Gönderen Konu: 18.04.2009 izmir buluşma fotosu...  (Okunma sayısı 21274 defa)

Kemall

• Ziyaretçi
Ynt: 18.04.2009 izmir buluşma fotosu...
« Yanıtla #50 : Nisan 28, 2009, 11:20:00 ÖS »
yaşasıın egzos öttürmek >=ok :seytani

Quantum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : Nisan 28, 2009, 11:47:55 ÖS »
ama yine sataşmak anlamında demiyorum . illegal işler yapılmıyo demiş arkadaşımız ama zaten yaptığımız modifiye vb şeyler yani kısacası yakalandığımız bu hastalık bizim yasalarımıza göre suç değil mi(en azından polisler tarafından .) eğer bizde tuning toplantılarında  iki eksoz öttürmüceksek kullanmayalım bu araçları . sanki herkes pistlerde basarak kendini tatmin ediyo . yanlış söylüyosam uyarın arkadaşlar .

modifiye yapmak illegal demedim ki ben.. :)

trafiğe açık alanlarda "site buluşması" adı altında yapılan organizasyonlarda yapılan drag ve roll lerden bahsediyorum.. Bu legal midir?

İstediğin yerde istediğin kişiler ile şahsi olarak buluşup istediğini yapabilirsin.. ister gazla ister öttür ister katılım.. ama site çatısı altında bir organizasyon ise bu, kişileri aşıyor site işin içine giriyor..

THT ile diğer sitelerin organizasyon ya da etkinlik tanımları farklıdır, o farklı bir konu.. Ama THT de bu şekilde.. Farklı beklentileri olan arkadaşlar için üzgünüm..

armi

« Yanıtla #52 : Nisan 29, 2009, 12:01:05 ÖÖ »
lütfen arkadaşlar burası izmir toplantı fotoları bölümü bırakın tartışmayı özür diliyorum hepinizden

armi

« Yanıtla #53 : Nisan 29, 2009, 12:04:26 ÖÖ »
yaşasıın egzos öttürmek >=ok :seytani

kemal amcacım bu n demek oluo sanırım çıkıntılık oluo tabiri caizse..
lütfen etme eyleme böyle mesajlar...
düşüncelerin kendine kalsın bu topikte yapma çıkııntılık lütfen barii saygısızlık derecesine sokma armiyi
teşekkür ederim saygı duyduğun için..

armi
saygılar..

armi

« Yanıtla #54 : Nisan 29, 2009, 12:05:15 ÖÖ »
vala tüm arkadaşlara abilerime teşekkür ediyorum beni honda35 vea dier siteler ilgilendirmiyor..
biz tht olarak ne roll nede kalmkış organizesi yapmıyıcaz eer bn izmir temsilcisiysem bu olmayacaktır .
roll vea kalkış istiyen arkadaşlar körfeze gitseydiler.
bnm organizasyonlarım tanışma sohbet ile başlayıp gece ne gösterirse o şekilde dewam edecektir.(illegal olamaz)
istiyen özgür olup istediği sitenin organizasyonuna gider...

arkadaşlar lüfen site içerisinde iğneliyici mesajlar yazmayalım..

saygılar..!!

güncel konu

dewir

« Yanıtla #55 : Nisan 29, 2009, 12:12:13 ÖÖ »
lütfen arkadaşlar burası izmir toplantı fotoları bölümü bırakın tartışmayı özür diliyorum hepinizden

pardon armi ben yopiği yanlış görmüşüm kusura bakma

armi

« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2009, 12:37:35 ÖÖ »

pardon armi ben yopiği yanlış görmüşüm kusura bakma

sende problem yok barış abi konuyu roll ve kalkışa çeviren arkadaşlar var sürekli tekrar yeniliyorum istiyem roll ve kalkış yapan sitelre yönelir ve gidr kalkar ve roll yapar isterse 1 saatte isterse 10 gün önceden planlar ama bn tht olarak kesinlikle yokum bu tür olaylara haa araban vardır tam kalkışlık zaten kendini isbat etmeye gerek yoktur biiyosundur zaten o gücü anlatmak istediğim izmiri rooll v kalkış için toplamamak tht forum olarak muhabbet ve yardımlaöa olarak toplamak

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #57 : Mayıs 02, 2009, 10:56:49 ÖS »
vala tüm arkadaşlara abilerime teşekkür ediyorum beni honda35 vea dier siteler ilgilendirmiyor..
biz tht olarak ne roll nede kalmkış organizesi yapmıyıcaz eer bn izmir temsilcisiysem bu olmayacaktır .
bnm organizasyonlarım tanışma sohbet ile başlayıp gece ne gösterirse o şekilde dewam edecektir.(illegal olamaz)

saygılar..!!

bukadar olgun ve duyarlı düşüncede olduğun için seni yürekten tebrik ediyorum kardeşim. inş bir gün senin yaptığın izmir organizasyonuna burdanda geleceğiz. yolun açık olsun. seni seviyoruz.

aviator35

« Yanıtla #58 : Mayıs 03, 2009, 01:02:57 ÖS »
buluşmalar izmir grubunda yayılmıyor sanırım? ben duysam gelirdim...

armi

« Yanıtla #59 : Mayıs 04, 2009, 04:33:32 ÖS »
buluşmalar izmir grubunda yayılmıyor sanırım? ben duysam gelirdim...

buluşmalar
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar-b127.0/

bu sayfda yayınlanıor arkadaşlar.. ama izmir grubundada yayınlarım...

armi

« Yanıtla #60 : Mayıs 04, 2009, 04:34:21 ÖS »

saygılar..!!

bukadar olgun ve duyarlı düşüncede olduğun için seni yürekten tebrik ediyorum kardeşim. inş bir gün senin yaptığın izmir organizasyonuna burdanda geleceğiz. yolun açık olsun. seni seviyoruz.

saolasın abi işl izmirede beklio olucam thtyi..