Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: ***arkadaşlar "93 civic***  (Okunma Sayısı 1204 defa)
meister
Honda City
*

« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2008, 05:48:40 ÖS »

alınmazzzzzzzzzzz

bence git bi eg kasa al 7-8 e

üstüne koy b16 en aşşağı sonra çıldır ve ÇILDIRT

eminmisin eg kasalardan o kadar performans alabilirmiyizz?? bide b16 ne acaba ben birazz acemiyimde

-cenk-
Honda Integra
*

« Yanıtla #21 : Haziran 28, 2008, 07:48:41 ÖS »

bu arada araç bilgilerinde bi terslik var hem DOHC hem 90bg kasa yok o muhtemelen SOHC motordur yani karbüratörlü yani EX modeli
SlowBlow
Honda Integra
*

Burak

« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2008, 03:02:37 ÖÖ »

bu aracı bizzat gordum sahıbıyle baya muabbet ettık ızmırde sanayıde arabayı yapan usta zaten kendisi çok ugrasmıs,mukemmel bısey kumandayla aşşağı yukarı ındırıyosun suspansıyonu, 17 mılyara brakacaktı, yanlıs hatırlamıyosam 300 beygır oldugunu soylemıstı param olsa alırım Wink

kaizzen
Honda Jazz
*

« Yanıtla #23 : Ağustos 11, 2008, 12:13:42 ÖÖ »

bu araba SI Dohc motor değil bencede 90 beygirlik EX Smiley bence de bu araba alınmaz abi..Vtec al veya temiz bir SI denk getir modifiye yap derim ben  artis
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #24 : Ağustos 11, 2008, 12:59:55 ÖÖ »

90 hp benmde gözüme az gözüktü ama bunlar hep böyle aslında bi medium NOS + intercooler + turbo yada blow off + air intke kit + kule gergisi koparır yapar bunu 200 hp diye zannediyorum  Think aga

inan bana bu dediklerinle 200 hp çak diye gelmez..NOS +  turbo dedinmi 93 model bi arabada internal e girmen lazım, bunu bide sorunsuz yürütmen lazım..ayrıca üstündeki şasenin durumu ayrı konu, bu güçte gidecek makinanın şase güçlenmesi lazım..yere sağlam basması lazım.gücü yere vermesi lazım.en önemlisi durması lazım..93 modelin şase sertliği 90 hp giden makinada ne durumdadır tahmin et. iyi para gömmen lazım, iyi usta lazım..ha iyi usta ve işi bilenler var artık çok şükür..ama bu arabada çalışmak sabır, cep ve zanaat işi olur..

hipekcioglu
Honda Jazz
*

« Yanıtla #25 : Ağustos 23, 2008, 03:53:59 ÖS »

araba satılamadıgından sahibinden.comda 16000 ytlye dusmus dun gormustum Smiley
-cenk-
Honda Integra
*

« Yanıtla #26 : Ağustos 24, 2008, 01:50:36 ÖS »

bencede si almak daha mantıklı.ya bide 16 milyarda az para değilki. si alıp 5 milyar harcasan motoruna , ne olduğunu bildiğin küçük bi canavar yaratmak çok kolay. hatta daha ucuz coilover alırsın sende indirir kaldırırsın ama biraz uğraştırır.

hazarbey
Honda Jazz
*

« Yanıtla #27 : Eylül 11, 2008, 10:55:53 ÖS »

kardeşim ben izmirliyim ve bu aracı gördüm gayet iyi. süper temiz sen bilirsin
apr_35bucuk
Honda City
*

« Yanıtla #28 : Eylül 15, 2008, 07:28:26 ÖS »

arkadaşım o aracı alsan bile düşünsene trafikte falan çekeceğin zorlukları tamam araba on numara ona diyecek laf yok ama malum türkiye yol şartları ve cezaları falan her çevirmede ceza yersin yada kapatırlar arabayı
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: