CaSHaReMaN
Avrupa Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

"tevazu" insanlık demek
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2008, 01:37:50 ÖÖ » |
|
bana bu pazar için teklif geldi, draglar var dedim. iptal olduğunu duyunca bende arayıp geleceğimi bildirdim. sözümden döndüğümü gören olmamıştır. ben söz verdim gitmek zorundayım... Nan iki dakkada nereye söz verdiniz adamı hasta etmeyin. Geleceksin Ersin o kadar...  BU BULUŞMAYA KATILMAYAN ARKADAŞLARI TEHDİT EDİYORUM.  ONA GÖRE... Bensiz ilk buluşma olucak belki, biliyorum yokluğumu arayacaksınız  ama verilmiş sözüm var
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
CaSHaReMaN
Avrupa Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

"tevazu" insanlık demek
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 12, 2008, 01:43:52 ÖÖ » |
|
abi karşı marşı mevzusunu açmayalım yine. bugüne kadar karşı buluşmalarına benim kadar katılan olmamıştır hepsinde vardım, her buluşmamız karşıda olsa yinede katılırım. ayrıca karşıyı mevzu etseydim kendi arabamla izmite kadar gelicem demezdim iptal olan buluşma için. katılamama sebebimi bir önceki mesajımda belirttim. pazartesi gel de sadece senin için geliyim karşıya gerekirse ama pazar gelemicem bunun için hepinizden özür dilerim Bensiz ilk buluşma olucak belki, biliyorum yokluğumu arayacaksınız  ama verilmiş sözüm var ersin gelmen gerekiyor asıl söz verilen yer burası karşı olduğundan zorunamı gitti gelmezsen kırılırım buna emin ol
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 12, 2008, 01:56:35 ÖÖ » |
|
Benimde C.tesi Öğleden sonra belli olucak inş. gelebilirim. Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 12, 2008, 10:56:16 ÖÖ » |
|
Buluşma yerleri her zamanki gibi bu yakadakiler için Greens Otopark. Karşıdakiler için ise güzergahın üzerinde bir yer olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 12, 2008, 01:38:52 ÖS » |
|
Güncel Liste
1- GhostRider+1 2- CrazyRüzgar 3- Zafer 4- RaMsEs ( Dragda tekim ama mangal olayına benim kızın durumuna göre eşimle gelebilirim. ) 5- refleks 6- whitehan + 1 7- yassi
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
bayburtlu69
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 12, 2008, 02:20:03 ÖS » |
|
ben kesin geliyorum.... ferhat abiyede bi sorıyımm beraber geliriz .... buluşma saati 12 veya 1 çok gzl olur ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 12, 2008, 02:23:18 ÖS » |
|
Güncel Liste
1- GhostRider+1 2- CrazyRüzgar 3- Zafer 4- RaMsEs ( Dragda tekim ama mangal olayına benim kızın durumuna göre eşimle gelebilirim. ) 5- refleks 6- whitehan + 1 7- yassi 8-bayburtlu69
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 12, 2008, 02:23:51 ÖS » |
|
Hareket saatimiz greens otoparkı 11.30 buluşup ordan kozyatagı careefor geçicez 12.00 gibi diger buluşma noktasında arkadaşlarımıza katılıcaz ordandan Aydos' a geçip mangalımızı yapıcaz menuyü gelicek kişi sayısına göre kozyatıgı careeforda aramızda konuşup kararlaştırırız arkadaşlar 16.30 gibi maltepe de bulunan İstanbul Karting Park geçip kim ne yapıyormuş görücez:)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 02:50:30 ÖS Gönderen: refleks »
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 12, 2008, 02:26:46 ÖS » |
|
ortalama saat kaç gibi biter mangal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 12, 2008, 02:55:07 ÖS » |
|
ortalama saat kaç gibi biter mangal...
buğra saat 6 gibi herşey biter.
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 12, 2008, 03:53:54 ÖS » |
|
Güncel Liste
1- GhostRider+1 2- CrazyRüzgar 3- Zafer 4- RaMsEs ( Dragda tekim ama mangal olayına benim kızın durumuna göre eşimle gelebilirim. ) 5- refleks 6- whitehan + 1 7- yassi 8-bayburtlu69
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 12, 2008, 04:47:12 ÖS » |
|
İnşallah bende geliyorum arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 12, 2008, 05:11:38 ÖS » |
|
Akşam ilerleyen saatlerde kesin bir şey yazıcam arkadaşlar gelmeyi istiyorum ayarlamaya çalışıyorum yarın pazar ama benim işin pazarı yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 12, 2008, 07:04:59 ÖS » |
|
Yengeler Gelmiyorlarmı ? ? ?
Güncel Liste
1- GhostRider+1 2- CrazyRüzgar 3- Zafer 4- RaMsEs ( Dragda tekim ama mangal olayına benim kızın durumuna göre eşimle gelebilirim. ) 5- refleks 6- whitehan + 1 7- yassi 8-bayburtlu69 9-merburvehan 10-vtec + 1 11-Rusher Racer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 12, 2008, 07:22:26 ÖS » |
|
bnede akşama doğru yazcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RuSHeR_RaCeR
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 12, 2008, 07:44:36 ÖS » |
|
Benim ilk karşı taraftaki buluşmam olacak inş.
Ben+1 arkadaş geliyorum.
Bu arada biri Allah için tam olarak saatleri yazarsa sevinirim. Yassi organizatör olarak senden bekliyorum..
Bide yassi önce go-kart demiş sonra biri önce mangal sonra go-kart demiş hangisi doğru?..
Geçe kalamayacaklar için yazarsanız sevinirim Çünkü biz karşıdan gelcez köprü trafik falan....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RuSHeR_RaCeR
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 12, 2008, 07:46:50 ÖS » |
|
Yengeler Gelmiyorlarmı ? ? ?
Güncel Liste 1- GhostRider+1 2- CrazyRüzgar 3- Zafer 4- RaMsEs ( Dragda tekim ama mangal olayına benim kızın durumuna göre eşimle gelebilirim. ) 5- refleks 6- whitehan + 1 7- yassi 8-bayburtlu69 9-merburvehan 10-vtec + 1 11-Rusher Racer+1
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 07:47:42 ÖS Gönderen: RuSHeR_RaCeR »
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 12, 2008, 08:11:13 ÖS » |
|
Benim ilk karşı taraftaki buluşmam olacak inş.
Ben+1 arkadaş geliyorum.
Bu arada biri Allah için tam olarak saatleri yazarsa sevinirim. Yassi organizatör olarak senden bekliyorum..
Bide yassi önce go-kart demiş sonra biri önce mangal sonra go-kart demiş hangisi doğru?..
Geçe kalamayacaklar için yazarsanız sevinirim Çünkü biz karşıdan gelcez köprü trafik falan....
11.30 greente haraket edicez 12 gibi kozyatagı carefordayız ordan önce mangalımızı yapıcaz sonra kartinge gidicez..
|
|
|
|
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 13, 2008, 01:26:56 ÖÖ » |
|
Merburvehan arkadaşlar kesin geliyorum Merburvehan+2
|