Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: İMDAATTTTTTTTT CONTA YANDI  (Okunma Sayısı 605 defa)
prop
Honda Jazz
*

« : Mart 30, 2008, 10:33:57 ÖS »

slm arkadaşlar 1991 model crx imiz conta yakmış  üzgün lütfen yardımcı olun ne yapmalıyız hangi yolu izlemeliyiz bu conta yakma problemini nasıl  halledebiliriz kaç lira tutar bu işlem lütfen  bu konuda hiç bi tanıdığım yok şu anda yardımlarınızı bekliyorum özellikle fiyat öğrenmek istiyorum mümkünse lütfen yardımcı olun
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #1 : Mart 31, 2008, 01:12:57 ÖÖ »

ben bunu yazmaktan nefret ediyorum ama http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim/yeni_uyelerin_dikkatine-t3183.0.html kendinizi tanıtın.
ardından silindir kapak contanızı degiştirin bunla kurtaramazsanız aracını yag ile suyu karıştırıosa geçmiş olsun motorunuz gitmiş yeni motor conta 50ytl fln motor ise yan sanayi parçalar işçilik rektifiye ile 2000ytl fln dır
prop
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Nisan 01, 2008, 09:10:43 ÖS »

peki birşey ormak istiyorum.araba conta yaktı ama marşa çalışıyor yürüyor yani.motor yağına su sızıp sızmadığını nasıl anlayabilirz şuan normal şekilde çalşıyor araç gidiyor yani motorda tek bi değişik ses gelmiyor sadece kısa yolda hararet yapıyor uzun yolda hararet sorunu olmuyor.bil varmı arkadaşlar motor gitmişmidir bu durumda veya şuanki durumu nedir bilen varmı.birde cumartesi ustaya göstermeye gidicez usta napar bunu nasıl anlar üst kapağı sökmesimi lazım bana taşlama ve conra değişimi ile kurtarırsın dediler ne kadar doğru bilemiyorum bu anlattıklarımdan bi tahmin edebilecek arkdaşım varmı acaba...saygılar
o-si
Honda Civic VTI
**

DAHA İYİ BİR ARABA DAHA İYİ BİR HONDA DIR

« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2008, 01:53:59 ÖS »

geçmiş olsun kardeşimmm Sad(
prop
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2008, 10:38:45 ÖS »

walla arkadaşlar arabayı ustaya sordum bu araba dikiş tutmaz dedi peşini bırak dedi ben tamir etmekten bıktım bu crxler bozulmaktan bıkmadılar dedi.bende mecburen bıraktım arabanın peşini
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: