|
|
|
Mrija
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2006, 04:30:02 ÖÖ » |
|
Yapmışın hareketini gene Deniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ofspor
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2006, 01:12:45 ÖS » |
|
güzel olmuş her ne kadar katılmasamda...
|
|
|
|
|
|
arabalarla yaşamak güzel
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2006, 01:24:46 ÖS » |
|
Bidahaki sefer inş. 50 kişi vardı rahat Aslında kaçırdığına üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güven
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2006, 01:42:24 ÖS » |
|
Evet buluşma çok güzeldi ben hernekadar gelmiyecem desemde son anda gene dayanamadım kardeşim ve arkadaşlarla beraber buluşmaya katıldık.Çok zevkli bir organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler.THT Gün geçtikçe büyüyor ve 1. yaşına çok sağlam basarak ilerliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 07, 2006, 01:52:07 ÖS » |
|
Evet buluşma çok güzeldi ben hernekadar gelmiyecem desemde son anda gene dayanamadım kardeşim ve arkadaşlarla beraber buluşmaya katıldık.Çok zevkli bir organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler.THT Gün geçtikçe büyüyor ve 1. yaşına çok sağlam basarak ilerliyor.
Teşekkürler aramızda olmanıza çok sevindik...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ePHe
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2006, 03:32:48 ÖS » |
|
cok guzel bi bulusmaydı yapımda ve yayında emei gecen herkese tessekurler:)
|
|
|
|
|
|
LiVe FaST Die YouNG...
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 07, 2006, 03:52:03 ÖS » |
|
walla buyumek bi yana roll-on gidioruz resmen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 07, 2006, 06:04:00 ÖS » |
|
nazar değmesin  . . .
|
|
|
|
|
|
Onur YAŞAR Mazda Lantis 1.8 34 AAY 87 İKÜ  & 
|
|
|
!MMORTAL
Honda City
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 07, 2006, 07:21:03 ÖS » |
|
gusel bı bulusma arkadasslar tbrıkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 07, 2006, 08:52:42 ÖS » |
|
VTEC, grup sıralamaları ve final yarışındaki sıralama falan nerde yau?
|
|
|
|
|
|
Onur YAŞAR Mazda Lantis 1.8 34 AAY 87 İKÜ  & 
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 07, 2006, 10:10:03 ÖS » |
|
VTEC, grup sıralamaları ve final yarışındaki sıralama falan nerde yau?
evet yaa sonuçlar yazılsın buraya lutfen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emes
Honda Integra
Artık 91 Civic
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 08, 2006, 12:15:26 ÖÖ » |
|
Resimlere kimin kim oldugu yazılabilir mi ? Geldiğimde sadece Denizi tanıdım ve onla konuştuk ama çok ayak üstü oldu . Büyükçekmeceli olanlara göz aşinalığımız vardı gerçi Gündüz ve sıcak bi havada olursa daha iyi olur çok kalmadık son grupta çıktık. Benim açımdan teambuyukçekmecekankalar.com  olarak geçti .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emes
Honda Integra
Artık 91 Civic
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 08, 2006, 12:24:43 ÖÖ » |
|
Tanımıyorum fakat bayanlardanda guzel suruculer cıkıyormus.Suana kadar cok az gordumde o yuzden dıkkatımı cektı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SLH
Honda Prelude

just ride.
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 08, 2006, 12:54:25 ÖÖ » |
|
vtec sesleri birbirine karışarak 56 km. gittik ama değdi doğrusu, kalabalık olmasına rağmen organizatör arkdaslarımız temiz bir şekilde herkesin gönlünü ederek organizasyonu yaptılar.biraz üşüdük ,pistte yerden ısıtma beklerdim aslında  birde şunu gördüm go kart yarışında, genel olarak tht ailesinde herkez birbirine yol verdi, kimse hırsına kapılmadı bunun için ayrıca helal olsun arkadaşlarıma...
|
|
|
|
|
|
---SLH---
|
|
|
Emes
Honda Integra
Artık 91 Civic
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 08, 2006, 01:00:42 ÖÖ » |
|
Üşümekten vtec seslerini duyamadık ama selimpaşa ışıklardan dönmeden önce e200 kompresore 1.6ies sesini duyurduk (5 kişi olarak) mercedes şoka girdi heralde biz ışıklardan döndüğümüzde duran arabasından bize bakıyordu . İyimi yaptım kötü mü yaptım tartışılır ama sonuç Forever Honda .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 08, 2006, 11:32:02 ÖÖ » |
|
Resimlere kimin kim oldugu yazılabilir mi ? Geldiğimde sadece Denizi tanıdım ve onla konuştuk ama çok ayak üstü oldu . Büyükçekmeceli olanlara göz aşinalığımız vardı gerçi Gündüz ve sıcak bi havada olursa daha iyi olur çok kalmadık son grupta çıktık. Benim açımdan teambuyukçekmecekankalar.com  olarak geçti . Yoğunlukdan dolayı pek ilgilenememiş olabilirim k.bakmayın bidahaki buluşmada söz herkezle tanıştırıcam... Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FG
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 08, 2006, 11:54:58 ÖÖ » |
|
güzel aksiyon oldu be ben eğlendim baya . final yarışının son turlarında biraz ufak çarpışmalar oldu ama neyseki ciddi bişi olmadı.. DAMALI BAYRAK sallandımı yarış bitmiş demektir arkadaşlar  ve bayrağı ilk gören pilotta 1. demektir. o görevli bayrağı salladı nasılsa 1. oldum diye ben öyle biraz eğlencelik bişiler yapıiim dedm amaan o da nee bizim çocuklar sağlı sollu zorluyor beni  geçildim ama hemen gene geçtim eheheh çok eğlendim iyiki gelmişim. orada yarışan herkese teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DuDuM
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 08, 2006, 12:47:10 ÖS » |
|
vtec sesleri birbirine karışarak 56 km. gittik ama değdi doğrusu, kalabalık olmasına rağmen organizatör arkdaslarımız temiz bir şekilde herkesin gönlünü ederek organizasyonu yaptılar.biraz üşüdük ,pistte yerden ısıtma beklerdim aslında  birde şunu gördüm go kart yarışında, genel olarak tht ailesinde herkez birbirine yol verdi, kimse hırsına kapılmadı bunun için ayrıca helal olsun arkadaşlarıma... kim kime yol verdi ben görmedim bana gelen çarpıyordu giden çarpıyordu anlamadım valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|