Gönderen Konu: Lpg Taktıracak Olanlara Müjde.Honda Tüm Servislerinde Lpg Montajına Başlayacak.  (Okunma sayısı 101434 defa)

Grafink

  • İleti: 939
Hocam aramak ne kelime adamın gözünün içine baktım 3 gün önce, ser verdi sır vermedi :D :D :D



itouch01

  • İleti: 139
Hocam aramak ne kelime adamın gözünün içine baktım 3 gün önce, ser verdi sır vermedi :D :D :D
:D Bizim ki insaflıymış sordum ne marka olacağını bile söyledi :D

battalgazi

  • İleti: 997
başka bir sitede bugun anlaşma imzalanıyor denmiş,ıkı hafta içinde bayıler montaja başlayacakmış

Grafink

  • İleti: 939
ee hangi markaymış?

itouch01

  • İleti: 139
ee hangi markaymış?
Landirenzo italyan markası

Grafink

  • İleti: 939
e güzel markaymış... eyvallah. saol.

itouch01

  • İleti: 139
e güzel markaymış... eyvallah. saol.
Tabi ben ADANA honda tekbaşa sordum diğerleri için fikir yürütemem :D

metin07

  • İleti: 220
Buyrun;

Honda, BRC ile yaptığı anlaşmayla, yeni bir Honda Civic Sedan modeline sahip olan müşterilerine garanti şartlarını değiştirmeden LPG dönüşüm imkânı sunmaya başladı.

Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde LPG dönüşüm kitleri üreten BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar.

Müşteri memnuniyeti artacak
Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.”

LPG dönüşümünde Honda garantisi
Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.

Kaynak :  http://honda.com.tr/haberler_detay.aspx?id=8be2c865-c8c1-445a-8be9-2433ed53cf92
Kaynak2:  http://www.hurriyetoto.com/haberler/748/honda-da-artik-lpg-secenegi-var

Ouzhan_

  • İleti: 1079
eger yeni gelen 2012 modelede lpg koyuyolarsa motor secenegininde degisecegini hic zannetmiyorum

Grafink

  • İleti: 939
motor değişmiyor zaten aynı. sadece öncekine nazaran güncellenmiş yeni motorç %8 daha fazla yakıt ekonomisi diyor...

inusta01

  • İleti: 12
merhaba arkadaslar bende 2012 model honda civic elegans otomatik modelini aldim.20 gun oldu yaklasik.bende lpg taktirmayi dusunuyorum bunun icin adana honda tekbasi aradim.bu anlasmanin biz ikinci el(yani bu brc ile anlasmasindan once)alanlari da kapsiyormu diye sordum.ama herhangi bir yanlis bilgi vermek istemediklerini bir sure bekleyelim tam bir netlige kavusursa sizi haberdar ederim diye soylediler.ben biraz bekleyelim diyorum.

historyteacher

  • İleti: 57
bilginiz için teşekkürler...

3ddelisi

  • İleti: 203
  bugün bir Honda servisi 2800 tl fiyat olacak dedi diğeri 2000 in üzerinde ama emin değilim dedi anlaşılan garantiyi bozmamak için extradan para vermek zorunda bırakılacağız ,el insaf !

inusta01

  • İleti: 12
Önemli olan bu (garanti) anlaşmadan önce araç alanları da kapsayacak mı bunu bilmek kapsamıyorsa ben neden serviste taktırayım.elimizde bir bilgi yok bu konuda(en azından servise sordugumda bilgi vermek istemiyor şimdilik)mesela ben 2012 model 04.10.2011 tarihinde honda civic aldı ama beni bile kapsar mı bilmiyorum.yani bu anlama ben aldıktan 10 gün sonra imzalanmış.servis sır vermiyor.hayırlısı balım.

baron12

  • İleti: 920
honda genel merkez tr muşteri hız 6 yıl garantisi devam eden tüm araçları kapsayacagı bilgisini aldım en egc 2 ay içinde uygulamaya başlanacagnı belirttiler

kacaman

  • İleti: 7154
çok iyi olur.

historyteacher

  • İleti: 57
2000 tl üzeri çok yüksek olur. brc piyasada 1500 1600 civarı. hadi 200-300 yüksek olsun ama 2800 gibi rakamlar çok uçuk.
ayrıca garantisi devam eden arçlarda uygulanmalı tabi. bende anlaşma olmadan 14 gün önce aldım 2012 civic. inşallah çok yüksek bir rakama takmazlarda servislerde taktırırız garanti kapsamında.

historyteacher

  • İleti: 57
ayrıca bu başlıkta beklediğim hareket olmadı. anlaşma olmadan önce daha çok paylaşım vardı, ancak anlaşmadan sonra pek paylaşım yok. hareket gelsin biraz bu başlığa.

Grafink

  • İleti: 939
honda genel merkez tr muşteri hız 6 yıl garantisi devam eden tüm araçları kapsayacagı bilgisini aldım en egc 2 ay içinde uygulamaya başlanacagnı belirttiler

Bak bu güzel haber işte, umarım gerçektir.

baron12

  • İleti: 920
0 km araç alımlarında genel merkz opsiyon olarak sunulacagını 6 yıl garantisi devam eden araçlarda herhangi bir brc bayiinde montajı yaptırarak faturalarını muatabı oldugu yetkili honda servisine işletip garantisi bozulmadan gazlayacakk

baron12

  • İleti: 920
herkesin içi rahat olsun iş resmiyete döküldü sadece yürürlüğe girmesi bekleniyor oda engeç 2 ay içinde netlik kazanacaktır

baron12

  • İleti: 920
HONDA Türkiye ile BRC Türkiye distribütörü 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. arasında yapılan anlaşmanın imza töreni 14.Ekim.2011 tarihinde İstanbul' da yapıldı.
İmza törenine BRC CEO' su Mr. Mariano Costamagna, HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki ve 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Örücü katıldı.
Anlaşma kapsamında HONDA Civic modellerle birlikte CRV, Accord ve Jazz modelleri de yakında LPG seçeneğiyle 6 yıl garantili olarak müşterilere sunulmaya başlanacak

Grafink

  • İleti: 939
yani şimdi garantisi bitmemiş honda'lar herhangi bir 2A servisinde montaj yaptırıp, honda servisine işletice garanti devam mı edecek, doğru mu anladım?

baron12

  • İleti: 920

Grafink

  • İleti: 939
e süpermiş bu o zaman...