en güzellerini yükledim abi digerlerinide yükliyim mi ?
tmm abi yuklicem
Alıntı yapılan: stiloking - Nisan 07, 2010, 12:18:25 ÖSAlıntı yapılan: kingpeace - Nisan 07, 2010, 11:39:33 ÖÖaraç benim kardeşlik araç 99 ve evet engelliyim vaktin olursa gel marmara bölgesi linkinde konuşuyoruz sürekli yakında mangallı buluşma yapacağız katılırsan tanışırızne güzel olurdu toplantıya katılmak.ama ben antalya dayım :(ama seninle tanışıp arkadaş olmak isterim.hem modcu engelliler olarak farklı olduğumuzu gösteririz olur kardeşlik valla tanışalım forumda bi alt küme kurarız olmadı ama biliomusn en garibi ne oldu aracı gören vavv dio plakaya bakıp vayyyy anasını adama bak plakaya bak arabaya bak diyolar gülmekten ölüyom
Alıntı yapılan: kingpeace - Nisan 07, 2010, 11:39:33 ÖÖaraç benim kardeşlik araç 99 ve evet engelliyim vaktin olursa gel marmara bölgesi linkinde konuşuyoruz sürekli yakında mangallı buluşma yapacağız katılırsan tanışırızne güzel olurdu toplantıya katılmak.ama ben antalya dayım :(ama seninle tanışıp arkadaş olmak isterim.hem modcu engelliler olarak farklı olduğumuzu gösteririz
araç benim kardeşlik araç 99 ve evet engelliyim vaktin olursa gel marmara bölgesi linkinde konuşuyoruz sürekli yakında mangallı buluşma yapacağız katılırsan tanışırız