Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: crv kullanıcıları yardım lütfen  (Okunma Sayısı 934 defa)
lombargatto
Honda Jazz
*

« : Şubat 05, 2008, 12:20:44 ÖÖ »

selam arkadaşlar 2003 2004 crv almayı düsünüyorum crv sahibi arkadaşlar bana crv hakkında artı ve eksilerini söyleye bilirlermi özellikle yakıt tüketimi ve servis üçretlerini parça üçretleri çok pahalımı arazi sartlarında nasıl bir performans gösteriyor tesekkürler  
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...

« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2008, 12:48:41 ÖÖ »

öncelikler  aramıza  hoşgeldiniz  sizi  daha  iyi  tanıyabilmemiz  için  aşağıda  bulunan bilgi  formunu doldurmanız  gerkmektedir
http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim/yeni_uyelerin_dikkatine-t3183.0.html
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2008, 12:49:40 ÖÖ Gönderen: refleks » Logged

YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
lombargatto
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2008, 11:27:24 ÖS »

işlem tamam herhalde soruma cevap alabilecegim arkadaşlar varmı acaba
fastdevil37
Honda Jazz
*

« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2008, 12:45:14 ÖÖ »

98 kullanıcısıyım ya performans ta bi kere hiç bir şüphen olmasın servis konusunda ise ee sonuçta bir jiip bu araç normal bineklere bakaraaktan bazı şeyleri daha fazla olabilir ama honda yan sanayi bakımından zengin bir marka bence şüphen olmasın cr-v hakkında istersen gel bnmkini satim sana Cheesy çünki accord almayı düşünüorum Cheesy işte cr-v böle bir araç Wink

a
ltımda cr-v' im tokatlıya tokatlıya giderim Wink
aygu_efe
Honda Civic VTI
**

:D

« Yanıtla #4 : Haziran 13, 2008, 10:20:59 ÖÖ »

2003 modelini kullanıyorum,sanırım bu konuda ben yardımcı olabilirim Smiley...araba çok mükemmel bir araba gerek kullanımı,gerekse görünüşü bakımından..direksiyonu çok yumuşak tek elle gayet rahat kullanılabiliyor,çokta güvenli.yanından hızlı geçen bir araba olduğunda 3 kasa bmw misali sallanıp kontrolünü kaybetmezsin....öbür 4x4 ler gibi hantal değil gayet şık,yüksekliğide ideal...içi çok geniş gerek ön tarafı gerekse bagajı bakımından...ayrıca yol tutuşu mükemmel,hangi yol olursa olsun kontrolünü hiç kaybetmiyorsun....ama araba çok yakıyor gazı köklediğinizde ibrenin direk düştüğünü görebiliyorsunuz vee iyi bir benzin kullanmalısınız yoksa motorda boğulma olabiliyor.araaba 2000 motor olduğundan yokuşlarda yığılabiliyor.ayrıca 4x4 olduğundan dolayıda hemen hızlanmasını beklemeyin ne kadar gazı köklesenizde hemen hızlanmıyor...istenildiği takdirde sensör takılabiliyor 2003-2004 modelinde,bildiğim kadarıyla şekli değiştirilmeden önce çıkarılan modelinde zaten kendi orjinal sensörü var.sonuç: mükemmel bir araba Smiley
tamer34
Honda Jazz
*

« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2008, 10:38:57 ÖS »

2003 modelini kullanıyorum,sanırım bu konuda ben yardımcı olabilirim Smiley...araba çok mükemmel bir araba gerek kullanımı,gerekse görünüşü bakımından..direksiyonu çok yumuşak tek elle gayet rahat kullanılabiliyor,çokta güvenli.yanından hızlı geçen bir araba olduğunda 3 kasa bmw misali sallanıp kontrolünü kaybetmezsin....öbür 4x4 ler gibi hantal değil gayet şık,yüksekliğide ideal...içi çok geniş gerek ön tarafı gerekse bagajı bakımından...ayrıca yol tutuşu mükemmel,hangi yol olursa olsun kontrolünü hiç kaybetmiyorsun....ama araba çok yakıyor gazı köklediğinizde ibrenin direk düştüğünü görebiliyorsunuz vee iyi bir benzin kullanmalısınız yoksa motorda boğulma olabiliyor.araaba 2000 motor olduğundan yokuşlarda yığılabiliyor.ayrıca 4x4 olduğundan dolayıda hemen hızlanmasını beklemeyin ne kadar gazı köklesenizde hemen hızlanmıyor...istenildiği takdirde sensör takılabiliyor 2003-2004 modelinde,bildiğim kadarıyla şekli değiştirilmeden önce çıkarılan modelinde zaten kendi orjinal sensörü var.sonuç: mükemmel bir araba Smiley

bende 2000 model var gazı köklediğimde deli gibi gidiyor kalkışı çok seri istinye bayırında çıkarken 120 yi gördüm daha gidiyorduda ışıklar vardı tırstım Cheesy birde köklediğin zaman 6000 devire vurduruyor nerdeyse
serhan
Honda City
*

« Yanıtla #6 : Ağustos 20, 2008, 04:44:01 ÖÖ »

2005 full modeli vardı babamda. Araç gerçekten harika 4x4 özelliği tatmin edici bir performans sunuyor. Defalarca kullandım aracı gerçekten bir güven hissi yaşıyorsunuz kullanırken. Çok rahat ve motor performansıda yeterli. Şuan 2008 modeli var ve 2005 model olan CRV inanın daha ferah bir araç. Yeni kasası kutu gibi geliyor Smiley Ama esas ilginç olan crv bakım fiyatlarının civiclerden biraz daha ucuz olduğunu söylemişti babam. Bu da bir avantaj tabi. Kısaca araçtan tek sıkıntınız hızlı gitmeyi seviyorsanız yakıt olacaktır.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: