Arkadaşlar normalde hondamı aldığımda üyeligimi aktif etmeyi düşünüyordum ama bu konuda olan bazı yorumlar yüzünden dayanamadım birincisi Hondanın adı yokken bunlar ortalıktaydı o zamanlar siz BİSAN ( siyah çelik cantlı falan ) bisiklete biniyodunuz sanırsam.
131'le dalga gecersiniz fukara gariban laflarını edersiniz yazık sizlere hiç yakıştıramadım.
bizde murat 124'var ve sanayiciyiz 1968 yılından beri 1975'de babam aldı ve hala biniyoruz geçenlerde 20bin tl harcama yaptık sıfır olarak bursadan kasa geldi ve aracımızın kendi kasasınıda bozduk bi tanede hurdalıktan kasa alarak arabayı boyuna 10cm uzattık sırf boyaya 3 milyar verdik sıfır yapıldı ses yalıtımından tut hertürlü şey uygulandı ve boya hariç herşeyi kendimiz yaptık.
Motora Gelirsek.
3600 CC v8
2.0 defransiyel
6x İleri sanzuman
Kısa Kol
Forged Piston
Hks / Turbo + İntercooler
4 Disk Fren / abs (murat 124 orjinalden 4disktir) eski araçlar içerisinde TEK.
tek sorunumuz fren sistemi çünki araba tabiri caizse sakinleştirelemiyor.
Denge kollarından motor korumasına kadar herşeyi denene denene en uygunu seçilerek konuldu
araba 2viteste 160km hız yapıyor 10km yolda kalktıgımız bmw 520 ile dalga geçtik. tek testimiz bu oldu.
Şimdi eminim yorumlarınızda görecegiim şeylerden biri şu olacaktır.
Altın semer taksan vs vs
unutmayalımki zamanında mustanglar chevroletler varken hacı murat cıktıgında piyasadan yok oldular. ve size şunu iddia ediyorum hacı murat'a 64 chevroletin yada ford granadanin amotisorünü takıp o arabaya binin 124 Kanı degildir. orjinalleri ile karıştırmayın.
38 DT 335 // kayseri aracın iç döşemerini yapıyoruz yakında resimlerini videolarını görebilirsiniz saygılar.