ozz35
Honda Jazz
|
 |
« : Şubat 14, 2008, 03:46:18 ÖS » |
|
Arkadaşlar selam,kafama takılan bir kaç şey var sizlere danışmak istiyorum,
98 honda civic ıs hb kullanıyorum arabama ledli siyah tabanlı arka stop taktıracam ama iki tane marka ismi söylendi bana f&q ve sonar ikisininde fiyatı birbirine çok yakın her satıcı farklı birşey söylüyor marka konusunda sizce hangisini tercih edeyim görünüş olarak ikisinde fark varmı daha önce kullanan veya bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim,
birde xenon ön farlara taktırcam mtec önerdiler ama almak için gittigim yer mtec 1 sene içinde bozuldugunu cenmax gibi bir marka oldugunu onun daha iyi oldugunu söyledi ama güvenemedım aranızda cenmax kullanan yada mtec kullanıp problem yaşayan varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2008, 03:58:16 ÖS » |
|
öncelikle aramıza hoş geldiniz size önerilen marklar fk ve sonardır fk fiyatı biraz yüksektir alman malıdır sonarda bunların kopyalarıdır şöle söyleyim far olsa sorun çıkabilir su alır buhar yapar ama stopda çok nadir görünür böle şeyler o yüzden sonar tavsiye ederim mtec bok atan tamirciyi esefle kınıyorum şu an piyasadaki en iyi ilk 3 girebilecek bir xzenondur getiren firma sonuna kadar arkasında duruyor 2 sene beyin bir sene ampul garantisi veriyor sorun yaşamasaın birde şöle bir mantık var ona vericegin paraya sibirya malı yada malezya malı xzenonlar piyasada mevcut onlar 2 takım alıp hem sis hem kısalar yada hem kıslar hem uzunlara takabilirisn onlarında garantileri 2 yıl beyin 1 yıl ampul şeklindedir saygılar..
|
|
|
|
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
ozz35
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2008, 04:35:01 ÖS » |
|
öncelikle aramıza hoş geldiniz size önerilen marklar fk ve sonardır fk fiyatı biraz yüksektir alman malıdır sonarda bunların kopyalarıdır şöle söyleyim far olsa sorun çıkabilir su alır buhar yapar ama stopda çok nadir görünür böle şeyler o yüzden sonar tavsiye ederim mtec bok atan tamirciyi esefle kınıyorum şu an piyasadaki en iyi ilk 3 girebilecek bir xzenondur getiren firma sonuna kadar arkasında duruyor 2 sene beyin bir sene ampul garantisi veriyor sorun yaşamasaın birde şöle bir mantık var ona vericegin paraya sibirya malı yada malezya malı xzenonlar piyasada mevcut onlar 2 takım alıp hem sis hem kısalar yada hem kıslar hem uzunlara takabilirisn onlarında garantileri 2 yıl beyin 1 yıl ampul şeklindedir saygılar..
teşekkür ederim,hoşbulduk görüntü olarak bir fark varmı peki?teşekkürler:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 14, 2008, 04:40:47 ÖS » |
|
evet var bu sonar fk bulunca onuda atarım 
|
|
|
|
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2008, 04:49:56 ÖS » |
|
kanka bu resimdeki stop ne kadar sizde warmı 10numara
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
ozz35
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2008, 11:37:32 ÖS » |
|
iki markayı da görmüş biri olarak dıştan görüntüsü sizce hangisi daha güzel ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozz35
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 15, 2008, 11:31:40 ÖÖ » |
|
birde eger ledlerin satışını yapıyorsanız özelden fiyat alabilirmiyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2008, 12:08:03 ÖÖ » |
|
birde eger ledlerin satışını yapıyorsanız özelden fiyat alabilirmiyim? sonarlar güzel 290 ytl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geceperisi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2008, 05:33:41 ÖÖ » |
|
sonarlar bencede güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozz35
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2008, 09:20:11 ÖS » |
|
sonarlar bencede güzel
evet bencede güzel bir kaç yerde gördüm ama f&q görüntüsü nasıl asıl merak ettigim konu bu daha kaliteli anladıgım kadarıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozz35
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 16, 2008, 09:36:16 ÖS » |
|
aynıymış yav bunlar buldum bir yerdee birebir sanki sadece isimler farklı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2008, 09:38:08 ÖS » |
|
evet yakın birbirlerine ama fiyat varkı var aralarında 100 ytl gibi bir fiyat farkı var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozz35
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 21, 2008, 09:02:24 ÖS » |
|
taktırdım arkadaşlar saolun yardımınız için
|
|