursan paslaşalım, bu arada buluşmadan sonra eve gittim baktım efe arıyo abi diyo nasıl yanmışım kırmızı biber gibi olmuşum diyodu, bende tam ayna da nasıl yanmışım diye bakıyodum, eee abi izmir güneşi yakıyo valla, kafa derim kızarmıştı THT için yığılıp kalıcaktık valla orda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Yanıtla #73 : Haziran 13, 2006, 04:46:45 ÖÖ » |
|
valla ben araştırmıştım baya bi logo buldum, sen de bak güzel bişeyler bulursan paslaşalım, bu arada buluşmadan sonra eve gittim baktım efe arıyo abi diyo nasıl yanmışım kırmızı biber gibi olmuşum diyodu, bende tam ayna da nasıl yanmışım diye bakıyodum, eee abi izmir güneşi yakıyo valla, kafa derim kızarmıştı THT için yığılıp kalıcaktık valla orda  abi benim avatardaki resim nasıl ya olurmu dersin acaba güzel durumu şöyle sağ yada sol omuzda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ClaW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #74 : Haziran 13, 2006, 03:23:46 ÖS » |
|
fotolar ıcın tskkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:..Plague'Surfer..:
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #76 : Haziran 13, 2006, 06:01:13 ÖS » |
|
fotodaki benim yürüyüşüme bakın sanki pistin sahibi gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:..Plague'Surfer..:
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #77 : Haziran 13, 2006, 06:06:02 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efe-e
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #78 : Haziran 14, 2006, 03:20:50 ÖS » |
|
sürüngen senin sistemin maasallahı warmıs ya 5 dk anca ugradım standa ama cok guzeldi honda kardeslği bekle beni 6 ay sonra katılıcam inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|