Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 Yazdır
Gönderen Konu: hadi geçmiş olsun.... :) lisansı olmayan windows kullananlar başımız belada :(  (Okunma Sayısı 3455 defa)
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« : Şubat 19, 2007, 02:14:44 ÖS »

WGA Bildirimi nasıl çalışıyor?

WGA Bildirimleri kapsamında internete bağlı ve otomatik güncelleme seçeneğini kullanan kişilerin Windows XP’lerinin orijinallikleri kontrol edilecek. Orijinal değilse, giriş ekranında ve sistem uygulamaları alanında 14 gün boyunca “sahte yazılım mağduru” olabileceklerini vurgulayan bir uyarı çıkacak.
14 gün sonrasında hala orijinal olarak etkinleştirilmeyen Windowslar için aynı alanlarda ürünlerinin orijalliğinin doğrulanamadığı uyarısı çıkacak.
Windows’unun orijinal olmadığını öğrenen kullanıcılar, ister web sitesinden, isterlerse İş Ortaklarımızdan GGK (Get Genuine Kit) alarak orijinal lisans sahibi olup, bu doğrulamayı yapabilecekler ve bu aşamadan sonra uyarı görünmeyecektir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Windows yazılımının orijinal olmadığını öğrenenler ne yapabilir?

Orijinal olmayan yazılımlarını lisanslamak isteyenler,
1. Internet üzerinden orijinal kurulum anahtarı veya orijinal yazılım CD’lerini satın alabilirler(Windows XP Home 99$, Windows XP Professional 149$)
2. İşortaklarımızdan GGK (Get Genuine Kit) satın alabilirler
ve mevcut kurulumlarını yeniden yüklemek zorunda kalmadan Windowslarını etkinleştirebilirler.

Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2007, 02:33:51 ÖS »

valla baa daha once olmustu.ama  oda bıter gecer gıder.en fazla 1 kere format lazım olur o kadar

yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2007, 02:43:37 ÖS »

bu seferki çalışmaları gayet ciddi. sanırım bu sefer daha etkili olacaklar...

valla baa daha once olmustu.ama  oda bıter gecer gıder.en fazla 1 kere format lazım olur o kadar

Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2007, 03:08:50 ÖS »

valla ben arastırdım.hemen karsılıgını vermısler

buyrunn

arkadaslar ilk olarak vindowsumuzu orjınal yapıyoruz
Buradan indirebilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/12651402/orjinalxptools.rar.html

Bazı Arkadasların eksik cıkabılıyor onlarda burdan eksık olanları ındırebılırler.
http://rapidshare.com/files/13599497/eksikdosya.rar.html

Kurulum:
İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI RARDAN ÇIKARTIN VE i.l.a.ç.exe dosyasını açın

Product Family "Windows XP Pro. VLK" yapın.

3. basamağı yaptıktan sonra generate deyin. Size bir kod verecek.

Daha sonra keyfinder.exe dosyasını açın

options a girin Change Windows Key deyin.

Oraya 4. basamakta bulduğumuz kodu yazın ve change deyin.

sonra wga-fix.exe dosyasını açın evet deyin.

Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe dosyasını açın

En yukarda yeşil olarak genuie yazısını görüyosanız geçmiş olsun artık xp'niz orjinal
Daha sonra internet explorer 7 beta 2 türkçeyi kurun oda burdan

http://shiftdelete.net/site/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,192/Itemid,94/

nasıl kurulacagını bılmıyorsanız
http://shiftdelete.net/site/videokurs/IE_7_Beta_2_viewlet_swf.html izleyin.

yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2007, 03:19:53 ÖS »

deniyoruzz hadi bakalm hayırlısı... Smiley

Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2007, 03:47:36 ÖS »

yaw şifre istiyo bu dosyaları acarken  d'oh!

NAZ
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2007, 03:57:51 ÖS »

valla bizimkilerin hepsi lisanslı bi sorun yok rahatız şirketçe Smiley  Dancing

ÇEVRENİZDEKİ İNSANLARIN NE HİSSETTİGİ YADA NE DÜŞÜNDÜĞÜ KONUSUNDA OKADAR EMİN OLMAYIN...
yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #7 : Şubat 19, 2007, 04:02:57 ÖS »

yaa ne güzel rahatsınız naz hanım  Brick wall Brick wall Brick wall ya biz napıcaz. ben 150 dolar windowsa para vereceğime hondama indiglow S7 kadran alır takarım  dişsiz dişsiz

valla bizimkilerin hepsi lisanslı bi sorun yok rahatız şirketçe Smiley  Dancing

NAZ
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #8 : Şubat 19, 2007, 04:10:42 ÖS »

valla güzel yassi ...baştan hesaplanması gereken olaylar bunlar biz biliyoruzki eninde sonunda bu iş bu duruma gelecek eee ne gereği var şimdi gerilmeye dimi ama  Grin rahat ol sen paşalar gibi 150 dolarını ödersin  artık arabana alacağın başka bahara kalır ... (fazlamı oldu ne Smiley

ÇEVRENİZDEKİ İNSANLARIN NE HİSSETTİGİ YADA NE DÜŞÜNDÜĞÜ KONUSUNDA OKADAR EMİN OLMAYIN...
yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #9 : Şubat 19, 2007, 04:13:56 ÖS »

yooo gerekirse linux kullanırım yinede o 150 doları vermem windowsa yada pc yi güncelleştirmelere kapatırım olur biter... 150 dolar vermicemmmm ne olursa olsun...  dişsiz dişsiz dişsiz

valla güzel yassi ...baştan hesaplanması gereken olaylar bunlar biz biliyoruzki eninde sonunda bu iş bu duruma gelecek eee ne gereği var şimdi gerilmeye dimi ama  Grin rahat ol sen paşalar gibi 150 dolarını ödersin  artık arabana alacağın başka bahara kalır ... (fazlamı oldu ne Smiley

