Alıntı yapılan: Thalassa - Temmuz 31, 2009, 04:31:27 ÖSAlıntı yapılan: muRatpasa - Temmuz 31, 2009, 11:38:56 ÖÖAlıntı yapılan: Thalassa - Temmuz 28, 2009, 08:16:00 ÖSSiteye Giremedim haberim olmadı işlerimin Yoğunluğundan haberim olsa kesinlikle Orada olurdum Sağlık olsun Bir dahaki sefere artık..Ersin kardeşim emeğine Sağlık hiçŞüphe yokki en kalitesinden bir sunumun olmuştur hiç şüphe yok sen içini rahat tut...kardeşim, cebin kapalı, ya da bana kapalı ulaşılamıyorsun, arasan da görüşsek ?!kardeşim özelden numaranıı at bana benim telefon çalındı numaran yok ama benim numara aynıya burak kanka ne adamsın lo telf calındı oglum gıt kursun dokturr...::d:
Alıntı yapılan: muRatpasa - Temmuz 31, 2009, 11:38:56 ÖÖAlıntı yapılan: Thalassa - Temmuz 28, 2009, 08:16:00 ÖSSiteye Giremedim haberim olmadı işlerimin Yoğunluğundan haberim olsa kesinlikle Orada olurdum Sağlık olsun Bir dahaki sefere artık..Ersin kardeşim emeğine Sağlık hiçŞüphe yokki en kalitesinden bir sunumun olmuştur hiç şüphe yok sen içini rahat tut...kardeşim, cebin kapalı, ya da bana kapalı ulaşılamıyorsun, arasan da görüşsek ?!kardeşim özelden numaranıı at bana benim telefon çalındı numaran yok ama benim numara aynı
Alıntı yapılan: Thalassa - Temmuz 28, 2009, 08:16:00 ÖSSiteye Giremedim haberim olmadı işlerimin Yoğunluğundan haberim olsa kesinlikle Orada olurdum Sağlık olsun Bir dahaki sefere artık..Ersin kardeşim emeğine Sağlık hiçŞüphe yokki en kalitesinden bir sunumun olmuştur hiç şüphe yok sen içini rahat tut...kardeşim, cebin kapalı, ya da bana kapalı ulaşılamıyorsun, arasan da görüşsek ?!
Siteye Giremedim haberim olmadı işlerimin Yoğunluğundan haberim olsa kesinlikle Orada olurdum Sağlık olsun Bir dahaki sefere artık..Ersin kardeşim emeğine Sağlık hiçŞüphe yokki en kalitesinden bir sunumun olmuştur hiç şüphe yok sen içini rahat tut...
yaklasık 1 ay olacak resimler yok hala