Gönderen Konu: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 1317374 defa)

recepberra

Ynt: Honda CRV (97-2001) Kullanan Arkadaşlar Burada Buluşalım
« Yanıtla #1750 : Temmuz 10, 2013, 04:32:12 ÖS »
 arkadaşlar araçla ilgili birçok bilgiye forumdan ulastım bilgisi olupta paylasan arkadaşlara çok teşekkür ederim

poyrazata

« Yanıtla #1751 : Temmuz 10, 2013, 04:36:07 ÖS »
konustum arac sahıbıyle şimdi 120bın km den berı o kullanıyormus .1 yıl once bir iki filtresını degıstırmısler.
bır ıkı ay oncede muayeneden gecmıs

bankaci05

• Ömer Faruk
« Yanıtla #1752 : Temmuz 10, 2013, 04:44:48 ÖS »
Filtreleri değiştiyse arac bakımlı demektir :) dostum resimler pek de bişey anlatmaz. öncelikle renk ve model de kararlı ol. lpg limi olsun yoksa lpg siz mi. hani belli başlı bir takım özellikler. ondan sonra o özellikli olanlara yoğunlaş. parana göre araba değil arabaya göre bütceni ayarla derim. karlı çıkan ve sanayiye fazla girmeyen sen olursun. bu renk bu araba hakkındaki yorumumu da soarsan bu para etmez. yeşil renk bir kere out. füme al beyaz bulursan al sahra beji al gri al da yeni ve tanımadık bir araba alacaksan neden yeşil yani ???? resimlere bakılırsa araba temiz...Tunciiiiiii nerelerdesin kardeşim uzun zamandır sadece okuyor yazmıyorsun.????
« Son Düzenleme: Temmuz 10, 2013, 04:46:22 ÖS Gönderen: bankaci05 »

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #1753 : Temmuz 11, 2013, 08:04:19 ÖÖ »
herkese selam ve hayırlı ramazanlar dilerim.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz kazasız belasız crv kullanmanızı temenni ederim.
bir çok arkadaş araçların sorunlarından bahsetmiş. 1 yıldır kullandığım aracımda şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım 12 000 km yol yaptım. genel bakım dışında da masrafım olmadı.
 aracı alırken yetkili servis ustasının önerdiği ve bakımları ile de bizzat kendisi ilgilendiği 99 model crv yi piyasanın biraz üzerinde bir mevla karşılığı  128 000 km de iken aldım . şu an 140 000 km de keyfi masraflarım ki ses ve görüntü sistemleri ile kaput teli ( tel "abd Honda" yurt dışı 25 dolar-ülkemizde çıkması bile 100-150 tl) dışında masraf yapmadım yani masrafsız bir araç  ve bir o kadar da kullanımı zevkli. Karadenizliyim bizim yayla ve köy yollarında da keçi gibi bir araç >=ok aracınız servis bakımlı ve orjinal parça ile bakım yapılmış ise sağlamlıkta en sağlam araçtır. fakat orjinal ve bakımlı araç bulmak ise çok zor. 2 gün önce 2000 model bordo renk İstanbul da 27.500 tl 77000 km'de lpg hiç takılmamış bir araç vardı bir günde satıldı sanırım çünkü sonrasında ilanda göremedim. temiz olan araçlar çok çabuk satılıyor. iyi araştırıp en iyisini almak için söylüyorum. LPG konusunda yakınımda atiker kullanan bir çok arkadaştan şikayetler duyuyorum. ve sorunlarını da hala gideremediler bizim araçlarda en sorunsuz olanlar BRC, prince ve lovato sanırım. ben brc kullanıyorum bildiğim kadarıyla Hondanın yetkili servisleride brc öneriyor. (uzun yol 24-27 krş şehir içi Ankara- Kızılay 32-35 krş arası yakıyor "gaz 2.50 TL" den.)  1 yıldır aracımda tek bir sorun yaşamadım inşallah yaşamam da; bu temenni sizler içinde geçerli.her kese  iyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2013, 08:06:54 ÖÖ Gönderen: yanardag06 »

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1754 : Temmuz 11, 2013, 08:14:48 ÖÖ »
Volkan abi karadenizin neresindensin?

