|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #120 : Mayıs 04, 2008, 11:48:16 ÖS » |
|
herkese tesekk...
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #121 : Mayıs 04, 2008, 11:50:43 ÖS » |
|
anlamadığım olay buluşmaya gelmeyen sayın adminin yanına neden gidiyoz onuda anlamış değilim  yanına gittik hadi neyse cafeye girdik dedim herhalde hesabı admin karşılayacak ama nerdeeee saygılar adminim...üyeliğim gümbürtüye gitmez herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.
|
 |
« Yanıtla #122 : Mayıs 04, 2008, 11:52:31 ÖS » |
|
Teşekkürler Arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #124 : Mayıs 04, 2008, 11:54:37 ÖS » |
|
Hesap zamanı yoktun bikere ama karşılamama izin vermediler  iyide kardeşim biz çıkarken ödendi dedi kasadaki bayan para wermedik? 
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.
|
 |
« Yanıtla #125 : Mayıs 04, 2008, 11:57:29 ÖS » |
|
neyse hesap ' ı kapatalım  Resımlerı beklıyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CaSHaReMaN
|
 |
« Yanıtla #126 : Mayıs 05, 2008, 12:21:16 ÖÖ » |
|
katılan herkese ve yeni üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkürler, bugün hoşunuza gitmeyen bir olay veya davranışla karşılaşan olduysa affola
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #127 : Mayıs 05, 2008, 01:03:01 ÖÖ » |
|
bir beklemediniz bizde katılalım aranıza yaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZaMPaRa
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #128 : Mayıs 05, 2008, 01:37:36 ÖÖ » |
|
Çok güzel bi buluşmaydı,ayarlıyan ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu arada 1. kim di ? Tebrik ediyorum kendisini 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #129 : Mayıs 05, 2008, 01:40:54 ÖÖ » |
|
Çok güzel bi buluşmaydı,ayarlıyan ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu arada 1. kim di ? Tebrik ediyorum kendisini  bizim 1.miz sensin:) duymak istedigin şey bu sanırım
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
mavi_kumsal
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #130 : Mayıs 05, 2008, 01:46:57 ÖÖ » |
|
Buluşma süperdi saolun  hele o yemekte zaferin tatlıları salataları götürüşü acayipti baya güldük eylendik tşkler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #131 : Mayıs 05, 2008, 01:54:34 ÖÖ » |
|
Çok güzel bi buluşmaydı,ayarlıyan ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu arada 1. kim di ? Tebrik ediyorum kendisini  bizim 1.miz sensin:) duymak istedigin şey bu sanırım alkışlıyoruz arkadasımızı
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
RaMsEs
Honda Civic Type R

Erman
|
 |
« Yanıtla #132 : Mayıs 05, 2008, 09:09:15 ÖÖ » |
|
Volkan yarıştaki başarından dolayı tebrik ediyorum seni.. Evet arkadaşlar tüm çabalarıma rağmen malesef geçildim..Ama son kuvvetime kadar mücadele ettim yarışı izleyenlerin hepsi şahittir..Poşetle aramızda 25 kg. fark olmasına rağmen dibinden ayrılmadım...Zaten o da tırstı geçilecem diye ama çaktırmıyo kendileri...Yanınızdan erken ayrılmak zorunda kaldım.İçimde kaldı valla..Kısmet birdaha ki buluşmaya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #133 : Mayıs 05, 2008, 09:46:31 ÖÖ » |
|
Buluşma süperdi saolun  hele o yemekte zaferin tatlıları salataları götürüşü acayipti baya güldük eylendik tşkler  reklama gerek yok  duyanda 1kg tatlı yedim zannedecek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.
|
 |
« Yanıtla #134 : Mayıs 05, 2008, 10:09:15 ÖÖ » |
|
birinciyi tebrik eder devamını dileriz... posetçim konuyu okuyunca hayal kırıklığına uğradım o kadar attın tuutun 5.mi olduunnnn yazıkkk sanaaaaa 
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #135 : Mayıs 05, 2008, 01:48:22 ÖS » |
|
birinciyi tebrik eder devamını dileriz... posetçim konuyu okuyunca hayal kırıklığına uğradım o kadar attın tuutun 5.mi olduunnnn yazıkkk sanaaaaa  hayır 5 deil grupta yani konuşan arkadaslarla yaptık birinci oldum sonrada birinciler bindi ondada 2 oldum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freeba
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #136 : Mayıs 05, 2008, 02:32:46 ÖS » |
|
mrb arkadaşlar dün o kadar resim cekildi ne zaman sitede yayınlanacak ?? bilgisi olan varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.
|
 |
« Yanıtla #137 : Mayıs 05, 2008, 02:34:40 ÖS » |
|
birinciyi tebrik eder devamını dileriz... posetçim konuyu okuyunca hayal kırıklığına uğradım o kadar attın tuutun 5.mi olduunnnn yazıkkk sanaaaaa  hayır 5 deil grupta yani konuşan arkadaslarla yaptık birinci oldum sonrada birinciler bindi ondada 2 oldum huwwww tebrikler efenim... en kısa zamanda teke tek yapalım su gokartı 
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #138 : Mayıs 05, 2008, 03:12:31 ÖS » |
|
birinciyi tebrik eder devamını dileriz... posetçim konuyu okuyunca hayal kırıklığına uğradım o kadar attın tuutun 5.mi olduunnnn yazıkkk sanaaaaa  hayır 5 deil grupta yani konuşan arkadaslarla yaptık birinci oldum sonrada birinciler bindi ondada 2 oldum huwwww tebrikler efenim... en kısa zamanda teke tek yapalım su gokartı  fatoş hanım en kısa zamanda yapalım diyosunuzda ama hep satıyosunuz bizi yaww  dünkü buluşma için gelicem 1. falan olucam dediniz milleti gaza getirdiniz ama kendiniz gelmediniz  neyse bekleriz en yakın zamandaki cartinge 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #139 : Mayıs 05, 2008, 03:17:59 ÖS » |
|
birinciyi tebrik eder devamını dileriz... posetçim konuyu okuyunca hayal kırıklığına uğradım o kadar attın tuutun 5.mi olduunnnn yazıkkk sanaaaaa  hayır 5 deil grupta yani konuşan arkadaslarla yaptık birinci oldum sonrada birinciler bindi ondada 2 oldum huwwww tebrikler efenim... en kısa zamanda teke tek yapalım su gokartı  bnmle binebilmeniz için acemileri (ramses)(gostriderı)geçmen gerekio öle kolay deil bnmle yarışmak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|