Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Youtube'a erişim engellendi  (Okunma Sayısı 1253 defa)
Maverick
Honda Civic Type R

« : Mart 07, 2007, 03:32:36 ÖS »

www.youtube.com sitesine erişim İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2007/384 sayı ve 06.03.2007 tarihli kararı gereği engellenmiştir.

Access to www.youtube.com site has been suspended in accordance with decision no: 2007/384 dated 06.03.2007 of Istanbul First Criminal Peace Court.

Siteye girdiğinizde böyle bir yazıyla karşılaşıyorsunuz arkadaşlar.Nasıl bir mantıksa bu dünyada milyonlarca insanın girdiği bir site bizim ülkemizde mahkeme kararı ile yasaklanıyor.Hadi o mp3,film paylaşımı sağlayan sitelere giriş yasaklanabilir ama bu kadarıda bence sansürcülüğü giriyor.
uğur
Honda City
*

« Yanıtla #1 : Mart 07, 2007, 08:13:17 ÖS »

Tek kelimeyle rezillik. Bİr yunanın yedigi halt yuzunden Turk halkını cezalandırdılar...
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #2 : Mart 07, 2007, 11:25:54 ÖS »

gün geçtikçe saçma sapan şeyler olmaya başlıyor..buda son halka..

yazık..çok yazık  olamaz
« Son Düzenleme: Mart 08, 2007, 12:28:30 ÖÖ Gönderen: ALG » Logged

senkroma
Honda Jazz
*

« Yanıtla #3 : Mart 07, 2007, 11:33:23 ÖS »

Tek kelimeyle rezillik. Bİr yunanın yedigi halt yuzunden Turk halkını cezalandırdılar...
Bu O  Yunan vatandaşının yaptığı terbiyesizliğin turk adeleti tarafından ödüllendirilmesidir.Evet O yunanlı Ulu Öndere yaptığı terbiyesizliğin yanında Turkiyede yaşayan tüm milletlerden insanlarında Youtube erişimini engelledi.Amacının cok daha otesınde bir başarıya imza attı.(Bu ödülüde 1.Sulh ceza mahkememiz bizzat kendi elleriyle verdi).
Peki şimdi ne şimdi ne olacak...Teror örgütü sempatizamları ve Türk Düşmanları videolarını yayınlamaya devam edıcek,bütünb dünya izleyecek.Bizler de devekuşu misali başımızı toprağa gömdüğümüz için hiçbirşey görmediğimizden etrafımızda olup bitenlerden haberdar olamayacağız,bu ve bunun gibi videolara gereken cevabı veremeyeceğiz ve 195 ulkeden insanlar sessiz kaldığımız için bu kanı bozukların her vıdeosunun doğru olduğunu düşünecek...!.sulh ceza mahkemesındekı hakım amcalar...Turk halkı 200bin kusur şıkayet maılı ıle ıle zaten gereken cevabı vermıstır.Erişim engellemek gibi Süper bir karara imza atan sizlerin bunu ne amaçla yaptığını merak ediyorum.
crash_over
Honda Civic VTI
**

Life After 5500 RPM

« Yanıtla #4 : Mart 07, 2007, 11:57:18 ÖS »

arkadaslar baska siteler üzerinden bildiğim kadarıyla bağlantı kuruluo en yakın zamanda size buraya bi kaç link eklerim....... Wink Wink Wink üzmeyin canınızı

senkroma
Honda Jazz
*

« Yanıtla #5 : Mart 08, 2007, 12:07:14 ÖÖ »

Son haberlere gore karar iptal edilmiş.En kısa zamanda youtube'e Turk telekomdan yıne çıkış yapılacakmış
cıvıc6041
Honda Integra
*

« Yanıtla #6 : Mart 08, 2007, 12:32:19 ÖÖ »

benım de aldııgım bilgilere göre youtube sadece türk telekomda kesilmiş. superonline vs gibi  bağlantılarda halen yayındalarmıs!!! ne kadar doğru orasını bilmiyorum ama sadece turk telekom kesmiş yayını!!

R-13239
Honda Civic Type R

« Yanıtla #7 : Mart 08, 2007, 01:31:09 ÖÖ »

Bence karar gayet yerinde bu tarz bir video orada haftalarca oynatılıyor ancak youtube community hiçbirşey yapmıyor. İyi olmuş bence. Biraz düşünün derim...
Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #8 : Mart 08, 2007, 03:02:54 ÖÖ »

Bence karar gayet yerinde bu tarz bir video orada haftalarca oynatılıyor ancak youtube community hiçbirşey yapmıyor. İyi olmuş bence. Biraz düşünün derim...

bende şöyle derim bizden bana youtube'a engelleme koyan tek devlet İRAN!!!
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam

« Yanıtla #9 : Mart 08, 2007, 12:16:28 ÖS »

çözümü bende arkadaşlar isteyenler pm atsınlar lütfen Wink

click on the image
GU
Honda Civic Type R

GU-YEY 4 ever

« Yanıtla #10 : Mart 08, 2007, 12:20:06 ÖS »

Katılıyorum Kaan o tür şeyleri yayınlayan siteye girsek ne olur girmesek ne olur?Pek birşey kaybedeceğimizi sanmıyorum...

GU&YEY

3 KURUŞLUK İNSANLARA 5 KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN,KALAN 2 KURUŞADA SENİ SATARLAR...
crash_over
Honda Civic VTI
**

Life After 5500 RPM

« Yanıtla #11 : Mart 09, 2007, 01:52:29 ÖS »

YouTube ' Den Geri Kalmayın Buyrun İçeriye
Öncelikle www.tubeizle.com ' Girin Ve Orada Kar$ınıza Çıkan Sayfanın Alt Tarafındaki YouTube Resmine Tıklayarak YouTube ye Giri$ Yapabilirsiniz.

Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #12 : Mart 09, 2007, 08:50:00 ÖS »

Katılıyorum Kaan o tür şeyleri yayınlayan siteye girsek ne olur girmesek ne olur?Pek birşey kaybedeceğimizi sanmıyorum...

ne aradığını bilen insan için cok sey farkeder Wink
vtec-26
Honda Prelude

1.6 civic elegance 26 SU 433

« Yanıtla #13 : Mart 09, 2007, 11:34:03 ÖS »

youtube açılmıştır

okyzan
Honda City
*

Pixelistrator

« Yanıtla #14 : Ocak 19, 2008, 03:50:11 ÖÖ »

Bende DNS fln filan değiştirdim ip'sinden giriyorum siteye. Gerçekten rezillik yasaklamadıkları site kalmicak yakında...

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: