|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 19, 2008, 12:23:10 ÖÖ » |
|
eyvallah gökhanım
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 19, 2008, 02:22:03 ÖÖ » |
|
hayırlısı olsun murat abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 19, 2008, 02:23:27 ÖÖ » |
|
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. fatoş ben o çikolatadan sadece 1 dilim yedim volki aldı hepsini  hem sonuncu oluyo beni bile geçemiyo hemde çikolatanın hebsini o yiyo... bilseydim bende sonuncu olurdum hayret biişiiii cıkcıkcıkc ben sonuncu olmadım hatta bnm derecem bile olmadı ama çukulata bnm oldu hadi itiraz et fatoşşşşşşş  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 19, 2008, 10:21:54 ÖÖ » |
|
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. fatoş ben o çikolatadan sadece 1 dilim yedim volki aldı hepsini  hem sonuncu oluyo beni bile geçemiyo hemde çikolatanın hebsini o yiyo... bilseydim bende sonuncu olurdum hayret biişiiii cıkcıkcıkc ben sonuncu olmadım hatta bnm derecem bile olmadı ama çukulata bnm oldu hadi itiraz et fatoşşşşşşş   misafirdin sen itiras etmim ayıp olur  murat abi senin yıldıslar nie haala aynı renk?
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 19, 2008, 10:53:49 ÖÖ » |
|
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. fatoş ben o çikolatadan sadece 1 dilim yedim volki aldı hepsini  hem sonuncu oluyo beni bile geçemiyo hemde çikolatanın hebsini o yiyo... bilseydim bende sonuncu olurdum hayret biişiiii cıkcıkcıkc ben sonuncu olmadım hatta bnm derecem bile olmadı ama çukulata bnm oldu hadi itiraz et fatoşşşşşşş   misafirdin sen itiras etmim ayıp olur  murat abi senin yıldıslar nie haala aynı renk? + 1905
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 19, 2008, 03:15:31 ÖS » |
|
Bu arada disco yu unutturmayalım beyler.. Sabaha kadar NONSTOP eğlencee...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 19, 2008, 05:33:28 ÖS » |
|
  sizin canınız sağolsun arkadaşlayıldızlar konusu benim konum diğil adminlerin konusu onlar böyle uygun görüyorlardır sanırım
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
erdemsss
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 19, 2008, 06:09:21 ÖS » |
|
hayırlı olsunn.başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Prelude

Burhan
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 19, 2008, 07:11:12 ÖS » |
|
Adminlerim nerde murat abinin yıldızları daha sonramı olucak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
recepyuksel
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 20, 2008, 12:25:27 ÖÖ » |
|
Hayırlı Olsun... Yeni Görevinizde başarılar dilerim. Ankara temsilcisi istiyoruz. Buluşma istiyoruz. Team Honda Sticker istiyoruz. Bu sitedeki dinamizmi arkadaşlığı Ankara'dada yaşatmak istiyoruz... Acaba çok şeymi istiyoruz...  Bilgilerinize, Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 20, 2008, 12:42:58 ÖÖ » |
|
bencede lazım ankarya başkentimiz ve orayada sitemizin ismini duyurmalıyız bursamızda olduğu gibi
|
|
|
|
|
|
ben eski ben değilim...
|
|
|
muratatay75
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 20, 2008, 12:50:59 ÖÖ » |
|
Hayırlı olsun tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
white927
Honda Integra
Hondaaa hayat onda...
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 20, 2008, 03:01:16 ÖÖ » |
|
hayırlı olsun hocam. Bu arada aranıza yeni katıldım. herkeze sevgiler saygılar... 
|
|
|
|
|
|
Ararsan sol şeritteyim...
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 20, 2008, 04:30:23 ÖS » |
|
  sizin canınız sağolsun arkadaşlayıldızlar konusu benim konum diğil adminlerin konusu onlar böyle uygun görüyorlardır sanırım abi hayırlı olsun..sen kesinlikle doğru kişisin..tanıdığımızdan bu yana seni çok sevdik.. yıldızlar sana feda olsun  sana en iyisini uygun görürüz herzaman...ona şüphen olmasın ayarlarını yaptım şimdi..gecikmeli oldu biraz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 20, 2008, 04:36:37 ÖS » |
|
hayırlı olsun murat abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
Honda Civic Type R

Yalansın Dünya...!
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 20, 2008, 04:44:28 ÖS » |
|
  sizin canınız sağolsun arkadaşlayıldızlar konusu benim konum diğil adminlerin konusu onlar böyle uygun görüyorlardır sanırım abi hayırlı olsun..sen kesinlikle doğru kişisin..tanıdığımızdan bu yana seni çok sevdik.. yıldızlar sana feda olsun  sana en iyisini uygun görürüz herzaman...ona şüphen olmasın ayarlarını yaptım şimdi..gecikmeli oldu biraz.. altıner abicim bencede en doğru kararı vermişsiniz...murat abimi sevmeyen yok sitede...daa pendikten geliyor buluşmalara...aramızdaki dostluk vede muhabbet için geliyor...bence sitenin değerini bilmek gerekiyor..tanımadığımız kişilerle arkadaşlık kuruyoruz bu arkadaşlık ilerde sıkı bir dostluğa dönüyor ...ben bile senin vesilenle iş buldum abi...sen bana güvenmeseydin yollamazdın güven abinin yanına..anlatmak istediğim site deyip geçmeyin çok şeye vesile oluyor arkadaşlar... saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 20, 2008, 07:37:32 ÖS » |
|
Zafer kardeşim, maksadımız muhabbet, ahbaplık, dostluk. Sana bir faydamız dokunduysa ne mutlu bize. Mesele mesafeler değil, yada insanları farklı bir yerde görüp kendini kaf dağında görmekde değil. Mesele THT sayesinde eğlenebilmek, vakit geçirmek, sohbet vs..Bunları ikinci plana atıp mesafelere ve kıla tüye takılanlara güle güle. Aramızda yerleri yok zaten. Yeri geldi 100 km yi aşkın buluşmalara gittik, dahada uzağına gidilir, yeterki gönüller bir olsun vakit güzel geçsin ve bu mesele edilmesin Anadolu yakası sorumluluğu en çok Murat abiye yakışırdı. Birlikte daha güzel zaman geçirmek dileğiyle diyelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 21, 2008, 11:50:17 ÖS » |
|
hepinize teşekkür ediyorum dostlarım hep beraber huzurlu günlere diyorum allah muhabbetimizi bozmasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|