|
8663
|
 |
« Yanıtla #19360 : Mayıs 10, 2008, 12:44:47 ÖÖ » |
|
ligde 4 tane daha gs olsa hersene şampiyonuz 
|
|
|
|
|
|
"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.) 
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #19361 : Mayıs 10, 2008, 12:46:51 ÖÖ » |
|
ayıp volkim sana herkesin içinde denirmi böle kınıyorum seni
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
caramel
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #19362 : Mayıs 10, 2008, 12:47:05 ÖÖ » |
|
yarında inşallah galatasarayımız şampionluğu ilan edicek. ama herşey olabilir 2006 da fb nin başına gelen bizimde başımıza gelebilir temkinli olmak temkinli konuşmak lazım  iyide biz ztn febeyi yendiğimizde şampiyonluğumuzu ilan etmemiş miydik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #19363 : Mayıs 10, 2008, 12:47:43 ÖÖ » |
|
 intertotoda dimi gökhan hahaha şimdi allahın seversen 6-0 deme ben 7-0 derim uzarda uzar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #19364 : Mayıs 10, 2008, 12:49:09 ÖÖ » |
|
etmedik işte caramel gönüllerin şampionu olduk ama  bide ligin şampionu olmamız lazım  inşallah yarın gençleri yenip lig şampionuda olucaz eğer yenilirsen b de trabzonu yenerse fener şampion olur bize yarınki maçta beraberlikte yetio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #19365 : Mayıs 10, 2008, 12:51:10 ÖÖ » |
|
bir BeŞiKtAşLı olarak yarın %90 maçı izlemeye gidecez(mehmet güven ) sagolsun canım kardeşim ne zaman bilet istesek ayarlıyor:)
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #19366 : Mayıs 10, 2008, 12:51:52 ÖÖ » |
|
 intertotoda dimi gökhan hahaha şimdi allahın seversen 6-0 deme ben 7-0 derim uzarda uzar  hangi birini söliiim serkan  4-0 da var malum 2006 da 
|
|
|
|
|
|
"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.) 
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #19367 : Mayıs 10, 2008, 12:53:18 ÖÖ » |
|
bizim sölememize gerek yok onlar acılarını çok iyi bilirler
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #19370 : Mayıs 10, 2008, 12:57:09 ÖÖ » |
|
ahaha ya vallahi 4-0 da yazıcaktım dedim okadarda değil yazmaz heralde gökhan 5-1 i unutmamıştır hani  serkan yazmiyim diorum ama dayanamayıp yazıyorum yine ya  gel doğru yolu seç, forumu da rahat bırak artık  bide adımı eksik yazıyosun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #19371 : Mayıs 10, 2008, 12:57:34 ÖÖ » |
|
arkadaşlar bi feneerli olarak infazın yapmış oldugunu kınıyorum çünki şampiyon olmuşlar hala bizimle ugraşıolar gerçi büyük olmak zr bunu fb iii bilio yinede en büyük FENERBAHÇEEEEEEEEE
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #19372 : Mayıs 10, 2008, 12:59:31 ÖÖ » |
|
yaw babali allah aşkına ben ne dedim şimdi  ben sadece şampion olcaz dedim sende tebrik ettin teşekkür ettim sana ama o gökhan varya yine rahat duramadı bilio çözmüş artık rahat duramicaımı en ufak bi sataşmada  üstüme üstüme gelio GÖKHAN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #19373 : Mayıs 10, 2008, 01:01:05 ÖÖ » |
|
gökhanı adam naptı şimdi sen alttan alttan gaz weriosun ortalık karışsın die ama FENERBAHÇENİN taraftarını profeke edemezsin  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #19375 : Mayıs 10, 2008, 01:02:08 ÖÖ » |
|
kavga etmeyin ayırmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #19376 : Mayıs 10, 2008, 01:02:35 ÖÖ » |
|
neyin tartışmasındayız anlamadıki yarın ola hayrola  tartışılmıyor tatlı tatlı atışılıyor:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #19377 : Mayıs 10, 2008, 01:03:15 ÖÖ » |
|
kavga etmeyin ayırmam
seni kim alıcak bnm elimden çorbacı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #19379 : Mayıs 10, 2008, 01:04:44 ÖÖ » |
|
 yaw işte forum kısmıda olmasa sohbet edemicez kimseyle caramel tartışıoz bolca gelin halı saha maçı yapalım forumdaki bjk gs ve fb liler takım kursun 3 lü final oynayalım varmısınız ? bide hediye belirleyelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|