Geçmiş olsun, keşke yardım edebilseydim ama malesef..
Benim msn yahoo'dan, yani hem mail hem msn aynı olursa (Hotmail) ya da ne bileyim belki yanlış anlatmış olabilirim ama Hotmail olunca mail ve msn şifresi aynı oluyor zannedersem, bende öyle değil işte, msn im hacklendi birkaç kere fakat mail'ım aynen duruyordu ve bu sayede msn ime yeni şifre alabildim, bundan sonra alacağın mail Yahoo falan olsun istersen veya Gmail..
Msn listenin durması için Kişiler sekmesinden Kişi Listesini Kaydet diyip yedeklemen gerekirdi ama artık çok geç sanırım...
Buarada aklıma şu da geldi, bazı programlar var, mail veya msn şifreni üst üste birçok kez yanlış giriyor ve adresin birkaç günlüğüne bloke oluyor, sen yine de günde 1 defa falan devam et şifreni yazmaya, belki öyle bir şeydir, ki inşallah öyledir..
Bir de illegal yollardan çözme yoluna gidebililrsin, yani ne bileyim mesela bir internet kafeye gider, bu işlerle ilgilenen birileri varsa halledersin ama tabi karşılığında bir ücret alınacaktır mutlaka ve daha sonra da çalınırsa hiç şaşırma, msn ini geri alan senden tekrar alabilir yeniden para kazanabilmek için

Dikkatli olmak lazım, tanıdık falan varsa mantıklı olabilir ancak..
Tekrar geçmiş olsun...