|
Time-R
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 08, 2009, 04:55:10 ÖS » |
|
zedrix : 1993 sedan si manuel-istanbul Time-R : 1993 sedan civic si full packet(sunroof+klima) manuel-istanbul bluestain:1993 sedan civic si full otomatik delimanyak: 1992 sedan civic si (sunroff) manuel tolga00: 1994 civic si - sedan - manuel - gri - zır stock - Ankara civic si_r : 1993 civic si sedan manuel beyaz redstar : 93 civic hb ex manuel - İstanbul heartness : 92 civic sedan-ex-manuel (sunroof)-bordo-stock-ANKARA güncel liste, eski kurtlar cıkıyor pıyasaya bır bır  ıstanbulda guzel bır rakama ulasursak toplanıp kalıtelı fotograf cekımleri yapabılırız guzelde olur. aynen abi cogalirsak toplanalim bi yerlerde bi suru eg bir araya cekelim:>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KADO
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 08, 2009, 08:17:59 ÖS » |
|
Arkadaşlar bende eğer bütçeme uygun temiz bi civic bulursam maximum 8000 tl ye kadar bakıyorum sedan almayı düşünüyorum gönlüm coupe ex ten yana ama tek kendim binmiceğim için o yüzden sedan olarak düşünüyorum bana 8000 tl ye kadar en uygun sedan honda civic ne önerirsiniz EL,EX,ES..... 1.5 1.6 motor farketmez sizinde önerilerilerinizi bekliyorum şimdiden çok tşk ederim  ben sedancıyım hatcback ten sedana donmus bırı olarak sedan daha bır araba gıbı duruyor arkadaslarımla gezmeyı seven bırıyım hatcbackte bu cok sorun oluyordu once senınde buna karar vermen lazım sonrasında 8000-9000 arası guzel bır 1.5 karburatorlu bulabılırsın. ama bu fıyatlara bulabılcegın si lardan uzak dur basını agrıtırsın paranda gıder arabadan tıksınırsın ,motor yaptırma vs... Anladım bilgilendirmen için çok sağol kardeşim evet kime sorsam sedan diyor zaten hb güzel görünmesi haricinde çok zorluklar yaşanıyo 1.si binme inme sorunu 2.si bagaj sorunu sedan kadar geniş değil set yapsan yada lpg koysan bagaj namına birşey kalmıyo en iyisi sedan dediğin gibi herkez 4 kapıdan rahat binsin insin bagajda geniş sette yapılır smit lpg de konulur + boş yerde kalır şimdi buna karar verdim peki model olarak ne önerirsiniz sedan olarak hangi model tutuluyo bir sürü modeli var EL,EX,ES vs..... en tutulur ve donanımca dolu olan modeli hangisi ? şimdiden çok tşk ederim  inş allah nasip ederse bende eg kasamla yanınızda olucam  si alamıyorsan bıle dıger modellerın klımalı ve sanroof lu olanlarını almaya calıs. 8000 10 000 arası aracına gore degısen fıyatlar var si tup taktırmaya kalkarsan daha pahalı olur ex el karburetorlu oldugu ıcın tupude ucuz olur. çok tşk ederim yardımlarınız için sağolun arkdaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmerim0034
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 09, 2009, 11:42:21 ÖS » |
|
arkadaşlar merhabaa keşke bize özel bi bölüm açılsa.ex hastalık oldu bende alalı 4 ay oldu doyamadım arabamaa iyiki honda almışım dedim yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silence
Honda City
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 10, 2009, 12:04:08 ÖÖ » |
|
ya arkadaslar bende ıstıroum si yaaaaaa:D:D ama once paramı toplamam lazım:((((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delimanyak
|
 |
« Yanıtla #44 : Eylül 10, 2009, 12:34:12 ÖÖ » |
|
arkadaşlar merhabaa keşke bize özel bi bölüm açılsa.ex hastalık oldu bende alalı 4 ay oldu doyamadım arabamaa iyiki honda almışım dedim yani.
Eg bagımlılık yapar 
|
|
|
|
|
|
Uzadım Gittim Boylu Boyunca Üste Honda Farkını Koyunca Millet Kenara Çekilir DOHC Sesi Duyulunca
Honda Civic 1.6 ies 14.000 TL Civic Vti 20.00 TL Honda CiviC SI paha biçilemez
|
|
|
zedrix
Honda Civic Type R

EF Vtec Project
|
 |
« Yanıtla #45 : Eylül 10, 2009, 12:39:38 ÖÖ » |
|
zatengelmıs gecmıs en ıyı kasadır eg bunu hondacılarda kabul eder hastalık yapar tabı  hosgeldınız silence ınsallah arzu attıgın araca kavusursun arkadaslar burada sorunlarımızı paylasabılırız aracı ıle sorunu olanlar bılgı alısverınde bulunabılır tamırcıye gıttıgınde en azından 1-0 ustun olabılırler...
|
|
|
|
|
|
there is no car, no cry only now..  Yaş : 27
|
|
|
zedrix
Honda Civic Type R

EF Vtec Project
|
 |
« Yanıtla #46 : Eylül 10, 2009, 12:40:33 ÖÖ » |
|
zedrix : 1993 sedan si manuel-istanbul Time-R : 1993 sedan civic si full packet(sunroof+klima) manuel-istanbul bluestain:1993 sedan civic si full otomatik delimanyak: 1992 sedan civic si (sunroff) manuel tolga00: 1994 civic si - sedan - manuel - gri - zır stock - Ankara civic si_r : 1993 civic si sedan manuel beyaz redstar : 93 civic hb ex manuel - İstanbul heartness : 92 civic sedan-ex-manuel (sunroof)-bordo-stock-ANKARA
bı yandanda lısteye ekeleme yaparsak sıtedekı eg cılerı tanırız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delimanyak
|
 |
« Yanıtla #47 : Eylül 10, 2009, 12:52:21 ÖÖ » |
|
8 kısıden daha fazla var buna emınımde arkadaslar bu si satıs raporlarını nerden bula bılırız ben aradım bulmaadımda merak edıom kactane var bızım araçlardan 
|
|
|
|
|
|
Uzadım Gittim Boylu Boyunca Üste Honda Farkını Koyunca Millet Kenara Çekilir DOHC Sesi Duyulunca
|
|
|
|
Time-R
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #48 : Eylül 10, 2009, 12:53:49 ÖÖ » |
|
zedrix cok guzel toparliyosun burayi, 3.viteste 7500 rpm devirmis gibi gidiyosun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Time-R
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #49 : Eylül 10, 2009, 12:54:24 ÖÖ » |
|
8 kısıden daha fazla var buna emınımde arkadaslar bu si satıs raporlarını nerden bula bılırız ben aradım bulmaadımda merak edıom kactane var bızım araçlardan  aynen satis raporlarini arastiralim bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zedrix
Honda Civic Type R

EF Vtec Project
|
 |
« Yanıtla #50 : Eylül 10, 2009, 01:02:03 ÖÖ » |
|
satıs raporları zor bulmak vtı lar daha guncel araclar bızımkılere gore onların kı bellı de ben hıc bır sıtede gormedım dıstırıbutor fırmada calısan bırını bulmak lazım eg ıcın ayrı bır sıte mı kursak ne yapsak  :D:D karsılastırmalar bolumunde bırı vtec 2 ile si ne olur deneyen varmı yazmıs denemeye gerek var mı sızce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delimanyak
|
 |
« Yanıtla #51 : Eylül 10, 2009, 01:02:18 ÖÖ » |
|
zedrix cok guzel toparliyosun burayi, 3.viteste 7500 rpm devirmis gibi gidiyosun  onda kesıcı ıptalı var 9,200 rpm yı goruo  masllah raporlarıda senden beklıoz zedrix
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zedrix
Honda Civic Type R

EF Vtec Project
|
 |
« Yanıtla #52 : Eylül 10, 2009, 01:10:07 ÖÖ » |
|
saka bıyana chıp yapmadan vs daha dogrusu aracın max tork ve beygır degerlerı ıle oynamadan devır kesıcının hıc bır mantıgı yok 2 de 150 gorsen ne olucak onemlı olan ıvmeli bır sekılde hızlanabılmek bu yuzden stok araca devır kesıcı hep sacma gelmıstır bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zedrix
Honda Civic Type R

EF Vtec Project
|
 |
« Yanıtla #53 : Eylül 10, 2009, 01:12:13 ÖÖ » |
|
zedrix : 1993 sedan si manuel-istanbul Time-R : 1993 sedan civic si full packet(sunroof+klima) manuel-istanbul bluestain:1993 sedan civic si full otomatik delimanyak: 1992 sedan civic si (sunroff) manuel tolga00: 1994 civic si - sedan - manuel - gri - zır stock - Ankara civic si_r : 1993 civic si sedan manuel beyaz redstar : 93 civic hb ex manuel - İstanbul heartness : 92 civic sedan-ex-manuel (sunroof)-bordo-stock-ANKARA esmerim0034 : ?? civic hb ex  ?  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delimanyak
|
 |
« Yanıtla #54 : Eylül 10, 2009, 01:14:12 ÖÖ » |
|
saka bıyana chıp yapmadan vs daha dogrusu aracın max tork ve beygır degerlerı ıle oynamadan devır kesıcının hıc bır mantıgı yok 2 de 150 gorsen ne olucak onemlı olan ıvmeli bır sekılde hızlanabılmek bu yuzden stok araca devır kesıcı hep sacma gelmıstır bana
bı ara bana cok onerdıler devır kesıcıyı ama formda actım oyle bı konu butun herkesın dedıgı ortak sey arkandan dagılan motor parcalarınıda topluycaklarmı  gereksız ve sacma motoru yersın daha otesı yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zedrix
Honda Civic Type R

EF Vtec Project
|
 |
« Yanıtla #55 : Eylül 10, 2009, 01:24:14 ÖÖ » |
|
bı ara bana cok onerdıler devır kesıcıyı ama formda actım oyle bı konu butun herkesın dedıgı ortak sey arkandan dagılan motor parcalarınıda topluycaklarmı  gereksız ve sacma motoru yersın daha otesı yok aynen toplarsın ve dedıgım gıbı performansa yonelık bısey degıl bos yere kendını tatmın o kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tolga00
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #56 : Eylül 10, 2009, 01:28:59 ÖÖ » |
|
bu capon koymyşsa oraya bi bildiği wardır stock araca bi mantiği yok iyi geceler eg team 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Time-R
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #57 : Eylül 10, 2009, 05:30:26 ÖÖ » |
|
satıs raporları zor bulmak vtı lar daha guncel araclar bızımkılere gore onların kı bellı de ben hıc bır sıtede gormedım dıstırıbutor fırmada calısan bırını bulmak lazım eg ıcın ayrı bır sıte mı kursak ne yapsak  :D:D karsılastırmalar bolumunde bırı vtec 2 ile si ne olur deneyen varmı yazmıs denemeye gerek var mı sızce  kotu bi karsilastirma olur, 1.6 ies bence muhatabi olacaktir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delimanyak
|
 |
« Yanıtla #58 : Eylül 10, 2009, 09:31:00 ÖÖ » |
|
satıs raporları zor bulmak vtı lar daha guncel araclar bızımkılere gore onların kı bellı de ben hıc bır sıtede gormedım dıstırıbutor fırmada calısan bırını bulmak lazım eg ıcın ayrı bır sıte mı kursak ne yapsak  :D:D karsılastırmalar bolumunde bırı vtec 2 ile si ne olur deneyen varmı yazmıs denemeye gerek var mı sızce  kotu bi karsilastirma olur, 1.6 ies bence muhatabi olacaktir.. duzgun temız bi si ies i de alicaktir cunku si nin vites aralari daha uzun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delimanyak
|
 |
« Yanıtla #59 : Eylül 10, 2009, 09:41:35 ÖÖ » |
|
ya bu arada 94 si oncam yardım konusunda cok redlineye sok kol çıkarma problemı var demısler ılkez honda da kol cıkarma problemınden bahsedıldıgını duydum aslı yok heralde bunun??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|