Muratti
Honda Jazz
1.4 IS olsun bizim olsun
|
 |
« : Ağustos 15, 2008, 03:52:43 ÖS » |
|
Kapı kilitleme, cam açma vs ilgili bir çok şeyi denedim ama ya anlayamadım ya da düğme bozuk. İşlevi nedir bu tuşun?  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERVET
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2008, 04:01:41 ÖS » |
|
Eğer yanlış bilmiyorsam O düğmeyi Off konumuna getirdiğinde Camlara senden başkası müdahele edemiyor olabilir. Yinede yanıltmış olmayayım ama benim eski aracımda benzer bir düğme vardı ve işlevi bu idi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Warrior
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2008, 04:26:27 ÖS » |
|
aynen öle servet ebimin dediğine katılıyorum çocuk emniyeti gibi birşey diğer kullanıcıları devre dışı bırakıyor..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muratti
Honda Jazz
1.4 IS olsun bizim olsun
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2008, 04:49:52 ÖS » |
|
Evet bu aklıma hiç gelmemişti  Denedim az önce, dediğiniz gibi diğer camları devre dışı bırakıyor açamıyorsunuz. Teşekkür ederim yardımlar için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERVET
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 15, 2008, 04:57:34 ÖS » |
|
Rica ederim Selamlar Evet bu aklıma hiç gelmemişti  Denedim az önce, dediğiniz gibi diğer camları devre dışı bırakıyor açamıyorsunuz. Teşekkür ederim yardımlar için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda NSX

HondA ; Birçokları içinde birtane. - NüHaRika
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 15, 2008, 08:15:14 ÖS » |
|
O tuşun görevi On yaptığınızda bütün camları off yaptığınızda sadece kendi camınızı kontrol edersiniz başka bir görevi yoktur şöför on konumundayken bütün camları off konumundayken sadece kendi camını kontrol edebilir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 15, 2008, 08:16:01 ÖS Gönderen: Mahir TÜRKMEN »
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 15, 2008, 08:44:13 ÖS » |
|
O tuşun görevi On yaptığınızda bütün camları off yaptığınızda sadece kendi camınızı kontrol edersiniz başka bir görevi yoktur şöför on konumundayken bütün camları off konumundayken sadece kendi camını kontrol edebilir.
yanlış abicim  on dayken bütün camlar bağımsız off tayken bütün camların kontrolü sürücünün kapısındaki düğmelerdedir .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 16, 2008, 12:35:54 ÖÖ » |
|
bndede VTİ vardı aklımda ordan öyle kalmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERVET
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 16, 2008, 03:31:22 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutunch
Honda Civic Type R

8253
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 21, 2008, 03:39:30 ÖS » |
|
Mahir haklı, off konumundayken sadece sürücü kendi camını kontrol edebiliyor. bütün camların kontrolü olmuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda NSX

|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 21, 2008, 04:14:32 ÖS » |
|
Haklı haksız durumu yok burada yahu Can abide eski kullanıcısı öle hatırlamış o tuş diğer cam kullanımlarını tamamen iptal ediyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERVET
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 21, 2008, 05:01:01 ÖS » |
|
Beyler 15 Ağustosta sorulmuştu bu soru, bende 10 dk sonra bildiğim şeklini söylemiştim. Arkadaşta denemiş ve doğru olduğunu görmüş. Teşekkür etmişti . Hala devammı ediyor konu    Evet bu aklıma hiç gelmemişti  Denedim az önce, dediğiniz gibi diğer camları devre dışı bırakıyor açamıyorsunuz. Teşekkür ederim yardımlar için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Civic Type R

Erman
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2008, 06:36:37 ÖS » |
|
maksat muhabbet.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda NSX

|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2008, 06:16:25 ÖS » |
|
Beyler 15 Ağustosta sorulmuştu bu soru, bende 10 dk sonra bildiğim şeklini söylemiştim. Arkadaşta denemiş ve doğru olduğunu görmüş. Teşekkür etmişti . Hala devammı ediyor konu    Evet bu aklıma hiç gelmemişti  Denedim az önce, dediğiniz gibi diğer camları devre dışı bırakıyor açamıyorsunuz. Teşekkür ederim yardımlar için. TAmam abi ikinci ye sölüyosun doğru cevabı sen verdin kupa senin  Benim post atma sebebim can abinin kırılıp yanlış anlamaması içindi yani biz kim haklı kim haksız diye tartısmadık demek istemiştim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|