Gönderen Konu: Vti  (Okunma sayısı 11728 defa)

sSPAM

• Ziyaretçi
Ynt: Vti
« Yanıtla #25 : Ağustos 06, 2007, 04:22:29 ÖS »
Vay be konu wallpaperdan nerelere gelmis :D

R-13239

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ağustos 06, 2007, 08:57:37 ÖS »

Kaan NIF zamanında atmosferikti. VTH yi nasıl görmedin? Youtube daki videolarını izlemedin sanırım.. Özgün kardeşimin arabası piyasanın en sağlam turbo VTi'ıdır...

Abi çoçuğuz ya o yüzden atmosferik zamanlarını bilmiyoruz kusura bakma.

R-13239

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Ağustos 06, 2007, 08:59:27 ÖS »

NIF 11 atmosferik değil , VTH 'ı yollarda gormedik , NIF 11 400+ hp deniliyor , VTH yaklaşık 1 senedir falan paşaoğlunda yatıyor...
 yatıryormu  :)  evet   yatıyor  ama 1 senedir deil 3 ay felan oldu sanırım Sende benim gibi   2 kere kır şanzımanı  herseferinde 2 binlik kaçınca  aranmaya başlıosun şanzıman  acaba bunumu alsam    yolda giderken kırılırmı acaaba  onu yaparmı bunu yaparmı 400+  felan deniyor Benim ispatlı şekilde dynoda 1 barda  534 Beygir gücüm var şanzımandan sonra  hedefim yüksek psilar neyse sen kötüle  Herşeyi  en büyük  sizzsssiniz VTH   felan kimki   eniisini siz bilirsiniz :) neyse sen insanları tanımadan neden  neolduğunu bilmeden çok konuşma bence :)  VTh yı yollarda görmedin :)  görme mümkünse hiç görme  nazarın mazarın değer :)

Benim en büyüğüm en iyisiyim gibi bir kaygım yok , ama o kaygı sanırım sizde var. Ben sadece gordugumu yazıyorum .

Denediğiniz zaman sonuçları yazarsınız , sizin tanımınızla "kral" belli olur .

Oz`

« Yanıtla #28 : Ağustos 06, 2007, 09:50:01 ÖS »
   benim arabamı  övdüğümü nerde  gördün ?  sen beni nerde görebilrsinki ataköy yeşilköy taraflarında oturmuyorsan tabi  heee heleki  karşıda oturuyosan hiçbizaman görememeyete  dewam ediceksin :)  deneme olur  denenir görülür  boşa  burda   öledir böledir yazmanın manası  yok ;)

SONE-R

« Yanıtla #29 : Ağustos 06, 2007, 10:04:43 ÖS »

Kaan NIF zamanında atmosferikti. VTH yi nasıl görmedin? Youtube daki videolarını izlemedin sanırım.. Özgün kardeşimin arabası piyasanın en sağlam turbo VTi'ıdır...

Abi çoçuğuz ya o yüzden atmosferik zamanlarını bilmiyoruz kusura bakma.

Kaan ben sana çocuksun gibi bir laf etmedim ama doğru o zamanlarda 16-17 yaşlarında çocuktun duymamış olabilirsin. Bilmemek ayıp değil... >%Sakin

ALG

• THT
« Yanıtla #30 : Ağustos 06, 2007, 10:29:08 ÖS »
arkadaşlar hiç gerek yok yaw..VTH zaten ortada bir araç..videolarını izledim bende..memleketimizde yapılmış en iyi VTI..ben şahsen Türkiye adına gurur duyarım böyle makinalarla..NIF i duydum ama hiç görme şansım olmadı....bugün bu camianın içinde olan herkes VTH ı çok iyi bilir..takdirden başka söylenecek söz yoktur aracın için..