KADİR ÇAKMAAAA FİLTRESİNE DÖNMESİN MEVZUUUU
Kadir ben şimdi şeyi bekliyorum hani sen Ferhatların dukkana otomatik kepenk yapcanya kanka o zaman daha rakat olur bi anahtarda bize yaparsın gece gideriz kanka senle PAT basarız acarız kapıyı zaten cadde üstünde kurarız sofrayı hatta içerde mangal yaparız Sonra sabah ferhat gelsin temizlesin kanka olmamııı Ama ayıp olur lan çoçuğa bir iki parça bişey bırakırız dimi sabaha mangaldan
ulen sizden mi değerli herşey size feda olsun kardeşlerimmm
sondaki typer da güzel ses varmış.en son çalan melodi ilki mesaj sesim 2. si zil sesim.o ilk videoyu ben çekmiştim.rlinize sağlık beyler.
erkan abi bnim msn yi eklermisin: dj_genclik69@hotmail.com , hee bide yemek yediğimiz yerde kızlar sana bakıyorduuu
arkadaslar bi daha boyle bi bulusma olursa ben konuyu kaciririm diye soyluyorum cok sık giremiyorum banada ozel mesaj atarsaniz sevinirim.
Alıntı yapılan: aLipasha - Mart 05, 2008, 01:34:17 ÖSarkadaslar bi daha boyle bi bulusma olursa ben konuyu kaciririm diye soyluyorum cok sık giremiyorum banada ozel mesaj atarsaniz sevinirim.Nerde oturuyorsun ? MSN bırak istersen buraya ekleyen arkadaşlar bildirsin sana da