Gönderen Konu: CRV Navigasyon  (Okunma sayısı 6402 defa)

Sarikan

  • İleti: 4
CRV Navigasyon
« : Haziran 02, 2016, 09:15:25 ÖS »
Arkadaslar merhaba. Araca yaptigim tum eklentileri sizlerle burdan paylasip goruslerinizi almak istiyorum. Ayrica deneyimlerimi de sizinle paylasmak istiyorum. Araçta makyajlı crvlerde oldugu gibi bir ekran yok. aslında navigasyon taktırınca özelliklerin makyajlıdaki ekrandan daha iyi oldugunu farkettim. İlk olarak aracima dun Navitech marka navigasyon taktırdım. Istanbul'da yaşadığım için ürünü firmanın merkezinden gidip aldım kargoyu bekleyemedim :) aynı gün içerisinde de montajcılarında yaklaşık yarım saat içerisinde montaj gerçekleştirildi. Bugün Honda Cem' e gidip birkaç aksesuar daha taktırdım. bantları sokturdukten sonra onları da sizinle paylaşıcam. Onlarda Navitech takıyorlarmış duyunca doğru markayı aldığımı zaten anlamış oldum ama ben firmanın kendisinden çok makul bi fiyata taksitle aldığım için fiyat sorma gereği duymadım. Teyp hem orjinal hem kendi bluetoothunu kullanıyor en hoşuma giden özellik o oldu. Goğüslüğün eğiminden dolayı ekranda yansıma olmasından korkuyordum ama ekran performansı beni memnun etti. Ayrıca ses kalitesi ve radyo performansı çok iyi. Sizin de fikirleriniz ya da önerebileceğiniz şeyler varsa duymak isterim.

« Son Düzenleme: Haziran 02, 2016, 09:19:00 ÖS Gönderen: Sarikan »



fotoaktuel

  • İleti: 286
Ynt: CRV Navigasyon
« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2016, 06:59:30 ÖÖ »
gayet hoş olmuş. güle güle kullanın

Sarikan

  • İleti: 4
Ynt: CRV Navigasyon
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2016, 04:30:09 ÖS »
Cok tesekkur ederim.

oktayoo

  • Oktay
  • İleti: 4106
Ynt: CRV Navigasyon
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2016, 05:42:07 ÖS »
hayırlı olsun,güle güle kullanın.kazasız belasız.

emrahergene

  • İleti: 2
Ynt: CRV Navigasyon
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2016, 07:52:03 ÖÖ »
Güle güle kullanın. Ben de yakın zamanda 2014 CRV aldım ve Navigasyon taktırmayı düşünüyorum. Serviste Cyclone diye bir marka takıyorlar. Ancak performansı hakkında hiçbir fikrim yok.  Navitech'in performansı halkında bilgi verebilir misiniz rica etsem. Dokunmatik tepkisi, menülerin kullanımı, navigasyon başarısı vb. gibi. Teşekkürler.

Sarikan

  • İleti: 4
Ynt: CRV Navigasyon
« Yanıtla #5 : Haziran 25, 2016, 04:43:29 ÖS »
Güle güle kullanın. Ben de yakın zamanda 2014 CRV aldım ve Navigasyon taktırmayı düşünüyorum. Serviste Cyclone diye bir marka takıyorlar. Ancak performansı hakkında hiçbir fikrim yok.  Navitech'in performansı halkında bilgi verebilir misiniz rica etsem. Dokunmatik tepkisi, menülerin kullanımı, navigasyon başarısı vb. gibi. Teşekkürler.

Teşekkür ederim, siz de aracınızı güle güle kullanın. Ben ürünü almadan önce internette araştırma yaptım ama kullanıcı yorumları ya da karşılaştırmaları bulamadım. Bende bunun üzerine civic navigasyon üzerinden aratma yaptım. Onda da Navitech ve Cyclone ağırlıklı değerlendirmeler vardı ama genel olarak tercih edilenin(plazalar ve kullanıcılar tarafından) Navitech olduğunu gördüğüm için aldım. Navigasyonunu konuşmaya gerek yok. Ben uzun yıllardır başarsoft igo kullanıcısıyım ve Navitech de aynı yazılımı kullanıyor. Açık ara türkiyenin en iyi navigasyonu. Trafik yoğunluğu bilgilendirmesi de olsa harika olurdu. Menüsü hem güzel ve sade hem de kullanışlı. Bütün özellikleri ve ayarları kurcaladım gayet keyifli. Duknmatiğin kapasitif ekranlar gibi olmadığını zaten biliyordum ama dokunmatik tepkisiyle alakalı hiç sıkıntı yaşamadım. Zaten bu seviyede bir araç için plazalarda dahi satılan bir üründe sıkıntı yaşasaydım hayal kırıklığı olurdu. Daha önceki mesajda belirtmeyi unuttum, benim aracımda orjinal amfi var, daha doğrusu varmış montajcilar göstermişti. Cihazda bazı  bağlantı değişiklikleri yaparak benim arabamın soketine hiç dokunmadan arabanın ses çıkışlarını cihazın amfi çıkışlarına bağladılar. Diğer türlü olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama şu an ses kalitesi çok iyi. Sonuç olarak ben memnunum ve tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2016, 04:44:18 ÖS Gönderen: Sarikan »

emrahergene

  • İleti: 2
Ynt: CRV Navigasyon
« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2016, 10:24:53 ÖS »
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ben de Navtech veya Cyclone'dan birini tercih edeceğim bu durumda. Ancak servis fiyatları çok yüksek malümünüz. Trabzon'da oturduğum ve burada tanıdığım sağım bir ses/görüntü sistemleri ustası olmadığı için harekete geçemedim bir türlü. Bilenler varsa, paylaşırsa sevinirim.

Öte yandan aracınızda bulunan amfi tüm CRVlerde bulunan orjinal amfi herhalde. Peki siz navigasyonu taktırdıktan sonra öncesine göre ses kalitesinde bir fark gördünüz mü? Ben açıkcası ses kalitesinden çok memnun değilim. Kıstasım da yakın zamanda bir arkadaşım aldığı WV Golf'deki ses sistemi, inanılmaz güzel ve kaliteli. Acaba navigasyonu taktırdıktan sonra ses kalitesinde bir artış olur mu diye de merak içindeyim.

balastal

  • İleti: 3
Ynt: CRV Navigasyon
« Yanıtla #7 : Ağustos 08, 2016, 06:13:13 ÖÖ »
Merhaba,aracimda Navitech NX450-y modelini kullaniyorum, sistemin sdcard'indeki igo yazılımı silinmiş durumda, bir çok igo versiyonu indirip denedim ama maalesef hiçbiri calismadi, sizlerden ricam sdcard'inizdeki içeriğinin bir kopyasını benimle paylaşır mısınız lütfen?  Harita uzantısı vs bilgiler icin. Yada en azindan sys. Dosyasını paylasirsaniz sevinirim.

balastal

  • İleti: 3
Ynt: CRV Navigasyon
« Yanıtla #8 : Ağustos 17, 2016, 03:02:53 ÖS »
Arakadşlar, navigasyon bağladıktan sonra cızırtı sesi geliyor mu höporlerden?
vbirde araç blue tooth kullanırken karşı taraf kendi sesini duyduğunu söyledi bana yani ses eko yapıyor. sizlerde de var mı aynı sorun?