bence hiç bir zaman o listede tam katılım olmuyacak biz antalyalıyız mutlaka eksiklik olacak
valla işin hazırsa bence okuma boşa okumuş olursun ama kariyer yapmak istersen kız ortamı flan oku üniversiteli kızlar lokum lokum
mali ye de uyar heralde..
Alıntı yapılan: blackbull - Aralık 04, 2009, 10:19:06 ÖÖbence hiç bir zaman o listede tam katılım olmuyacak biz antalyalıyız mutlaka eksiklik olacak ben ondan geçtim zaten 40 kişinin hepsi gelemez ama buluşma listesine adını yazanlar bari tam olsaydı biride playboy
Alıntı yapılan: mali - Aralık 04, 2009, 10:29:43 ÖÖAlıntı yapılan: blackbull - Aralık 04, 2009, 10:19:06 ÖÖbence hiç bir zaman o listede tam katılım olmuyacak biz antalyalıyız mutlaka eksiklik olacak ben ondan geçtim zaten 40 kişinin hepsi gelemez ama buluşma listesine adını yazanlar bari tam olsaydı biride playboy abim çok doğru söylüyorsun ama o gün kardeşin fethiyede sanayide yardırıyordu....pazartesi sabah tam yola çıkacağım araba yaylada keç patlattı ve tam 80 km araba çektik...ondan sonrası malum..antalyaya geldiğimde akşam saat 20,00 di