HAYALETT_25

• necmi
« Yanıtla #1755 : Temmuz 11, 2013, 08:26:57 ÖÖ »
herkese selam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-honda-cr-v-2.0-ies-otomatik-129476518/detay

bu aracı görduk esımle beraber ve ozellıkle gorunusu ve genıs ıc hacmı oldukca etkıledı bızı.en cok ıstedıgımız ozellık bu ıkısı ama forumun ılk sayfalarını okuyunca oldukca masraf yapıp hala problem yasayan arkadaslar oldgunu gorunce acıkcası vazgecmek uzereyım.

bazı sorularım olacak
1) yukardakı arac ıcın konusursak eger fiyatı normalmıdır?
degısen parcası yok ve aracın özellikle içi tertemız gidip gördum cok temız kullanılmıs en ufak bir yırtık sokuk yanma yırtılma yok.
2) muayenesı yenı yapılmıs mtvsı odenmıs ama tup yok üzerinde fiyatı da 22bın tl.
sizce nasıl bu fiyat bu arac ıcın?

3) bu arac ıcın lpg taktırmak ıstersem eger ıstanbul da nerede taktırmamı tavsıye edersınız ve hangi marka?

4.olarak da arabayı almadan önce saglam bir ekspertizden gecırmek istiyorum bunu en uygun fiyata ve en guvenılır sekılde nerede yaptırabilirim.

acıkcası gorunus ve ıc hacım cok tatlı ama sureklı sanayıye gitmeye hiç vaktım de hevesım de yok:(
slm  İŞİN EN DOĞRUSUNU SANA SÖYLEYİM ÖNCE ARABAYI SADECE HONDA HİZMETİ VEREN YERE GÖTÜR BAKTIR .BU ARABALARIN PARÇALARI ÇOK PAHALI BİR MASRAFINA BAŞLARSAN ARKASI KESİLMEZ SÖYLEYİM ŞU MUHABBET ETTİĞİMİZ SİTEDE SORUNSUZ ÇALIŞAN EN FAZLA İKİ ARABA VAR GERİSİ HEP SORUNLU BİDE ANLAMAYAN USTANIN ELİNE DÜŞTÜNMÜ YANDIN. BAK ŞİMDİ ÖNCE ARABAYI GÜZELCE BİR ISIT FAN AÇIYOMU RADYÖTÜRÜN ÜST HORTUMUNDA ŞİŞME OLUYORMU BAK SONRA YOLDA VİTES GEÇİŞLERİNE DİKKAT ET RAHAT GEÇİYORMU RAMPALARDA KAYDIRMA YAPIYORMU. ARABA ISINDIKTAN SONRA ARA ARA AMOTORU STOP ETTİR VE YENİDEN ÇALIŞTIR RAHAT ÇALIŞIYORMU BAK.ARABA HARAKETSİZ HALDEYKEN ROLANTİDE TİTRİYORMU BAK.TÜP TAKTIRICAKSAN PARADAN KAÇMA BRC LAVATO EN İYİLERİ VE USTA BİRİNİ BULUP TAKTIR DAHA ÖNCE CRV LERE TÜP TAKIP TAKMADIKLARINI SOR ARABANIN TÜP  BAĞLANTILARI SORUNLU ACEMİYE DÜŞERSEN HARARET YAPTIRIRSIN AKLINDA OLSUN.EN SON BAKIMLARINI SOR ŞANZIMAN DEFRANSİYEL MOTOR YAĞLARINI DEĞİŞTİR. BU SÖYELDİKLERİM BU ARABADA ÖNEMLİ HUSUSLAR VE MASRAFLI KISIMLAR.BU DEDİKLERİME DİKKATLİCE BAKTIRIRSAN İÇİN RAHAT OLSUN SÜPER RAHAT ARABALARDIR.
ben hıc anlamam ki motordan .radyotorun ust hotrumu neresı fan acmak nasıl bir seydır hıc bılmem.
1 yasında arabadan eskısını hiç kullanmadım daha once o yuzden bu soyledıklerınız benım bunyede acayıp etkıler yaratıyor acıkcası:)
ama eger almaya karar verırsem honda ferıte ve iyi bir brc ustasına goturucem
bak tekrar söylüyorum arabalar müthiş rahat ve güzel arabalar ama parayı sokaktan toplamıyoruz bişeyi alırken kazanırsın mantığıyla söylüyorum bu arabalardan almak istiyorsan mutlaka bilen ve anlayan birilerine göster.sana saydığım parçaların bazılarnda bile sorun çıksa çok uğraşırsın söyleyim bir arabanın orjinalini hiçbir şey tutmaz motoru yaptırırım desen eskisi gibi imkanı yok olmaz şanzımanı yaptırıyım desen sağlam biri senden en az 5000 ister stop ediyor dedimya en basiti bujiden başlar bobinden çıkar hepsini elden geçir 2500 tlen az. arabaları kötülemiyorum kolay kolay arıza yapmaz ve çok sağlam arabalardır ama bi başladımı durduramassın.

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #1756 : Temmuz 11, 2013, 09:07:27 ÖÖ »

Orduluyum sevgili NUJMAN

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1757 : Temmuz 11, 2013, 12:34:02 ÖS »

Orduluyum sevgili NUJMAN

Daha öncede sormuşmuydum acaba? bende rizeliyim.

recepberra

« Yanıtla #1758 : Temmuz 12, 2013, 01:35:56 ÖS »
Arkadaşlar 98 modele kadar 128 bg sonrası 150 bg ve vtec motor bildiğim kadar çevredekiler 150bg olanı alsaydın daha iyi olurdu diyolar bendeki 128 bg ve motor vtec değil böyle bilgileri hep bişey aldıktan sonra verirler şöyle yapsaydın böyle etseydin vs. ama ben araçtan memunun sizce motor konusunda çok fark varmıdır?

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #1759 : Temmuz 12, 2013, 02:00:56 ÖS »
Arkadaşlar 98 modele kadar 128 bg sonrası 150 bg ve vtec motor bildiğim kadar çevredekiler 150bg olanı alsaydın daha iyi olurdu diyolar bendeki 128 bg ve motor vtec değil böyle bilgileri hep bişey aldıktan sonra verirler şöyle yapsaydın böyle etseydin vs. ama ben araçtan memunun sizce motor konusunda çok fark varmıdır?

96-98 MODELLER 128
99-01 MODELLER 148

VTEC FİLAN DEĞİL. ÜSTEN ÇİFT EGZANTİRİKLİ MOTOR... VTEC YAPILABİLİR Mİ ? YAPILIR AMA MASRAFLI OLUR.

HAYALETT_25

• necmi
« Yanıtla #1760 : Temmuz 13, 2013, 08:19:54 ÖÖ »
aracını güç testine sokan oldumu. olduysa kaç beygir çıktı yazarmısınız benim araba ruhsatta 150hp yazarken test sonucunda 110hp çıktı beygirlerin yarısına yakını kaçmış.
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2013, 08:20:31 ÖÖ Gönderen: HAYALETT_25 »

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1761 : Temmuz 15, 2013, 07:25:19 ÖÖ »
aracını güç testine sokan oldumu. olduysa kaç beygir çıktı yazarmısınız benim araba ruhsatta 150hp yazarken test sonucunda 110hp çıktı beygirlerin katılımına yakını kaçmış.

Beygirleri aç bırakmışındır :) ne yapsın hayvancıklar kaçmıştır.  110 hp çıkması enteresan.

Bazı forumlarda testlerin biraz sallamasyon çıktığından bahsediliyor.
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2013, 07:29:51 ÖÖ Gönderen: NUJMAN »

recepberra

« Yanıtla #1762 : Temmuz 15, 2013, 01:33:47 ÖS »
araç sıcakken geç çalısıyor nerdeyse 2-3 marş yapacak kadar nedeni ne olabilir bu sorunla karsılasan oldumu? Hayırlı ramazanlar

feraslan

« Yanıtla #1763 : Temmuz 16, 2013, 12:05:32 ÖS »
arkadaşlar bende 99 model crv var, merak ettiğim bir konu; bu araçlar kumsalda sürüş nasıldır, kuma saplanıp kalma durumu olur mu?

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN
« Yanıtla #1764 : Temmuz 16, 2013, 01:42:10 ÖS »
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2013, 01:42:25 ÖS Gönderen: NUJMAN »

NUJMAN

• NUMAN YILDIRAN

yanardag06

• Volkan BAYRAM
« Yanıtla #1766 : Temmuz 16, 2013, 04:45:35 ÖS »
aracını güç testine sokan oldumu. olduysa kaç beygir çıktı yazarmısınız benim araba ruhsatta 150hp yazarken test sonucunda 110hp çıktı beygirlerin katılımına yakını kaçmış.
dostum ruhsata yanlış yazılmış sanırım; olması gereken 109kw bunun da karşılığı 147-148 beygir gibi bir şey, muhtemelen testi yapan kişi teknik terimleri bilmeyen biri:)

SİNAN1963

• Sinan Calayoğlu
« Yanıtla #1767 : Temmuz 17, 2013, 02:49:25 ÖS »
Arkadaşlar bende 98000 km. de aldım aracımı 100000 km. Bakımı Honda Çankaya (Maslak) ta yapıldı özel servis çiftkurtlar hondadan ayrılma arkadaşlar tarihler seti dahil klima kayışları dahil orijinal yağ butikler falan 10 numara bakım yapıldı aracın üzerinde atiler LPG var ve hiç bir sıkıntım yok olanlar atiler olup sıkıntı yaşayanlar Maslak otosanayideki Atiker Servisi'ne gösterebilirler mutlaka çözümü vardır. Araç okadar rahatki anlatamam makam şöförlüğü yapıyorum kullandığımız araçlar lüks araçlar ama sürüş keyfi onları aratmıyor eşimde çok memnun tek sıkıntım kapı cam çıtaları soyuluyor nasıl yaparım bakıcam

SİNAN1963

• Sinan Calayoğlu
« Yanıtla #1768 : Temmuz 17, 2013, 03:14:32 ÖS »
Poyrazata sen güngörendeymişsin bende güngörendeymişsin cevizlibağda Cem Honda yetkili servisi var maslakta Çankaya Honda özel servis benim fikrimi sorarsan güngörendeki japonca servislere gitme

yenerpehlevan

• Yener PEHLEVAN
« Yanıtla #1769 : Temmuz 17, 2013, 11:35:49 ÖS »
Merhaba;
 arkadaşlar  ben ;
Yener PEHLEVAN   75 doğumluyum ARTVINLI  yım
 aranıza yenı katıldım .. katılma amacımda honda crv  2000 model almayı düşünüyorum ...
bu benim için  hayallerımı gerçekleştırme bir bakıma hep cip hayal ederdim sonunda olacak gibi;
yalnız otomatik vites le manuel vites arasında kaldım turkıyede fazla manuel vites yok bende hiç otomatık kullanmadım...
ayrıca şanzuman problemlerı yaşamamak için manuel daha ıyı dıyorlar.
manuel mi  otomatikmi alayım

ayrıca tum paramı verıp bu aracı alacağımdan  motor yaptırma ve başka masraflar benı cok uzer ... bundan dolayı tum samımıyetınızle söylermısınız ... bu araçların masrafı fazla mı?

daha önce opel vectra vardı 1996 model ıkı defa conta yaptırdım ımamımı bayılttı onu vadelı satıp bu aracı ıkı ay sonra almayı düşünüyorum...

ayrıca bu ara bıraz pıyasa canlandı gıbı fıyatlar yukarı seyır halınde kışın bıraz ucuzlarsa kışında alabılırım . işin açıkçası acelem de yok    6 ay kadar bekleyebılırım...,,

samımı cevaplarınızı bekliyorum...

fotoaktuel

« Yanıtla #1770 : Temmuz 18, 2013, 07:35:11 ÖÖ »
Merhaba;
 arkadaşlar  ben ;
Yener PEHLEVAN   75 doğumluyum ARTVINLI  yım
 aranıza yenı katıldım .. katılma amacımda honda crv  2000 model almayı düşünüyorum ...
bu benim için  hayallerımı gerçekleştırme bir bakıma hep cip hayal ederdim sonunda olacak gibi;
yalnız otomatik vites le manuel vites arasında kaldım turkıyede fazla manuel vites yok bende hiç otomatık kullanmadım...
ayrıca şanzuman problemlerı yaşamamak için manuel daha ıyı dıyorlar.
manuel mi  otomatikmi alayım

ayrıca tum paramı verıp bu aracı alacağımdan  motor yaptırma ve başka masraflar benı cok uzer ... bundan dolayı tum samımıyetınızle söylermısınız ... bu araçların masrafı fazla mı?

daha önce opel vectra vardı 1996 model ıkı defa conta yaptırdım ımamımı bayılttı onu vadelı satıp bu aracı ıkı ay sonra almayı düşünüyorum...

ayrıca bu ara bıraz pıyasa canlandı gıbı fıyatlar yukarı seyır halınde kışın bıraz ucuzlarsa kışında alabılırım . işin açıkçası acelem de yok    6 ay kadar bekleyebılırım...,,

samımı cevaplarınızı bekliyorum...

merhaba  yener kardeş hoşgeldin . bende ARTVİN'liyim. honda crv iyi araçtır. isabetli seçim bence. temiz bir araç bulup ekspertiz yaptırıp alırsan seni üzmez. gayet iyi ve çekici araçtır. kısmetse bugün bir arkadaşımı daha crv li yapacam inş. masrafına gelince bakım masrafları gayet uygun. tabiki uygun malzemeyi kullanırsan. mesela en önemlisi benim için şanzıman yağını atf z1 kullan sıkıntı yaşamazsın. kısmetse alıp sürünce keyif alacaksın. bakımını düzgün bir şekilde düzenli olarak yaptırırsan hiç sıkıntı yaşamazsın. önemli olan alacağın aracı iyi ekspertiz yaptır. şimdiden hayırlı olsun.

SİNAN1963

• Sinan Calayoğlu
« Yanıtla #1771 : Temmuz 18, 2013, 12:17:25 ÖS »
Yener kardeşim ,
bende şubat ayında aldım otomatiğini çok memnunum ama işi bilen hondacı bir usta onay vermeden alma derim eğer iyi bir şey düşürürsen çok keyif alırsın harika sürüş keyfi var eşim bu arabada ilk araç kullandı bir kere anlatmam yetti şimdi çok memnun

SİNAN1963

• Sinan Calayoğlu
« Yanıtla #1772 : Temmuz 18, 2013, 12:25:07 ÖS »
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum çok rahatsız etmiyor ama ben titiz adamım kapı cam kenarlarındaki siyah çıtaların yenisini nereden alabilirim servisinde pahalı yardıcı olan varsa minnettar kalırım

SOMEONESPECIAL

• SOMEONESPECIAL
« Yanıtla #1773 : Temmuz 19, 2013, 08:30:23 ÖÖ »
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum çok rahatsız etmiyor ama ben titiz adamım kapı cam kenarlarındaki siyah çıtaların yenisini nereden alabilirim servisinde pahalı yardıcı olan varsa minnettar kalırım

YENİSİNİ ALMAYIN PLASTİ DİP LE KAPLAYIN ÜZERİNE VERNİK ATIN İYİCE SOYDUKTAN TEMİZLEDİKTEN SONRA.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-plasti-dip-mat-siyah-sprey-45-ve-diger-renkler-tl-130245936/detay

ahilmi87

« Yanıtla #1774 : Temmuz 21, 2013, 03:37:59 ÖÖ »
S.A. Abiler, bi süre önce üye oldum siteye, ben de 2000 model bir CRV kullanıcısıyım, bi doktor ağabeyimizden geçti ancak yivli tüfek alacağım için küçültmem gerek, eğer düşünen olursa orjinal bir araç ve antalyada çalışıyorum, ilgilenenler 0533 565 20 75 numaralı tel.den ulaşabilirler, saygılarımla...