NAZ
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #10 : Şubat 19, 2007, 04:17:14 ÖS »

inşallah yassi verme tabi sen o kadar parayı ne gereği var ....iyi haberlerini bekliyoruz  Wink

yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #11 : Şubat 19, 2007, 04:32:38 ÖS »

dişsiz dişsiz dişsiz

ya naz şimdi ben neye kızıyorum biliyomusun.aslında microsoftun oyunuydu bu. windows xp serisini ilk çıkardığında aynı zamanda ürünle beraber korsan kopyalarını sürdüler piyasaya...
şifreleri filan hep kendisi verdi internete vs. çünkü çok iyi düşünülmüş bir strateji ve uygulamalı bir plandı. ürünün bu şekilde kullanıcı sayısını çoğaltmak ve reklamını en iyi şekilde yapmaktı. çokda güzel başardılar bunu. kullanıcı sayıları milyonları geçince şimdide bu taktiği uyguluyorlar.
zaten şu anda bilgisayar kullanıcı arkadaşlarımızın çoğu bilgisayar değilde Windows işletim sistemini kullanmayı biliyor. 

inşallah yassi verme tabi sen o kadar parayı ne gereği var ....iyi haberlerini bekliyoruz  Wink

NAZ
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #12 : Şubat 19, 2007, 04:41:36 ÖS »

adamlar işini biliyor demekki yasal olmayan tarafını adamlar size zaten bi şekilde sunmuş ama yassi dediğim gibi böle olacağını biliodunuz er yada geç neden böle bişey yaptınızki...biz biliyoruzki buna benzer şeyler yasa dışı yapıldığı zaman bir yerden patlak veriyor yani bile bile yapmak ve üstüne üstlük para bayılmak ne bilim zorumda giderdi valla he bide ilk bedelinden kaçıldı şimdi 150 $ ceza valla akıllı adamlar vesselam ne diim ....

yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #13 : Şubat 19, 2007, 04:51:35 ÖS »

150 dolar ceza değilki yeni lisanslı xp cd sinin fiyatı Smiley ayrıca saçma olan şey benim evde laptop + masaüstü pc im var ben ikisine aynı lisansı kullanamıyorum ayrı ayrı almak zorundayım yaa yani 300 dolar bu kadar olmaz ya... ama bu konuyu rus hackerlar ile görüştüm... yardımcı olacaklar... Wink

adamlar işini biliyor demekki yasal olmayan tarafını adamlar size zaten bi şekilde sunmuş ama yassi dediğim gibi böle olacağını biliodunuz er yada geç neden böle bişey yaptınızki...biz biliyoruzki buna benzer şeyler yasa dışı yapıldığı zaman bir yerden patlak veriyor yani bile bile yapmak ve üstüne üstlük para bayılmak ne bilim zorumda giderdi valla he bide ilk bedelinden kaçıldı şimdi 150 $ ceza valla akıllı adamlar vesselam ne diim ....

NAZ
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #14 : Şubat 19, 2007, 04:57:09 ÖS »

bak sennnn tamam ozaman sen işini sağlama almışsın...sana hiçbişey olmaz Tongue  takma boşver böle bişey varsa halled,ilir devlet meselesi yaptınız beaa  Brick wall

yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #15 : Şubat 19, 2007, 05:00:40 ÖS »

hahah Smiley devlet meselesi değilde türkiyedeki pclerin %65 inde lisamssız windows olunca bu iş ciddiye biniyor nasıl boşverelim. adamlar fena para vurucak dünya çapında da Smiley

bak sennnn tamam ozaman sen işini sağlama almışsın...sana hiçbişey olmaz Tongue  takma boşver böle bişey varsa halled,ilir devlet meselesi yaptınız beaa  Brick wall

NAZ
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #16 : Şubat 19, 2007, 05:07:53 ÖS »

hahah Smiley devlet meselesi değilde türkiyedeki pclerin %65 inde lisamssız windows olunca bu iş ciddiye biniyor nasıl boşverelim. adamlar fena para vurucak dünya çapında da Smiley

bişey derdim ama işin içinde bu duruma düşen bir çok arkadaşın var ayıp olmasın  Not talking

yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #17 : Şubat 19, 2007, 05:12:08 ÖS »

söle söle çekinmee...

bişey derdim ama işin içinde bu duruma düşen bir çok arkadaşın var ayıp olmasın  Not talking

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...

« Yanıtla #18 : Şubat 19, 2007, 05:12:41 ÖS »

bu  kadar takmayın  kafanıza  arkadaşlar  lisansız  xp evde  işte  rahatlıkla  kullanılabilir  sadece  güncellemeleri  yapmıyacaksının..      itinayla format  atılır(cafe  kurulur) server  kurulur:)

YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #19 : Şubat 19, 2007, 05:16:18 ÖS »

ewet kankam güncelleştirmeleri iptal edicem zaten bu akşam... o edit:kural dışı kelime)lere 300 dolar vermicem....

bu  kadar takmayın  kafanıza  arkadaşlar  lisansız  xp evde  işte  rahatlıkla  kullanılabilir  sadece  güncellemeleri  yapmıyacaksının..      itinayla format  atılır(cafe  kurulur) server  kurulur:)

Sayfa: [1] 2 3 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: