alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir
|
 |
« : Haziran 24, 2008, 11:38:54 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 11:40:18 ÖÖ Gönderen: alfaus007 »
|
|
|
|
|
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2008, 11:39:36 ÖÖ » |
|
volvoya bak beah dağılmış resmen 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 11:40:37 ÖÖ Gönderen: alfaus007 »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2008, 11:51:04 ÖÖ » |
|
bu nasıl bişey ya volvo dünyanın en sağlam olma ünvanını kimseye kaptırmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

Honda Power - The Power of Dreams
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 24, 2008, 12:02:20 ÖS » |
|
demekki kaptırdı dünyanın en sağlam kasası vardı ama bu resimden sonra yok
|
|
|
|
|
|
Nerden sevmişim seni aklımda başımda değil.Bende talih ne gezer.Bal tutsam olur zehir kuru bir yaprağa döndüm kırık dallar üstümde senden başaka yar sevmedim inaki yer yüzünde.
|
|
|
|
|
|
SuperSonic
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2008, 04:53:14 ÖS » |
|
LADA gibisi yok...
|
|
|
|
|
|
SuperSonic --> Nighthawk Black 
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 24, 2008, 04:56:25 ÖS » |
|
Arkadaşlar dikkat edersek ladanın tampon adamın tam panjura denk gelmiş farlar zaten carpınca kırılmış çünkü volvo nun tampon yere daha yakın tamda panjura göre tabiki daha dayanıklı ve ser ön kaputunda hangi kaputa o şekilde bişey çarpsa o hale gelir (mercedes dahil) Volvo nun sağlamlığına bişey diyemeyiz diye düşünüyorum ama tip derseniz yok nefret ediyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 04:57:16 ÖS Gönderen: Mahir TÜRKMEN »
|
|
|
|
|
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 24, 2008, 09:29:11 ÖS » |
|
Arkadaşlar dikkat edersek ladanın tampon adamın tam panjura denk gelmiş farlar zaten carpınca kırılmış çünkü volvo nun tampon yere daha yakın tamda panjura göre tabiki daha dayanıklı ve ser ön kaputunda hangi kaputa o şekilde bişey çarpsa o hale gelir (mercedes dahil) Volvo nun sağlamlığına bişey diyemeyiz diye düşünüyorum ama tip derseniz yok nefret ediyorum  +1907 mahırım...ama harbıden komık bı durum olmus...
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2008, 09:52:49 ÖS » |
|
arkadaşlar volvonun hakkını yemeyelim benim abim s40 la kaza yaptı(120 ile giderken ön sol tekeri patladı) tavan hariç arabanın her tarafında büyük hasar vardı.ve abim içinden burnu kanamada çıktı araba bariyerler arasında gidip gelmiş düşünün artık.kazayı görenler başka araba olsa abime içinden sağ cıkamazdın demişler ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemalengin
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2008, 11:30:04 ÖÖ » |
|
arkadaşlar volvonun hakkını yemeyelim benim abim s40 la kaza yaptı(120 ile giderken ön sol tekeri patladı) tavan hariç arabanın her tarafında büyük hasar vardı.ve abim içinden burnu kanamada çıktı araba bariyerler arasında gidip gelmiş düşünün artık.kazayı görenler başka araba olsa abime içinden sağ cıkamazdın demişler ...
ben 120 ile avcılarda beton bariyere girdim kafadan hem de renault ile... benim de burnum kanamadı  allah korusun ama bizim türk insanın da tutkudur bu mübala sanatı... Biraz da insanlar moral olsun diye sölüyolar öle...sonuçta hoş bi olay değil kaza yapmak ama... burda da gerçekten çok acaip bi durum olmuş be kardeşim baksana lada da kaza yaptığına dair en ufak iz yok yaw...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 25, 2008, 11:32:51 ÖÖ » |
|
bi ladanın camında yazıyordu
"LADA ALDIM HASANDAN DURAMADIM TASAMDAN" keşke resmini çekebilseydim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 25, 2008, 12:37:01 ÖS » |
|
benzer bir kaza benimde başıma gelmişti palio'yla  arkamdan bi doblo çarptı, bende öndeki torosa bindirdim, arada tost oldum  torosun tamponu çatladı, doblonun tamponu panjuru kastırdı, bi baktım bnm arabada hiçbişey yok  eyvallah diyip devam ettim biraz gittikten sonra bi baktım arkadan takır tukur sesler geliyo  günler geçti o sesin nerden geldiğini anlayamadım. bigün bilerek çukura girdim, o sırada arkaya baktım, çok ilginçtir arka koltuk yerinden oynamış  defalarca yerine taktım ama nafile... tamponu bile çizilmeyen arabanın arka koltuğu yerinden nasıl çıkar yaa 
|
|
|
|
|
|
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya ~√V^√--------------------------------------------------------------bak durdurdum  Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de.
|
|
|
ibommmm79
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 25, 2008, 12:45:46 ÖS » |
|
geçtiğimiz pazar günü yani 22 haziranda 70 km hızla falan gidiyordum arkadadan hundai kamyonete vurdum kamyonetin altına girdi arabanın sağ burnu.meraklı vatandaşlar el attı çıkardık bende sinyal kırıldı far sağlam sağ çamurluk az ezildi kaput üstü biraz hasarlandı kamyonetin arka plakalık demiri stepnesine kadar yamuldu. aracım renault11 flash buluşmaya gelen arkadaşlar görmüşlerdir. hakkaten çok şaşırdım. ben böle işleri genellikle yapıyorum  ALLAH kimseye ufakta olsa kaza vermesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2008, 01:06:00 ÖS » |
|
ben 120 ile avcılarda beton bariyere girdim kafadan hem de renault ile... benim de burnum kanamadı  allah korusun ama bizim türk insanın da tutkudur bu mübala sanatı... Biraz da insanlar moral olsun diye sölüyolar öle...sonuçta hoş bi olay değil kaza yapmak ama... burda da gerçekten çok acaip bi durum olmuş be kardeşim baksana lada da kaza yaptığına dair en ufak iz yok yaw... benim abim burundan girmedi arabanın fiyatı 46.000 ytl idi arabanın tamir parası 54.000 ytl tutuodu.keşke resimler olsaydıda koysaydım ben abartmadan söylüyorum eger abimdeki araba volvo degilde başka bi araba olsaydı abim kurtulamazdı .kimse volvoya laf sölemesin lütfen çünkü dünyanın en saglam arabası bu olaydada volvoyu küçümseyecek bişey yok bu kazayı hangi araba yapsa böle olur ayrıca abimin arabası ; Volvo S40 1.6 D (2008) Beyaz 34 YYY 54 buydu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 01:07:29 ÖS Gönderen: DyrbkrLy »
|
|
|
|
|
alfaus007
Honda Prelude