Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: vistadan nefret edenler kimler  (Okunma Sayısı 759 defa)
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR

« : Nisan 06, 2008, 07:30:01 ÖS »

RattleSnake
RattleSnake
RattleSnake
RattleSnake

bu kadar yavaş bu kadar sorunlu bir işletim sistemi ne duydum ne gördüm

metin16
Honda Prelude

Honda Power - The Power of Dreams

« Yanıtla #1 : Nisan 06, 2008, 07:35:05 ÖS »

evet haklısın arkadaş yeni aldım bu pc yi vista işletim sistemi nefret ettim değiştirmeden önceki pc mde windows XP vardı çok muhteşmdi birde AMD işlemciydi muhteşemdi şimdiki intel ve vista uyumlu değil

Nerden sevmişim seni aklımda başımda değil.Bende talih ne gezer.Bal tutsam olur zehir kuru bir yaprağa döndüm kırık dallar üstümde senden başaka yar sevmedim inaki yer yüzünde.
buura
Turbo Civic Type-R

buu-Raccor:d

« Yanıtla #2 : Nisan 06, 2008, 07:37:11 ÖS »

vistadan bnde çok nefret ediomm irençççççç bişi ama vistayı 1-2 sene sonra kurcaksınız şu an vista daha hala yapım aşamasında Wink bnden size bi tavsiye olsun

Buğra ÖZGÜVEN (buura)    bugra12341@hotmail.com

ZafeR
Honda Civic Type R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #3 : Nisan 06, 2008, 07:43:16 ÖS »

ilk çıktığından beri kullanıyorum..ben mennunum... p4 2.8ghz   1,512gb ram    128 mb ekran kartı ile kullanıyorum bende sorun olmuyor...pc ilk başta açılırken biraz geç açılıyor o kadar onuda sorun etmiyorum.
vistayı rahat kullanmak için işlemcinizin 2 çekirdek ,2gb ram , 512mb ekran kartı kullanmanız gerekiyor Wink
yada biraz daha bekleyin windows 7 çıkıçak onu kurarsınız Smiley

honda_team
SENSEI

Doğanay

« Yanıtla #4 : Nisan 06, 2008, 07:47:38 ÖS »

Ben şahsen bıktım artık yaka silkiyorum ya resmen böyle iğrenç bi windows görmedim.

metin16
Honda Prelude

Honda Power - The Power of Dreams

« Yanıtla #5 : Nisan 06, 2008, 07:49:10 ÖS »

benimde çift çekirdek ama yavaş yeni pc

Nerden sevmişim seni aklımda başımda değil.Bende talih ne gezer.Bal tutsam olur zehir kuru bir yaprağa döndüm kırık dallar üstümde senden başaka yar sevmedim inaki yer yüzünde.
Mahir TÜRKMEN
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #6 : Nisan 06, 2008, 09:12:14 ÖS »

Bütün driver ları adam akıllı cıkana kadar elimi sürmem..

Hayırlı sürüşler
By_BuGr4
Honda Civic Type R

I Love My CR-V

« Yanıtla #7 : Nisan 06, 2008, 09:13:33 ÖS »

Bütün driver ları adam akıllı cıkana kadar elimi sürmem..

bu kadar olay bitmiştir... Smiley
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.

« Yanıtla #8 : Nisan 06, 2008, 10:32:32 ÖS »

vista  mı  uzak  durun  

Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
buura
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #9 : Nisan 06, 2008, 10:42:05 ÖS »

ilk çıktığından beri kullanıyorum..ben mennunum... p4 2.8ghz   1,512gb ram    128 mb ekran kartı ile kullanıyorum bende sorun olmuyor...pc ilk başta açılırken biraz geç açılıyor o kadar onuda sorun etmiyorum.
vistayı rahat kullanmak için işlemcinizin 2 çekirdek ,2gb ram , 512mb ekran kartı kullanmanız gerekiyor Wink

1.512 ram oluyomu yaw zafer abi bnim bildiim 1e 1 veya 512 ye 512 olur snn makinen donmuyomu veya resetlenmiyomu

whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt

« Yanıtla #10 : Nisan 06, 2008, 11:12:38 ÖS »

benımde aramnın ıyı oldugu soylenemez duzelene kadar xp deyım..naapalım..

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
Mahir TÜRKMEN
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #11 : Nisan 06, 2008, 11:16:01 ÖS »

Makinem tek çekirdek vistanın denemesini yaptım bütün özelliklerini kullanarak hiçbir sorun yaşamadım fakat driver sorunu hala devam edıyor bence çoğu programda sorun yaratıyor .. Şimdilik rafta dursun bence Wink

Hayırlı sürüşler
sSPAM
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Nisan 12, 2008, 12:18:41 ÖÖ »

1.512 ram oluyomu yaw zafer abi bnim bildiim 1e 1 veya 512 ye 512 olur snn makinen donmuyomu veya resetlenmiyomu

Bilgisayarcılar 2x512'yi 1 olarak soylerler,saırım ZafeR beyde 3x512 onnun icin bu sekilde soylemis olarbilir diger bir secenekte 1x1024 + 1x512 olabilir.+Donma veya resetlenme olayını nereden cıkardınız anlamadım
ZafeR
Honda Civic Type R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 12:35:48 ÖÖ »

bende 1gb ram + 512 mb ram var = 1,512 gb Smiley  vista ram in 400mb tını kendisi yiyor zaten geriye bişey kalmadığından extra olarak 1gb ram aldım....driverlerinide yükledim..araştırdım buldum biraz uzun vede zahmetli oldu ama  değdi...ben vista home prenium kullanıyorum herşey yüklü..tv kartını 5.1 ses kartını falan herşeyin driverini buldum yükledimm..şimdi ise sorunsuz kullanıyorum..vistadan bir tek ben memnunum galiba Smiley
duyduğuma göre yakında vistanında servis packi çıkacakmış...oda çıkınca süper olucak vista Wink

buura
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2008, 06:29:15 ÖS »

sSPAM bnim eski pc de 512 ram vardı ve bn bundan hiç te memnun değildim . arkadaşm bna 256 lık verdi bnde bnimkisine taktım ve sonra donma vb. olaylar oldu..bilgisayarcı abimiz var bizim bn ona sordum 1 gbye 1 gb takabilirsin dedi bna..

k1Nq-R
Honda Integra
*

к1иq øƒ тнє ƒøяυм

« Yanıtla #15 : Haziran 30, 2008, 01:09:35 ÖS »

Vista aslında mükemmel bir işletim sistemi ekran kartınızı ve sisteminizi hızlandırır. Fakat bilgisayarınızın özelliklerinin biraz aşırı olması lazım (: Ses ve görüntü yönünden de kaliteli bir işletim sistemi ben çok memnunum. Özellikle hdd nizden bölüm açmak gerektiğinde 3d partition tools tarzı yazılımlara gerek kalmıyor. Kendinden bölümleyicisi var ve format atmadan. Regedit vb. gibi bilgisayarın içini ayarlamayı biliyor iseniz Vista mükemmeldir. Son saydığım dışındaki özellikler XP de yoktur. Daha sayabilirim (::

'08 Civic 1.8 Black

okey GαĻαтαśαяαγ ƒαи ćĻυв okey

alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #16 : Ağustos 21, 2008, 10:18:37 ÖS »

ya vistanın şu bi işlem yaparken 4,30 kere eminmisiniz die sormasından nefret ediorm abimin laptopu vista ordan biliom...Bnmki xp sp2 fıstık gbi maşallah Cheesy Cheesy

emre_ege21
Honda City
*

« Yanıtla #17 : Eylül 01, 2008, 02:23:52 ÖS »

Kardeş tam daha vistayı destekleyen bileşenler çıkmadı veya daha tam herkes kullanmaya başlamadı bu yüzden daha zamanı var
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: