|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 14, 2008, 06:54:50 ÖS » |
|
çok güzel buluşma olmuş gitmediğim halde gitmiş gibi oldum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zubeyir
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 14, 2008, 07:00:22 ÖS » |
|
gelen herkese tesekkur ederım ..guzel gundu.bu arada nılay gıttımı sevvgülllüün   gittüüüü ama sorma 1 e kadar bende mahvoldum oda sendende Allah razı olsun yaa okadar ilgilendin... sorun deeel nolcaak. .valla dun hepımız cok yorgunduk onda n dolayı bende ve geldım ölü gibiydim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 14, 2008, 07:03:39 ÖS » |
|
çok güzel buluşma olmuş bu arada yasin abinin tu 5048 i de güzel çıkmış heee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CaSHaReMaN
Avrupa Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

"tevazu" insanlık demek
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 14, 2008, 07:42:28 ÖS » |
|
çok güzel olmuş buluşma, düzenleyen arkadaşlarımın emeğine sağlık, katılanlara teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 15, 2008, 12:46:32 ÖÖ » |
|
ersin ben seni bi gokart ta aradım olasydın seninle çekişirdik  rakip yoktu  
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 15, 2008, 12:51:26 ÖÖ » |
|
ersin ben seni bi gokart ta aradım olasydın seninle çekişirdik  rakip yoktu   neeeeee.....
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 15, 2008, 12:52:10 ÖÖ » |
|
ersin ben seni bi gokart ta aradım olasydın seninle çekişirdik  rakip yoktu   neeeeee.....  ne neeee basbaya birinci bendim
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 15, 2008, 12:57:09 ÖÖ » |
|
abı sensın de rakıp yokktu falannn aaa bıde ersıne soyluyonn tamm yanıı...bız fatosss ha bıde zaferı unutuyoon onlar ne rakıpp deılmııı kı...hele zafer gormedınmıı adamlar her turda vidaları sıkıyolardıı....sametı soylemıyomm zaten arabasıda ona benzıyoduu..
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 15, 2008, 01:01:00 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 15, 2008, 01:04:58 ÖÖ » |
|
abı yanlısın var zafer asfaltı aglatmıs...ustundeya eheheh...aglamıss garıbımm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CaSHaReMaN
Avrupa Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

"tevazu" insanlık demek
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 15, 2008, 01:18:54 ÖÖ » |
|
ben resmi yarışlara katılırım abi  ödülsüz, iddiasız yarışlar sıkıcı bana göre deil 
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 15, 2008, 01:19:57 ÖÖ » |
|
ben resmi yarışlara katılırım abi  ödülsüz, iddiasız yarışlar sıkıcı bana göre deil  ya cocum sen git hadi parkta oyna abiler burda konuşuo telli araba fln gezdir
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
CaSHaReMaN
Avrupa Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

"tevazu" insanlık demek
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 15, 2008, 01:25:33 ÖÖ » |
|
ulan gitmişsin yarışa bile girmemişsin tırsak ne konuşuosun, kolona çarptırdığım günü ne çabuk unuttun 
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 15, 2008, 01:29:11 ÖÖ » |
|
birisine gelip arkadan kalleşçe vurursan çarpar tabiii kolona yarışa girmedim çünkü sırtımdaki agrı arrttı tedawiye başlıcam
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
CaSHaReMaN
Avrupa Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

"tevazu" insanlık demek
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 15, 2008, 01:32:28 ÖÖ » |
|
ben, arkasında beklememe rağmen yol vermeyen birisini yoldan çıkarttım sadece kalleşce vurmadım. ayrıca ne ağrısı olum ölme daha lazımsın bize dicem ama konu dağılıcak demiyim 
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 15, 2008, 01:33:29 ÖÖ » |
|
bende msnde olsak bişey derdim ama demiyim anladın nasılsa omurilikte sorun war
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 15, 2008, 03:50:44 ÖÖ » |
|
mesaj at kanka cepten
|
|
|
|
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 15, 2008, 08:09:24 ÖÖ » |
|
abı sensın de rakıp yokktu falannn aaa bıde ersıne soyluyonn tamm yanıı...bız fatosss ha bıde zaferı unutuyoon onlar ne rakıpp deılmııı kı...hele zafer gormedınmıı adamlar her turda vidaları sıkıyolardıı....sametı soylemıyomm zaten arabasıda ona benzıyoduu..
birileri bana laf sokmuş...ben ne yapayım adamlar arabayı sağlam yapmamış  ne yalan söleyeyim bi ara korktum araca bişey olcak diyee  giderken ıkınıyodu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Civic Type R

Erman
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 15, 2008, 09:27:24 ÖÖ » |
|
Hiç kastırmayın millet bu kilomla bile 1 sn taktınız bana.. Demek ki sizin gibi tüysiklet olsam hepinizi duman ederim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|