Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: 99 2000 İes lerde yükleme.  (Okunma Sayısı 1812 defa)
Can_DCK
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Eylül 20, 2007, 05:05:34 ÖÖ »

bnde kaanı geçiorm geri geri mesela...
mutunch
Honda Civic Type R

8253

« Yanıtla #21 : Eylül 20, 2007, 11:31:38 ÖÖ »

type r bu kadar popüler ve efsane bir araç olunca, herkes bulaşıyor normal olarak  okey

Honda Hayat Onda
Agent
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Eylül 21, 2007, 09:35:41 ÖS »

Amaç yapılabilecek min. masrafla alınabilecek max. tork ve hp dir.. İridium buji belki type-R veya vti da verdiği gücü etkiyi vermeyecek ama eksisi olacağınıda sanmıyorum..
Bu modların araca performans katacağını kimse yalanlayamaz inkar edemez.. Evet belki 30-40hp vermeyecek ama vereceği 10hp ve torkla senin 1.6i es le hem ses hemde performans açısından keyifli gezmeni sağlayacaktır.

Çok istersen bunun üstüne birde 0.6 bar turbo basarsın.. Type-R ın içinden geçersin  okey

bende bundan bahsediyorum zaten min masraf-max. performans...bu yuzden iridium bujiler+buji kablolarının hiçbir işe yaramayacagını soylemek istemiştim ama bujilerinin degişmesi gerekiyordur almışken iridium alirsin o baska tabi...ayrıca min. masraf anlayısı yukarda yazdıgın ss araboru+hks son susturucudan mi geciyor yani ornegin sanayi orta boru+otto cok daha az maliyetli olur ve performans olarakta hic birsey farketmez ikisi arasinda bence...

Haklısın SS ile sanai hatta HKS ile OTTO nun arasında bariz bir performans farkı olmaz ama ne olursa olsun sende biliyorsunki arada fark var.. En azından harika bir senfoni farkı var..

Altıner abi artık 1.6i es im yokki turbolayıp deniyelim  Rolf  Yasiinnn bu Boossttlasana  dill
GEKIDO
Honda Integra
*

« Yanıtla #23 : Eylül 21, 2007, 11:16:04 ÖS »

iyiki 1.6 ies nası yüklenir denmiş Cheesy  

Tüm kaşarlar ericekse Küresel ısınmayaaa EVET!!!!
mustafa k
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #24 : Aralık 08, 2007, 02:05:53 ÖÖ »

bı  ara chıpten bahsedıyorlardı .faydası olurmu
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: