|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 06, 2008, 02:57:04 ÖS » |
|
Avast 4.bişey ama tam olarak bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DD252
Honda Integra
CRX Delisi
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 06, 2008, 03:20:18 ÖS » |
|
2 Yıldır Kaspersky Internet Security kullanıyordum, süresi bitti. Yeni sürüm Norton 360 aldım. İyi ki de almışım; Kaspersky'den sonra nefes aldı bilgisayar. Sistem kaynakları kullanımı düşük, Firewall ve Spam koruması da içinde.. Çok memnunum..
Norton 360 v2.0...
|
|
|
|
|
|
DrOpMaN® Korhan Kumral 81 DD 252 (D16A9) '91 CRX TAKLİT EDEN DEĞİL; TAKLİT EDİLEN MARKAYA BİNECEKSİN. <crxclub.net>
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 06, 2008, 04:23:56 ÖS » |
|
önceden antivir kullanıodum (personal edition), virüsleri buluyo yalnız temizlemiyo, sadece karantina,engelleme veya silme seçeneği var... o yüzden artık norton kullanıyorum. sistemi yavaşlatmaması ve güvenli bir koruma sağlaması avantajlı yönleri... +herhangi bir virüs bulaşmış olsa bile sorunsuz bir şekilde temizliyor ve sistemi çökertmiyor..ertesi gün hapı gibi bişe yani 
|
|
|
|
|
|
"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.) 
|
|
|
mussxxx
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 06, 2008, 04:29:09 ÖS » |
|
comodo firewall pro avg free edition
başkasına gerek kalmıyor ve 2 si de hafif programlar
|
|
|
|
|
|
muss; Honca Civic 1.4 is 98
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 06, 2008, 07:16:24 ÖS » |
|
bndede nod32 var ama silmeyi düşünüyorum benden bi tavsiye panda kullanın bn onu yüklicem şimdi ama ilk olaraktan bi ram 4gb yapmam lazım...
Buuracım o kadar ram le pandayla niye ugrasıyım çakarım Antivirus babalar gibi kullan  bence silme ..  mahir abim bnim pc de 1gb ram var zaten az bn bunu 4 yapıcam hem pc hızlancak hemde yeni antivirüs yüklicem yani pandayı bide bn sna bişi sormak istiyorm bde windows un sahte olduğunu gösteren yazı çıkıyo yarımsaate bir ve pc açılırken bişi çıkıyo sonra hallet gibi bişi bn güncelleme yaptıktan sonra windows un sahte olduğu ortaya çıktı bn bunu nasıl yok edebilirm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 06, 2008, 07:26:43 ÖS » |
|
nod 32 çokta memnunum kasmıyor makinayı aynı sürümün i.l.a.çlisi vardı şimdi orj lisanslı yükledim çok farkediyor bilginiz olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 07, 2008, 12:07:49 ÖS » |
|
bndede nod32 var ama silmeyi düşünüyorum benden bi tavsiye panda kullanın bn onu yüklicem şimdi ama ilk olaraktan bi ram 4gb yapmam lazım...
Buuracım o kadar ram le pandayla niye ugrasıyım çakarım Antivirus babalar gibi kullan  bence silme ..  mahir abim bnim pc de 1gb ram var zaten az bn bunu 4 yapıcam hem pc hızlancak hemde yeni antivirüs yüklicem yani pandayı bide bn sna bişi sormak istiyorm bde windows un sahte olduğunu gösteren yazı çıkıyo yarımsaate bir ve pc açılırken bişi çıkıyo sonra hallet gibi bişi bn güncelleme yaptıktan sonra windows un sahte olduğu ortaya çıktı bn bunu nasıl yok edebilirm.. buğracım beni msn'e ekle akşam konuşalım  honDA8663@hot...
|
|
|
|
|
|
"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.) 
|
|
|
|
|
Spiritless
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 08, 2008, 12:46:56 ÖÖ » |
|
Avira Antivir Personal Edition
|
|
|
|
|
|
1998 Honda Civic 1.4 Is HB
|
|
|
k1Nq-R
Honda Integra
к1иq øƒ тнє ƒøяυм
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 10, 2008, 09:26:30 ÖS » |
|
bende kaspersky 7.0.0.125 full var. isteyene yollayabilirim pm atmanız yeterli. (=
|
|
|
|
|
|
'08 Civic 1.8 Black
GαĻαтαśαяαγ ƒαи ćĻυв
|
|
|
|
|
|
CaSHaReMaN
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 21, 2008, 10:57:54 ÖS » |
|
masaüstü pc'ye benden başkası oturamadığı için kullanmıyorum. Notebook'da norton kullanıyorum. bilgisayarınızı benim gibi tek kişi kullanıyorsanız, nereye girip nereye girmeyeceğinizi ve neyi indiriceğinizi bilirseniz gerek kalmıyor. güvenlik programı kullanmama rağmen 2-2.5 yıldır aynı işletim sistemini hatasız ve aynı performansla kullanıyorum. ama tabiki bana bişey olmaz demeyin OK'mi? 
|
|
|
|
|
|
Ersin Gül
|
|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 21, 2008, 11:51:49 ÖS » |
|
avast
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
recepyuksel
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 22, 2008, 09:27:08 ÖÖ » |
|
Office: Microsoft ForeFront
Home : CA ve AVG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
quddan
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 22, 2008, 01:04:00 ÖS » |
|
KASPERSKY 2006 ANTİVİRÜS : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa k
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 22, 2008, 01:23:55 ÖS » |
|
ben arada bır format atıyorum.+ sılahım var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 22, 2008, 01:27:40 ÖS » |
|
ben ekstradan antifriz kullanıyorum, kış aylarında daha etkili 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Civic Type R

Erman
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 22, 2008, 05:21:34 ÖS » |
|
Kaspersky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 22, 2008, 07:01:17 ÖS » |
|
Buuracım o kadar ram le pandayla niye ugrasıyım çakarım Antivirus babalar gibi kullan  bence silme ..  mahir abim bnim pc de 1gb ram var zaten az bn bunu 4 yapıcam hem pc hızlancak hemde yeni antivirüs yüklicem yani pandayı bide bn sna bişi sormak istiyorm bde windows un sahte olduğunu gösteren yazı çıkıyo yarımsaate bir ve pc açılırken bişi çıkıyo sonra hallet gibi bişi bn güncelleme yaptıktan sonra windows un sahte olduğu ortaya çıktı bn bunu nasıl yok edebilirm.. buğracım beni msn'e ekle akşam konuşalım  honDA8663@hot... daha yeni gördüm gökhan abim ekledim şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeViL_CiViC_1
Honda Civic VTI

16 Z 5557