Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: bu civic i bilen varmıı ?????  (Okunma Sayısı 3978 defa)
buura
Turbo Civic Type-R

buu-Raccor:d

« Yanıtla #20 : Ocak 18, 2008, 12:28:29 ÖÖ »

tm kardeşm snde k.i.b. inş. yolum düşer hadi bn offline

Buğra ÖZGÜVEN (buura)    bugra12341@hotmail.com

Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #21 : Ocak 18, 2008, 12:58:42 ÖÖ »

ama lambo kapı kiti fiyata dahil deilmişşş.... nerden baksan o kit 2500 ytl motorada para gidecek standart şuan motor ben bu halde kullanamam ama aslında gerçekten hondalar standart bile herkezi sollar ama nie daha fazlası olmasıın...Cheesy 

herşey için coook teşkr. buura ve yassi....

lambo menteşesı 700 ytl + 300'de montaj 1000 ytl'ye hallederız.. Wink

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
meister
Honda Integra
*

« Yanıtla #22 : Ocak 18, 2008, 01:02:20 ÖÖ »

1000 ytl mi kim yapıyor bana 2500 ytl dedi tuningçilerr....

Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #23 : Ocak 18, 2008, 01:46:34 ÖÖ »

1000 ytl mi kim yapıyor bana 2500 ytl dedi tuningçilerr....

bızım ark. menteşe satıyor her araca uyumlu 700 ytl,montajı ıstedığın yerde yaptırabılırsın veya montaj ıçınde tanıdık var 300 ytl'ye halledıyor.. Wink
ılgılenırsen ozelden msn adresını yollarsın..  okey

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
meister
Honda Integra
*

« Yanıtla #24 : Ocak 18, 2008, 05:51:21 ÖS »

tşkr ederim ama daha arabayı almadım:Syaza doğru alıcamda siz ustadları sorularımı yöneltiyim dedimm...

meister
Honda Integra
*

« Yanıtla #25 : Ocak 18, 2008, 09:11:15 ÖS »

H ayatta bazen morelin bozulabilir..
O ndan nefret edebilirsin...
N eden bu hayt böle diye sövebilrisin
D ondurucu soğukta
A ğla açılırsın

gkn
Honda Jazz
*

« Yanıtla #26 : Ocak 20, 2008, 05:18:36 ÖÖ »

turuncuyu alderim daha iyi ve daha profesyonel bence
o-si
Honda Civic VTI
**

DAHA İYİ BİR ARABA DAHA İYİ BİR HONDA DIR

« Yanıtla #27 : Ocak 23, 2008, 01:58:13 ÖÖ »

arkadaşlar akıllı ve mantıklı olun ne olur.hondacılara yakışır düşünün.bu arabalara bu paralar verilirmi lütfen yaaa.baktığınız arabalar altı üstü boş 1.4 arabalar yaaa.git araştır 1.4 stock bi araba al,kralını yaptırırsın arabaya  ama masrafın o kadarı bulmaz hem keyif alırsın hem tam istediğini yaptırırsın.ama ben uğraşamam anlamam diyosan böle saçma sapan arabalara para bayılırsın.ne bunlar voltranmı olucak höd dedinmi.arabalarımızı mahvetmeyelim ne olur.hele hele ankara mamaktaki araba bence tam bir facia.bence gir efsane civic si al motorunuda yaptır mod da yap tesisat da göm.yinede bunlardan çok daha iyi olur.makina olarakta süper olur ama bineceksen.gerçi bineceksen uzun vadede bunlarda alınmaz ya.bence hiç heves etmeyin sonradan hem pişman olursunuz hemde bissürü masraf açar başınıza.12 milyara ne temiz 1,4 ler var.alır en kralını yaparsın yaw.
  yanlış anlamayında böle arabalar benim tükanın ordan geçince çok gülüyorum,güsel deil yaww.bence asıl mod kaputun altındaki ve arbanın tok sesinde olandır.uzay mekiği görüntüsü deil...ama yinede zevk işte saygı duymak gerek...
o-si
Honda Civic VTI
**

DAHA İYİ BİR ARABA DAHA İYİ BİR HONDA DIR

« Yanıtla #28 : Ocak 23, 2008, 02:01:06 ÖÖ »

arkadaşlar akıllı ve mantıklı olun ne olur.hondacılara yakışır düşünün.bu arabalara bu paralar verilirmi lütfen yaaa.baktığınız arabalar altı üstü boş 1.4 arabalar yaaa.git araştır 1.4 stock bi araba al,kralını yaptırırsın arabaya  ama masrafın o kadarı bulmaz hem keyif alırsın hem tam istediğini yaptırırsın.ama ben uğraşamam anlamam diyosan böle saçma sapan arabalara para bayılırsın.ne bunlar voltranmı olucak höd dedinmi.arabalarımızı mahvetmeyelim ne olur.hele hele ankara mamaktaki araba bence tam bir facia.bence gir efsane civic si al motorunuda yaptır mod da yap tesisat da göm.yinede bunlardan çok daha iyi olur.makina olarakta süper olur ama bineceksen.gerçi bineceksen uzun vadede bunlarda alınmaz ya.bence hiç heves etmeyin sonradan hem pişman olursunuz hemde bissürü masraf açar başınıza.12 milyara ne temiz 1,4 ler var.alır en kralını yaparsın yaw.
  yanlış anlamayında böle arabalar benim tükanın ordan geçince çok gülüyorum,güsel deil yaww.bence asıl mod kaputun altındaki ve arbanın tok sesinde olandır.uzay mekiği görüntüsü deil...ama yinede zevk işte saygı duymak gerek...
Rech
Honda Integra
*

« Yanıtla #29 : Şubat 26, 2008, 01:04:24 ÖS »

hayatta 1.4 e o kadar para vermem
vermem için kafama tuğla,mermer,taş,kaya vb..
şeylerin düşmüş olması lazım.. Smiley

Söz Gereği Vatansa Gerisi Teferruattır..
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #30 : Şubat 28, 2008, 03:50:18 ÖÖ »

hayatta 1.4 e o kadar para vermem
vermem için kafama tuğla,mermer,taş,kaya vb..
şeylerin düşmüş olması lazım.. Smiley

hahahahaha. +7849325612632174463648643

---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R---

DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #31 : Şubat 28, 2008, 03:57:21 ÖÖ »

bence git temiz bi vti al yada vtec ama asla bu kadar oynanmış bi araç alma son sahibi olursun
belayada yakın olursun
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: