Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Mailim calındı lutfen yardım edın...  (Okunma Sayısı 1179 defa)
Maverick
Honda Civic Type R

« : Eylül 28, 2006, 03:50:12 ÖÖ »

Arkadaslar cok uzun sureden berı kullandıgım maıl adresımı bırısı calmıs msn fln ne warsa gıtmıs.baska bı ıkı forum uyelıgı flnda ıptal etmıs lutfen yardım edın bana muhakkak ıcınızden anlıyan bırılerı wardır yada gerı alabılecek tanıdıkları wardır en azından barı bu forumda gıtmeden kurtarayım su maılımı.bı suru yere verdıgım cv'lerimdede yazılı olan maıl adresımdı ne yazıkkı o yuzden gerı almam lazım.Lütfen yardım edın bana.

mail:ussmaverick@hotmail.com

Not:Msn ve hotmail destek ekibine gerekli başvuruyu yaptım form fln doldurdum eger baska yollarda warsa lutfen yazın yada hack olayından anlıyan bır arkadas gerı alsın lutfen
PAN.
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2006, 09:34:14 ÖÖ »

yeni bir mail almaktan başka çaren yok saniyorim
Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2006, 05:28:58 ÖS »

pekı en azından msn lıstemdekılerı kurtarmanın bır yolu varmı?
enes
Honda Integra
*

« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2006, 05:44:32 ÖS »

senın için üzüldüm Maverick. sannedersem listendeki kişilerde gitti

PAN.
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2006, 06:17:54 ÖS »

evet listende gitti...ama kesin senin hatanla olmustur bu durum
R-13239
Honda Civic Type R

« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2006, 05:33:16 ÖS »

Geçmiş olsun , hotmail staff'ten başkası yardımcı olamaz heralde şu durumdan sonra...
Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #6 : Eylül 29, 2006, 11:43:56 ÖS »

Geçmiş olsun, keşke yardım edebilseydim ama malesef..

Benim msn yahoo'dan, yani hem mail hem msn aynı olursa (Hotmail) ya da ne bileyim belki yanlış anlatmış olabilirim ama Hotmail olunca mail ve msn şifresi aynı oluyor zannedersem, bende öyle değil işte, msn im hacklendi birkaç kere fakat mail'ım aynen duruyordu ve bu sayede msn ime yeni şifre alabildim, bundan sonra alacağın mail Yahoo falan olsun istersen veya Gmail..

Msn listenin durması için  Kişiler sekmesinden Kişi Listesini Kaydet diyip yedeklemen gerekirdi ama artık çok geç sanırım...

Buarada aklıma şu da geldi, bazı programlar var, mail veya msn şifreni üst üste birçok kez yanlış giriyor ve adresin birkaç günlüğüne bloke oluyor, sen yine de günde 1 defa falan devam et şifreni yazmaya, belki öyle bir şeydir, ki inşallah öyledir..

Bir de illegal yollardan çözme yoluna gidebililrsin, yani ne bileyim mesela bir internet kafeye gider, bu işlerle ilgilenen birileri varsa halledersin ama tabi karşılığında bir ücret alınacaktır mutlaka ve daha sonra da çalınırsa hiç şaşırma, msn ini geri alan senden tekrar alabilir yeniden para kazanabilmek için Smiley Dikkatli olmak lazım, tanıdık falan varsa mantıklı olabilir ancak..

Tekrar geçmiş olsun...

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #7 : Eylül 30, 2006, 04:01:21 ÖÖ »

Msn listenin durması için  Kişiler sekmesinden Kişi Listesini Kaydet diyip yedeklemen gerekirdi ama artık çok geç sanırım...

walla iyi oldu bunu öğrendiğim..

SPoRTeXHauST
Honda Integra
*

Adfirismator

« Yanıtla #8 : Eylül 30, 2006, 04:10:03 ÖÖ »

Msn destek ekibine gerekli başvuruyu yaptıysan endişelenmene gerek yok .. en kısa sürede mail adresini alacağına eminim .. msn listendeki kişiler silinmiş olsa bile Araçlar > Seçenekler > Gizlilik kısmında mutlaka duruyordur.. Geçmiş olsun.

Onu-R un dediği gibi hotmail dışında farklı bi uzantılı msn adresi kullanılırsa, mail ve msn şifresi farklı yapılabilir ve msn şifresi çalındığında şifre rahatlıkla çalınmayan mail adresine istenebilir.

Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #9 : Ekim 03, 2006, 11:48:46 ÖS »

sagolun arkadaşlar.bundan sonra yedekleyım barı lıstemı.bu arada yenı maılım gokalpkaragul@hotmail.com daha once msn lıstemde olan arkadaslar tekrar eklerlerse eklerım lısteme.denız bu arada benım account u bu maılı devredebılırmısın?
Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #10 : Ekim 04, 2006, 12:41:48 ÖÖ »

walla iyi oldu bunu öğrendiğim..

Aynen abi...

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.

« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2006, 04:21:57 ÖÖ »

sagolun arkadaşlar.bundan sonra yedekleyım barı lıstemı.bu arada yenı maılım gokalpkaragul@hotmail.com daha once msn lıstemde olan arkadaslar tekrar eklerlerse eklerım lısteme.denız bu arada benım account u bu maılı devredebılırmısın?

Devir işlemi tmmdır...

Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #12 : Ekim 07, 2006, 07:18:01 ÖS »

tesekkur ederım herkese eskı maılımıde calan arkadas gerı verdı bu arada.Soyledıgıne gore bır sıstem denemısler ve yuzlerce maılı aynı anda calmıslar msnde onlıne oldugunu gordum ve konustum o da senı tanımıyorum bıle dedı ve maılı gerı verdı bana.
Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #13 : Ekim 08, 2006, 04:18:19 ÖS »

tesekkur ederım herkese eskı maılımıde calan arkadas gerı verdı bu arada.Soyledıgıne gore bır sıstem denemısler ve yuzlerce maılı aynı anda calmıslar msnde onlıne oldugunu gordum ve konustum o da senı tanımıyorum bıle dedı ve maılı gerı verdı bana.

Şans işte Smiley  Hayırlı olsun tekrardan...

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #14 : Ekim 08, 2006, 08:31:56 ÖS »

gözün aydın diyelim.. Wink

Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #15 : Aralık 08, 2006, 03:31:22 ÖÖ »

Yeni bir başlık açmak istemedim, o yüzden buraya yazıyorum tekrardan, şunu bir izleyin bakalım..

http://www.metacafe.com/watch/322487/hack_retrieve_messenger_passwords/

Ben denemedim, deneyen varmıdır bilmem, işe yarar mı onu da bilmem, hatta ilk aklıma gelen bu program sayesinde kişilerin msn ve benzeri program şifrelerini öğrenme yoluna gidebilecekleri şeklinde oldu, veya program virüslüdür cart curt veya bu videoyu koyan o sitenin sahibi falandır, fazla tıklansın, para gelsin vb. birsürü nedenden dolayı da konulmuş olabilir fakat sizin de yorumlarınızı almak istedim...

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #16 : Aralık 08, 2006, 03:33:02 ÖÖ »

Yorumlarda da iyi şeyler yazmıyor zaten, bence hiç denemeyin, sonra benden bilmeyin Smiley

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #17 : Aralık 10, 2006, 02:12:55 ÖÖ »

We are sorry, but the item you've requested was removed from Metacafe.

vtimania
Co-Admin
Honda Civic Type R

« Yanıtla #18 : Aralık 10, 2006, 04:53:29 ÖÖ »

http://www.snapfiles.com/download/dlMessenPass.html

Programı indiriyorsun ve bılgısayarındaki şifrelerini görüyorsun...güle güle kullanın..ahaaha Wink
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: