Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 Yazdır
Gönderen Konu: İzmir mahalli oto-drag sampiyonası ve THT standı (Fotoğraflar)  (Okunma Sayısı 1561 defa)
C.E.M
Honda Prelude

« Yanıtla #60 : Haziran 12, 2006, 08:26:39 ÖS »

inşallah gökhan kardeşim....sizin gibi efendi adamlar çok lazım bize....tarih uygun olursa ben tüm dostları toparlar getiririm merak etme....şöyle eski günleri yad eder güler eyleniriz...tabi birazda yaramazlık yaparız Sırıtma))))))))))))))))))))))

özdin abi time trialde tolga abiyle koni mevzunusu konusmustum onun yanında otursan sendin sanırım ? bi dahaki toplantıda sizide bekleriz bi dahaki sefer tanışmak üzere Wink

bu arada bnm videolar nerde gökalp özelden msnden ulaşırsan sewinirm  Grin

Lunatic..
Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #61 : Haziran 12, 2006, 11:13:06 ÖS »

resimler çok güzel olmuş kanka ellerine sağlık bide gökhan patllatsa resimleri tamamdır.bu arada sizde aramıza hoşgeldiniz özdin abi.cem senin videolar boranın makinada abi ondan isticeksin walla Wink
ClaW
Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Haziran 12, 2006, 11:29:15 ÖS »

beklıyoruz resımlerı
Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #63 : Haziran 12, 2006, 11:35:01 ÖS »

4. sayfada umutun resimleri var alper oraya bak istersen gökhanda koyar şimdi diğerlerini bomba olur
gokhan035
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #64 : Haziran 13, 2006, 02:45:22 ÖÖ »

http://www.hemenpaylas.com/download/945669/sise_show.MPG.html

evet arkadaşlar bu şişe show umuzdan ufak bi bölüm  dişsiz

Bakalım ilerde oğlum olursa adını MODİFİ, kız olursa da MODİFİYE  koymayı planlıyorum...
gokhan035
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #65 : Haziran 13, 2006, 03:35:46 ÖÖ »

Bakalım ilerde oğlum olursa adını MODİFİ, kız olursa da MODİFİYE  koymayı planlıyorum...
gokhan035
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #66 : Haziran 13, 2006, 03:42:50 ÖÖ »

offffffffffffff çok uğraştırdı bu foto işi uykum geldi valla  dişsiz dişsiz dişsiz

Bu resimlerde benden arkadaşlar... arada gelip giden arkadaşlarda oldu, hepsini fotoğraflama imkanımız olmadı, 12  araçdık inşallah bu sayı daha da artacak...  Wink

Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #67 : Haziran 13, 2006, 04:16:38 ÖÖ »

gökhancım ellerine sağlık walla o kadar uğraşmışsın sağolasın.bu seferlik 12 araçtık ama bir dahakine yönetimin daha sıkı desteğiyle çok daha fazla sayılara ulaşıcağız.tekrardan katılan ve emege gecen herkese cok teşekkür ederim çok çok güzel bir gündü.
Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #68 : Haziran 13, 2006, 04:22:34 ÖÖ »

kanka o videodaki yüzündeki ifade nedir öle yaa koptum olm burada.tavuğu ilk defa yumurtlamış teyzeler gibi bir heyecan bir böbürlenme  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin bir yandanda zevk sigarasını tüttürüyor o da ayrı mesele tabi dişsiz
gokhan035
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #69 : Haziran 13, 2006, 04:24:11 ÖÖ »

hiç önemli değil Gökalp cim ne demek...

bi de sticker lazım sticker  Wink hatta t-shirt yaptırsak şöyle mugen li vtec li kırmızı honda amblemli valla çok şık olur... ben kendim dizayn edip yaptırıcam 1-2 haftaya kadar bakalım nasıl olucak...  Dancing

Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #70 : Haziran 13, 2006, 04:27:46 ÖÖ »

umut be seninde kafan yanmışmı be abi walla biz o merdivenin üstüne çıkmıcaktık güneşe çok yakın olduk baksana kafamızdaki deri  yanmış kavrulmuş  resmen  yörüngesi kaymış
Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #71 : Haziran 13, 2006, 04:30:36 ÖÖ »

hiç önemli değil Gökalp cim ne demek...

bi de sticker lazım sticker  Wink hatta t-shirt yaptırsak şöyle mugen li vtec li kırmızı honda amblemli valla çok şık olur... ben kendim dizayn edip yaptırıcam 1-2 haftaya kadar bakalım nasıl olucak...  Dancing

abi o işi dizayn edelim hep beraber ya bende birazcık araştırma yapayım,güzel logolar bulalım yaptıralım.bence direk zaten umutun üstündeki gibi bişiler düşünebiliriz yani onun üzerinde oynarız yaptırırız ekleriz çıkartırız on numara olur
gokhan035
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #72 : Haziran 13, 2006, 04:35:21 ÖÖ »

valla ben araştırmıştım baya bi logo buldum, sen de bak güzel bişeyler bulursan paslaşalım, bu arada buluşmadan sonra eve gittim baktım efe arıyo abi diyo nasıl yanmışım kırmızı biber gibi olmuşum diyodu, bende tam ayna da nasıl yanmışım diye bakıyodum, eee abi izmir güneşi yakıyo valla, kafa derim kızarmıştı THT için yığılıp kalıcaktık valla orda  dişsiz

Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #73 : Haziran 13, 2006, 04:46:45 ÖÖ »

valla ben araştırmıştım baya bi logo buldum, sen de bak güzel bişeyler bulursan paslaşalım, bu arada buluşmadan sonra eve gittim baktım efe arıyo abi diyo nasıl yanmışım kırmızı biber gibi olmuşum diyodu, bende tam ayna da nasıl yanmışım diye bakıyodum, eee abi izmir güneşi yakıyo valla, kafa derim kızarmıştı THT için yığılıp kalıcaktık valla orda  dişsiz

abi benim avatardaki resim nasıl ya olurmu dersin acaba güzel durumu şöyle sağ yada sol omuzda?
ClaW
Ziyaretçi
« Yanıtla #74 : Haziran 13, 2006, 03:23:46 ÖS »

fotolar ıcın tskkurler
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam

« Yanıtla #75 : Haziran 13, 2006, 05:26:36 ÖS »

İst. daki buluşmalarada bekleriz arkadaşlar  Cool

click on the image
:..Plague'Surfer..:
Honda Integra
*

« Yanıtla #76 : Haziran 13, 2006, 06:01:13 ÖS »

fotodaki benim yürüyüşüme bakın sanki pistin sahibi gibi Cheesy
:..Plague'Surfer..:
Honda Integra
*

« Yanıtla #77 : Haziran 13, 2006, 06:06:02 ÖS »

umut burada amma dayamışım Smiley  dişsiz dişsiz

ya çok güzel buluşmaydıda bi travma tehlikesi atlattık bence herşeyden önce bi şapka ayarlayalım
efe-e
Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : Haziran 14, 2006, 03:20:50 ÖS »

sürüngen senin sistemin maasallahı warmıs ya 5 dk anca ugradım standa ama cok guzeldi honda kardeslği bekle beni 6 ay sonra katılıcam inşallah
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam

« Yanıtla #79 : Haziran 14, 2006, 03:36:02 ÖS »

http://www.hemenpaylas.com/download/945669/sise_show.MPG.html

evet arkadaşlar bu şişe show umuzdan ufak bi bölüm  dişsiz

Süper show muş ne varkı bu arabada böyle Aslan filanmı var kükrüyor Cheesy

click on the image
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: