refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 19, 2007, 05:21:18 ÖS » |
|
ewet kankam güncelleştirmeleri iptal edicem zaten bu akşam... o edit:kural dışı kelime)lere 300 dolar vermicem....bu kadar takmayın kafanıza arkadaşlar lisansız xp evde işte rahatlıkla kullanılabilir sadece güncellemeleri yapmıyacaksının.. itinayla format atılır(cafe kurulur) server kurulur:)
 helal sana 300$ 2 adet yarış koltugu iyi gider senin makinaya
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 19, 2007, 05:22:10 ÖS » |
|
aynen abi arabama yatırım yaparım  ewet kankam güncelleştirmeleri iptal edicem zaten bu akşam... o edit:kural dışı kelime)lere 300 dolar vermicem....bu kadar takmayın kafanıza arkadaşlar lisansız xp evde işte rahatlıkla kullanılabilir sadece güncellemeleri yapmıyacaksının.. itinayla format atılır(cafe kurulur) server kurulur:)
 helal sana 300$ 2 adet yarış koltugu iyi gider senin makinaya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 19, 2007, 05:26:02 ÖS » |
|
aynen abi arabama yatırım yaparım  ewet kankam güncelleştirmeleri iptal edicem zaten bu akşam... o edit:kural dışı kelime)lere 300 dolar vermicem....bu kadar takmayın kafanıza arkadaşlar lisansız xp evde işte rahatlıkla kullanılabilir sadece güncellemeleri yapmıyacaksının.. itinayla format atılır(cafe kurulur) server kurulur:)
 helal sana 300$ 2 adet yarış koltugu iyi gider senin makinaya yatırılmışı var)  boşuna para harcama
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 19, 2007, 05:30:27 ÖS » |
|
misal yane gökhan. ankarada bitane vti buldum. bakalım onla ilgileniyorum şuanda...aynen abi arabama yatırım yaparım  ewet kankam güncelleştirmeleri iptal edicem zaten bu akşam... o edit:kural dışı kelime)lere 300 dolar vermicem....bu kadar takmayın kafanıza arkadaşlar lisansız xp evde işte rahatlıkla kullanılabilir sadece güncellemeleri yapmıyacaksının.. itinayla format atılır(cafe kurulur) server kurulur:)
 helal sana 300$ 2 adet yarış koltugu iyi gider senin makinaya yatırılmışı var)  boşuna para harcama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 20, 2007, 11:08:18 ÖS » |
|
Birşey olmadı değil mi kimsenin bilgisayarına, windowsuna? Bende lisanslı var ancak birşey olmadığını duydum birkaç kişiden..
|
|
|
|
|
|
Onur YAŞAR Mazda Lantis 1.8 34 AAY 87 İKÜ  & 
|
|
|
crash_over
Honda Civic VTI

Life After 5500 RPM
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 21, 2007, 12:22:09 ÖÖ » |
|
arkadaslar dost acı soyler ama cok buyuk vurgun yapıcaklar goreceksiniz bak bence...lisansız kullananlar bosuna sevinmesin cunku bu sefer iş baya bi ciddi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crash_over
Honda Civic VTI

Life After 5500 RPM
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 28, 2007, 11:20:28 ÖÖ » |
|
arkadaslar size bir kıyak yapıcam ve işte xp i.l.a.ç % 100 lisanslı gibi hiç sorun cıkartmıo Arkadaşlar bu aralar bildiğiniz gibi korsan windowslar , Microsoft tarafından yasaklanıyor..Yine Bill Gates amca ve ekibi bişeyler yaptığını zannedip sevine dursun...Bizde o arada Windows'u i.l.a.çlayıp , orjinal hale getirelim 
Aşağıdaki dosyayı indirin ve gerekli adımları izleyin..Anlatımı içinde mevcut..Sadece 3 adımda Orjinalmi orjinal bi Windows XP kullanın http://rapidshare.com/files/18006292/legal_xp.zip.htmlŞifre : klavyesende.comUnutmayın , KlavyeSende.Com üyesi olmak bir ayrıcalıktır baska sitelerde yayınlanması yasaktır............
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2007, 11:21:51 ÖÖ Gönderen: crash_over »
|
|
|
|
|
|
|
crash_over
Honda Civic VTI

Life After 5500 RPM
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 28, 2007, 11:43:57 ÖÖ » |
|
 reklam değil arkadaslar baskasında yayınlanması yasak derken şöyle saten illegal yoldan sonra basımız ağrımasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 28, 2007, 01:10:56 ÖS » |
|
şuan itibari ile 2 arkadaşımızın pc çöktü  duyurulur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 28, 2007, 01:32:46 ÖS » |
|
vah vahh geçmiş olsun denizim. ama neden çöktü acaca korsan windows olduğu için bill amcamın ekibi mi çökertti yoksa korsan windowsu i.l.a.çlarken mi çöktü... aydınlatırsan sevinirim kankaa....şuan itibari ile 2 arkadaşımızın pc çöktü  duyurulur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vtec-26
Honda Prelude

1.6 civic elegance 26 SU 433
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 28, 2007, 04:35:23 ÖS » |
|
benimde başıma gelecek bakam ne zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 28, 2007, 05:06:34 ÖS » |
|
ama benim bildiğim denizcim öle değil. pc yi açtığın zaman windows başlatılırken lisanslı ürün alın gibi uyarı veriyor ve hiç bir işlem yapmıyormuş pc... senin sölediğin gerçekten çökertmiş pc yi sanırm...  maıllerını acarken kapanmıs bıdahada acılmamıs 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam
|
 |
« Yanıtla #35 : Şubat 28, 2007, 08:35:05 ÖS » |
|
her ikisidemi benzer şekilde ve aynı günde  olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crash_over
Honda Civic VTI

Life After 5500 RPM
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 28, 2007, 09:13:09 ÖS » |
|
arkadasımında bilgisayarı apandı ancak uayrı cıktı bu programı kullanarak ta tekrardan pc yi kullanmaya başladı..............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 07, 2007, 11:31:06 ÖS » |
|
peki yassi bu lisansı olmayan windowslar arasında vista'nın serilerinden de varmı acaba en kısa zamanda cevabını bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #39 : Aralık 07, 2007, 11:32:19 ÖS » |
|
ayrıca zahmet olmazsa vistanın serilerinden hangisinde olduğunu da yazarsan sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|