|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #100 : Nisan 13, 2008, 11:20:42 ÖS » |
|
ya sende iki dakkada agresife baglıon heee
saat 20:30 a kadar calısırsan sende agresıfe baglarsın volkancıgım emın ol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #101 : Nisan 13, 2008, 11:22:14 ÖS » |
|
bi seni biliom yetkili serviste bu kadar çalışan
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #102 : Nisan 13, 2008, 11:23:07 ÖS » |
|
ya sende iki dakkada agresife baglıon heee
saat 20:30 a kadar calısırsan sende agresıfe baglarsın volkancıgım emın ol ben 2 saat ders çalıştıktan sonra bile 3 saat boyunca herkezi tersliyorum 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #103 : Nisan 13, 2008, 11:23:40 ÖS » |
|
arkadaşlar şu resimleride atıverin artık da bizde bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #104 : Nisan 13, 2008, 11:24:11 ÖS » |
|
abi satışta oldugu için çok çalışıyolar bi seni biliom yetkili serviste bu kadar çalışan [/quote
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #105 : Nisan 13, 2008, 11:25:32 ÖS » |
|
bi seni biliom yetkili serviste bu kadar çalışan
valla bende 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #106 : Nisan 13, 2008, 11:28:12 ÖS » |
|
sefıka nasılsın valla sen yoktun ya keske olsaydın...gozlerımız senı aradı gercekten..
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
CaSHaReMaN
Avrupa Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

"tevazu" insanlık demek
|
 |
« Yanıtla #107 : Nisan 13, 2008, 11:35:03 ÖS » |
|
iyi geceler THT. süper bir buluşmayı daha geride bırakmışsınız, bensiz ne kadar süper olabilirse artık  ayrıca go-karta katılan arkadaşlarım tartışıyorlar ne güzel, ben gelseydim kimse konuşamayacaktı o yüzden gelmedim 
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #108 : Nisan 13, 2008, 11:37:01 ÖS » |
|
sefıka nasılsın valla sen yoktun ya keske olsaydın...gozlerımız senı aradı gercekten..
hadı canım herkez yalancı olmus bu forumda  o yuzden alo deyıp nerdesın sen dıye sordunuz dımı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #109 : Nisan 13, 2008, 11:38:35 ÖS » |
|
ya sen ne yalancı olmaya başladın lafı bile geçmedi
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #110 : Nisan 13, 2008, 11:43:16 ÖS » |
|
hadı canım herkez yalancı olmus bu forumda  o yuzden alo deyıp nerdesın sen dıye sordunuz dımı  nerde oldugunu bılıyordum calıstıgınıda...ordan aramak pek ıyı bı fıkır deıldı bence cunku bız eglenırken sen calısıyosun ve ben arayıp senle konusuyorum...yok..olmaz.. sefıka nasılsın valla sen yoktun ya keske olsaydın...gozlerımız senı aradı gercekten..
ya sen ne yalancı olmaya başladın lafı bile geçmedi volkanım lafı cok gectı ama sen yoktun...
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #111 : Nisan 13, 2008, 11:44:15 ÖS » |
|
 pekı anlayısın ıcın sagol cuneyt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #112 : Nisan 13, 2008, 11:45:43 ÖS » |
|
ben çalışıodum bahçe belliyim ot yoluodum aramadınız mı  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@LpTuG
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #113 : Nisan 13, 2008, 11:49:31 ÖS » |
|
ılk kez aranızda oldum guzel gundu ıns dahada guzel olur bundan sonrakı bulusmalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #114 : Nisan 13, 2008, 11:51:16 ÖS » |
|
ben çalışıodum bahçe belliyim ot yoluodum aramadınız mı   valla ben aramadım volkanım..ama senıde sordumm gelmenede sevındımm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #115 : Nisan 13, 2008, 11:52:29 ÖS » |
|
iyi oldu cücü macera yaşadım baya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #116 : Nisan 13, 2008, 11:57:08 ÖS » |
|
senın oldugun yerde maceranın yasanmaması mumkunmu volkanım..daha ıyılerı olur ınss..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #117 : Nisan 13, 2008, 11:57:44 ÖS » |
|
typer macerası..oda şaşırdı ne olduğunu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #118 : Nisan 14, 2008, 12:00:27 ÖÖ » |
|
senın oldugun yerde maceranın yasanmaması mumkunmu volkanım..daha ıyılerı olur ınss.. inanmadılar bana gelio diyince gokartta gören şaşırdı silivride bahçe bellerken maltepede gokarttayım insan kuş misali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #119 : Nisan 14, 2008, 12:00:35 ÖÖ » |
|
iyi geceler THT. süper bir buluşmayı daha geride bırakmışsınız, bensiz ne kadar süper olabilirse artık  ayrıca go-karta katılan arkadaşlarım tartışıyorlar ne güzel, ben gelseydim kimse konuşamayacaktı o yüzden gelmedim  yoklugunun farkına bir ara vardık ama senden çok helikopteri aradık:)
|
|
|
|
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
|