Örnek tasarım :Yazının en altında mevcuttur. Resimleri Görebilmek için üye girişi yapmalısınız Beden Fiyat ve Ödeme BilgileriT-Shirtlerimiz " S, M, L "VE " XL " beden olarak düşünülmüş ve her bedenden üretilmiştir.
Ürünü teslim alıncada göreceğiniz gibi kalite kumaş, kaliteli işçilik ve yıkandığı zaman çıkmayan pagmet baskı kullanılarak üretilmiştir.
NOT : Ürünler üretilirken çekme payları hesaplanarak bıraz daha bol olarak üretilmiştir. Çekme payını hesaplayarak bir büyük beden şipariş vermenize gerek yoktur. Herkes kendi bedeninde gönül rahatlığı ile şipariş verebilir.
Satın almak isteyen arkadaşlarımız Ödemelerini Banka Havalesi ile yapabilirler.
Sadece 2 Adımda İşleminiz tamamlanmıs olacak 1- T-Shirt Ödemesinin gerçekleştirilmesi
2- Kargo ve Ödeme Bilgilerinin tarafımıza gönderilmesi
1. ADIM - Ödeme İşleminin yapılması; Banka Bilgileri
Hesap Sahibi : Deniz ÇİL
Banka : HSBC
Şube : İstanbul / Büyükçekmece
Hesap no : 1011155
IBAN : TR810012300815101115527000
Ödenecek Miktar : 20 TL
Banka : Garanti
Şube : İstanbul / Büyükçekmece
Hesap no : 6697211
IBAN : TR84 0006 2000 5710 0006 6972 11
Ödenecek Miktar : 20 TL
Banka : Asya
Şube : İstanbul / Beylikdüzü
Hesap no : 467609
IBAN : TR640020800029004676090001
Ödenecek Miktar : 20 TLBURASI ÇOK ÖNEMLİ : Banka Havale işlemi sırasında Dekonta açıklama olarak site Nick & İsim Soyisim (yazdıra bilirseniz tel no) yazmanız gerekmektedir.Örnek : VTEC - Deniz ÇİL - 549 723 57 62 şeklinde
( Bu örnek den yararlanarak Lütfen kendi bilgilerinizi yazınız )----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. ADIM - Ödememi yaptım şimdi ne yapmam gerekir diyenler :Site Nick :
Adınız - Soyadınız :
TShirt Beden Bilgisi & adet :
Kargo bilgileriniz :
Telefon no :
bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurdukdan sonra " VTEC " Kullanıcısına Pm ( özel Mesaj ) atabilir veya
deniz@teamhondaturkey.com adresine mail gönderebilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tüm Soru ve Sorunlarınız için benimle irtibat kurabilmeniz için bilgilerim
Deniz ÇİL
msn & e-mail :
deniz@teamhondaturkey.comTel : 549 723 57 62 ( Turkcell )
541 486 48 47 (Vodafone)
İlgi ve Anlayışınız için teşekkürler...
TeamHondaTurkey Y ö n e t i m i