GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #60 : Mayıs 03, 2008, 01:24:06 ÖS » |
|
kavga etmeyin len ayırmam
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #61 : Mayıs 03, 2008, 01:44:19 ÖS » |
|
utunmadan anatacan mı birde bindigimiz adamlar 2 kere biniyorar peşinden ayrılmadılar bende kilodan geride kaldım (seninle binmek isteyen adamlar vardı tırsmasaydın onlarla binseydin)
ulan şişko bi yarışta 5 kez geçilip kaç tur yedigi belli olmayan we konuşan sen warsın bi insan geçildi diye bu kadar rencide edilmezki kardeşim 
|
|
|
|
|
|
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya ~√V^√--------------------------------------------------------------bak durdurdum  Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de.
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #62 : Mayıs 03, 2008, 01:45:22 ÖS » |
|
Abi çok pis hırs yaptım...Poşetçayı , Icetea yapacam..Korkudan buz kesecek.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #63 : Mayıs 03, 2008, 01:46:28 ÖS » |
|
Ulan bu yarış bensiz olur mu be.. Ben gizli forvetim çatala takacam hepinize.. Ramses + 1 ( Arkadaş ) Bu arada avrupadan katılacam mekana yani anadoludan değil.
heyt be anadolu kaplanım benim   aslanı kaplanı pistte görücez sayın temsilci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #64 : Mayıs 03, 2008, 01:48:52 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #65 : Mayıs 03, 2008, 01:49:08 ÖS » |
|
Abi çok pis hırs yaptım...Poşetçayı , Icetea yapacam..Korkudan buz kesecek..  heh komik espirili kişilik bilindigi üzre sadece pistte konuşma kararı aldım ortagını fato fatoş korkudan pijama partisine gidio bence sende uyuya fln kal pistte adam gömmeye yer kalmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #66 : Mayıs 03, 2008, 01:51:16 ÖS » |
|
Abi çok pis hırs yaptım...Poşetçayı , Icetea yapacam..Korkudan buz kesecek..  heh komik espirili kişilik bilindigi üzre sadece pistte konuşma kararı aldım ortagını fato fatoş korkudan pijama partisine gidio bence sende uyuya fln kal pistte adam gömmeye yer kalmadı Terlemen lazım Volkancım Kolay olmayacak....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #67 : Mayıs 03, 2008, 01:52:37 ÖS » |
|
Abi çok pis hırs yaptım...Poşetçayı , Icetea yapacam..Korkudan buz kesecek..  heh komik espirili kişilik bilindigi üzre sadece pistte konuşma kararı aldım ortagını fato fatoş korkudan pijama partisine gidio bence sende uyuya fln kal pistte adam gömmeye yer kalmadı volkan sen bu yarıştan sonra bidaha siteye falanda girmen gibime geliyo  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #68 : Mayıs 03, 2008, 01:55:08 ÖS » |
|
Abi çok pis hırs yaptım...Poşetçayı , Icetea yapacam..Korkudan buz kesecek..  heh komik espirili kişilik bilindigi üzre sadece pistte konuşma kararı aldım ortagını fato fatoş korkudan pijama partisine gidio bence sende uyuya fln kal pistte adam gömmeye yer kalmadı Terlemen lazım Volkancım Kolay olmayacak.... hehhhh bak hala espiri yapıo çok güldüm ya siz isterseniz 2-3 tur ilerde başlayında egzos dumanından etkilenmeryin sip siyah olursunuz ki ispatlanmıştır gökhan (şişko) refleks nickli arkadasa sorabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #69 : Mayıs 03, 2008, 01:56:33 ÖS » |
|
sen anca gökhanı bide zaferi geçen  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #70 : Mayıs 03, 2008, 01:58:44 ÖS » |
|
Demirden korksaydık trene binmezdik Volkan.. Pistte görüşürüz yedim seni..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 03, 2008, 01:59:10 ÖS » |
|
sen anca gökhanı bide zaferi geçen   Puhahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 03, 2008, 02:02:36 ÖS » |
|
sen anca gökhanı bide zaferi geçen   Puhahahahaha he b,de sen çık temsilci fark etmezde zaferle gökhanımı nie aşalıosun onu anlamadım çok ayıp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #73 : Mayıs 03, 2008, 02:05:42 ÖS » |
|
sen anca gökhanı bide zaferi geçen   Puhahahahaha he b,de sen çık temsilci fark etmezde zaferle gökhanımı nie aşalıosun onu anlamadım çok ayıp aşalama değil len tam tersi  onların yanında sen ben kg olarak aşalanıyoz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #74 : Mayıs 03, 2008, 02:08:03 ÖS » |
|
teşekkür edip konuşmayı bitirelim öleyse biz makara yapıoruz aşalama degil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #75 : Mayıs 03, 2008, 02:14:02 ÖS » |
|
Güncel Liste
1- CaSHaReMaN 2- poşetçay 3- refleks 4- ZafeR 5- 8663+Beach 6- fikito ( dershaneyi ekip gelcem inş ) 7- aras+buura 8- crayz_ruzgar 9- cuneyt +1 10- GhostRider +1 11- ZaMPaRa+Nur+Aslı 12- Ramses + 1 ( Arkadaş )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #76 : Mayıs 03, 2008, 02:35:20 ÖS » |
|
utunmadan anatacan mı birde bindigimiz adamlar 2 kere biniyorar peşinden ayrılmadılar bende kilodan geride kaldım (seninle binmek isteyen adamlar vardı tırsmasaydın onlarla binseydin)
ulan şişko bi yarışta 5 kez geçilip kaç tur yedigi belli olmayan we konuşan sen warsın bi insan geçildi diye bu kadar rencide edilmezki kardeşim   yapabildigi tek şey o
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #77 : Mayıs 03, 2008, 02:39:18 ÖS » |
|
gel caddeye dermişim  ortalık bi anda karışırmış ben gidiom kana antrenman yapmaya gel sennde akşam siliwride kalırız az yol gitmiş oluruz yarın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman