Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: volvo ladaya çarparsa ne olur??  (Okunma Sayısı 719 defa)
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« : Haziran 24, 2008, 11:38:54 ÖÖ »

« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 11:40:18 ÖÖ Gönderen: alfaus007 » Logged

alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2008, 11:39:36 ÖÖ »

volvoya bak beah dağılmış resmen Cheesy
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 11:40:37 ÖÖ Gönderen: alfaus007 » Logged

Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R

« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2008, 11:40:52 ÖÖ »

Bu ne ya ben volvoları cok sağlam araba diye bilirdim :S meğer lada'da panzer gibi Cheesy Cheesy

yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2008, 11:49:37 ÖÖ »

hay maşallah lada aralarında ben sizin babanızım der gibi duruyor ya Cheesy

RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR

« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2008, 11:51:04 ÖÖ »

bu nasıl bişey ya volvo dünyanın en sağlam olma ünvanını kimseye kaptırmadı

metin16
Honda Prelude

Honda Power - The Power of Dreams

« Yanıtla #5 : Haziran 24, 2008, 12:02:20 ÖS »

demekki kaptırdı dünyanın en sağlam kasası vardı ama bu resimden sonra yok

Nerden sevmişim seni aklımda başımda değil.Bende talih ne gezer.Bal tutsam olur zehir kuru bir yaprağa döndüm kırık dallar üstümde senden başaka yar sevmedim inaki yer yüzünde.
honda_team
SENSEI

Doğanay

« Yanıtla #6 : Haziran 24, 2008, 12:16:15 ÖS »

ahhahhha ladaya bak bende hiç sevmezdim ladaları meğer altında taş yatıyormuş Cheesy Cheesy

SuperSonic
Honda Civic Type R

« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2008, 04:53:14 ÖS »

LADA gibisi yok...

SuperSonic --> Nighthawk Black

Mahir TÜRKMEN
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #8 : Haziran 24, 2008, 04:56:25 ÖS »

Arkadaşlar dikkat edersek ladanın tampon adamın tam panjura denk gelmiş farlar zaten carpınca kırılmış çünkü volvo nun tampon yere daha yakın tamda panjura göre tabiki daha dayanıklı ve ser ön kaputunda hangi kaputa o şekilde bişey çarpsa o hale gelir (mercedes dahil) Volvo nun sağlamlığına bişey diyemeyiz diye düşünüyorum ama tip derseniz yok nefret ediyorum Smiley
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 04:57:16 ÖS Gönderen: Mahir TÜRKMEN » Logged

Hayırlı sürüşler
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt

« Yanıtla #9 : Haziran 24, 2008, 09:29:11 ÖS »

Arkadaşlar dikkat edersek ladanın tampon adamın tam panjura denk gelmiş farlar zaten carpınca kırılmış çünkü volvo nun tampon yere daha yakın tamda panjura göre tabiki daha dayanıklı ve ser ön kaputunda hangi kaputa o şekilde bişey çarpsa o hale gelir (mercedes dahil) Volvo nun sağlamlığına bişey diyemeyiz diye düşünüyorum ama tip derseniz yok nefret ediyorum Smiley

+1907 mahırım...ama harbıden komık bı durum olmus...

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
brtygtt
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2008, 09:52:49 ÖS »

arkadaşlar volvonun hakkını yemeyelim benim abim s40 la kaza yaptı(120 ile giderken ön sol tekeri patladı) tavan hariç arabanın her tarafında büyük hasar vardı.ve abim içinden burnu kanamada çıktı araba bariyerler arasında gidip gelmiş düşünün artık.kazayı görenler başka araba olsa abime içinden sağ cıkamazdın demişler ...
kemalengin
Honda Prelude

« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2008, 11:30:04 ÖÖ »

arkadaşlar volvonun hakkını yemeyelim benim abim s40 la kaza yaptı(120 ile giderken ön sol tekeri patladı) tavan hariç arabanın her tarafında büyük hasar vardı.ve abim içinden burnu kanamada çıktı araba bariyerler arasında gidip gelmiş düşünün artık.kazayı görenler başka araba olsa abime içinden sağ cıkamazdın demişler ...

ben 120 ile avcılarda beton bariyere girdim kafadan hem de renault ile... benim de burnum kanamadı Wink allah korusun ama bizim türk insanın da tutkudur bu mübala sanatı... Biraz da insanlar moral olsun diye sölüyolar öle...sonuçta hoş bi olay değil kaza yapmak ama... burda da gerçekten çok acaip bi durum olmuş be kardeşim baksana lada da kaza yaptığına dair en ufak iz yok yaw...

RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR

« Yanıtla #12 : Haziran 25, 2008, 11:32:51 ÖÖ »

bi ladanın camında yazıyordu

"LADA ALDIM HASANDAN DURAMADIM TASAMDAN" keşke resmini çekebilseydim

8663
Honda Civic Type R

gσкнαη

« Yanıtla #13 : Haziran 25, 2008, 12:37:01 ÖS »

benzer bir kaza benimde başıma gelmişti palio'yla Cheesy
arkamdan bi doblo çarptı, bende öndeki torosa bindirdim, arada tost oldum Smiley torosun tamponu çatladı, doblonun tamponu panjuru kastırdı, bi baktım bnm arabada hiçbişey yok Smiley eyvallah diyip devam ettim biraz gittikten sonra bi baktım arkadan takır tukur sesler geliyo Cheesy
günler geçti o sesin nerden geldiğini anlayamadım. bigün bilerek çukura girdim, o sırada arkaya baktım, çok ilginçtir arka koltuk yerinden oynamış Cheesy defalarca yerine taktım ama nafile... tamponu bile çizilmeyen arabanın arka koltuğu yerinden nasıl çıkar yaa Cheesy

~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya ~√V^√--------------------------------------------------------------bak durdurdum

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme,
derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de.
ibommmm79
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #14 : Haziran 25, 2008, 12:45:46 ÖS »

geçtiğimiz pazar günü yani 22 haziranda 70 km hızla falan gidiyordum arkadadan hundai kamyonete vurdum kamyonetin altına girdi arabanın sağ burnu.meraklı vatandaşlar el attı çıkardık bende sinyal kırıldı far sağlam sağ çamurluk az ezildi kaput üstü biraz hasarlandı kamyonetin arka plakalık demiri stepnesine kadar yamuldu.

aracım renault11 flash buluşmaya gelen arkadaşlar görmüşlerdir.
hakkaten çok şaşırdım.
ben böle işleri genellikle yapıyorum Cheesy ALLAH kimseye ufakta olsa kaza vermesin
brtygtt
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2008, 01:06:00 ÖS »

ben 120 ile avcılarda beton bariyere girdim kafadan hem de renault ile... benim de burnum kanamadı Wink allah korusun ama bizim türk insanın da tutkudur bu mübala sanatı... Biraz da insanlar moral olsun diye sölüyolar öle...sonuçta hoş bi olay değil kaza yapmak ama... burda da gerçekten çok acaip bi durum olmuş be kardeşim baksana lada da kaza yaptığına dair en ufak iz yok yaw...

benim abim burundan girmedi arabanın fiyatı 46.000 ytl idi arabanın tamir parası 54.000 ytl tutuodu.keşke resimler olsaydıda koysaydım ben abartmadan söylüyorum eger abimdeki araba volvo degilde başka bi araba olsaydı abim kurtulamazdı .kimse volvoya laf sölemesin lütfen çünkü dünyanın en saglam arabası bu olaydada volvoyu küçümseyecek bişey yok bu kazayı hangi araba yapsa böle olur

ayrıca abimin arabası ; Volvo S40 1.6 D (2008) Beyaz 34 YYY 54 buydu
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 01:07:29 ÖS Gönderen: DyrbkrLy » Logged
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #16 : Haziran 25, 2008, 06:59:32 ÖS »

volvo dünyanın en sağlam arabası diil bence almanlar geçer

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #17 : Haziran 25, 2008, 07:17:06 ÖS »

bencede volvo çok saglam bir araç hatta dünyanın en saglam aracı Smiley