8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 24, 2007, 05:50:00 ÖS » |
|
vtec teknolojinin adı.. vti ise modelin adı diyenlere katılıorum. benim arabam da vtec ama vti değil 110 hp;)
|
|
|
|
|
|
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya ~√V^√--------------------------------------------------------------bak durdurdum  Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de.
|
|
|
ert16
Honda Integra
CNC 11
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 24, 2007, 11:23:25 ÖS » |
|
bnm bildiğim de aynen böle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidr
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 24, 2007, 11:24:23 ÖS » |
|
vtec teknolojinin adı.. vti ise modelin adı diyenlere katılıorum. benim arabam da vtec ama vti değil 110 hp;)
+1000 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_NOS_
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 25, 2007, 07:29:43 ÖS » |
|
Olan bi arkadaş ruhsata baksa belki anlaşılır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_NOS_
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #44 : Eylül 25, 2007, 07:30:41 ÖS » |
|
sonuçta s2000de vtec type-r da vtec değilmi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zubeyir
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 10, 2007, 01:21:54 ÖS » |
|
ılk cıktıklarında tr de vtec cok cok azoldugu ıcın vtec denıodu.ama yenıler ıcıkınca şu 110 luklar ayırt etmık ıcın vti denmeye basladı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RSE
Honda Jazz
Vti
|
 |
« Yanıtla #46 : Aralık 02, 2007, 10:24:34 ÖS » |
|
bir çok kişinin ağzına vtec diye yapışmış olsa ve bende bu araçları ilk başta vtec diye bilerek benimsediysemde olayın esprisi vti olmasıdır. Bunuda bu araca sahip olmaya niyetlendiğimde araştırarak öğrendim. 2001-2005 kasalardada vtec yazıyor ona bakacak olursak... Vtec heryerde yazar. önemli olan Vti yazması... oda bizim canavarlarda yazıyor  İllede vtec diyeceklerde en azından dohc vtec desinler.. Çünkü bu motorları diğer vtec lerden ayıran en belirgin özellik dohc motor olması... foruma yazdığım ilk mesaj bu arada... Herkese selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #47 : Aralık 03, 2007, 07:36:58 ÖS » |
|
foruma hoşgeldin RSE.vtec heryerde yazmaz, sadece vtec olan honda'larda yazar. ayrıca 2001-2005 diye nitelendirdiğin kasanın 2006 modeli de var,belirtmek isterim  son olarak bu forumda hiçbir honda modelini küçümsercesine bir konuşma görmedim.bu ilk oldu sanırım. vti'ları bende çok beğeniyorum ve vti'larla bile yanyana gittiğimizde honda'nın sadece bir araba markası olmadığını birkez daha anlıyorum... senin de anlaman dileğiye... teşekkürler
|
|
|
|
|
|
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya ~√V^√--------------------------------------------------------------bak durdurdum  Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de.
|
|
|
gkn
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #48 : Aralık 04, 2007, 12:15:53 ÖÖ » |
|
aslın da vti ama vtec deniliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crash_over
Honda Civic VTI

Life After 5500 RPM
|
 |
« Yanıtla #49 : Aralık 05, 2007, 02:03:11 ÖÖ » |
|
selam hb civic vti dır sedan civic le hb civic aynı değildir çünkü sedan vti vtec tir hb sadece vti dır...
bence yanlıs arkadasım ikiside aynı Motor Vtec ancak bi tek birisi sedan diğeri HB baska bir farklılık olduğunu sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TTayfuNN
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 06, 2007, 07:42:40 ÖS » |
|
sahibinden de arayacapım zaman vtec yazıyodu yanlış hatırlamıyosam ama bence vtec değil vti onun adi  vtec şu anda hepsini kapsıyo çünkü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #53 : Aralık 06, 2007, 09:18:07 ÖS » |
|
niye bu kadar uzuyor bu mevzu anlamadım..honda civic vti dır!!!motor vtec tir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaG
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #54 : Aralık 07, 2007, 03:06:03 ÖÖ » |
|
Fitek fiteq fitenk fiteq
|
|
|
|
|
|
Open Vtec 
|
|
|
KADİR AKTAŞ
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #55 : Haziran 20, 2008, 11:03:33 ÖÖ » |
|
HERKES KAFASINA GÖRE YAZMIŞ BIR ŞEYLER ANCAK BILENDE VAR BILMEYENDE BILENLERE SOZOUM YOK ANCAK BILMEYELER OKUSUN V-TEC DEDIĞIMIZ TABIR BIR MOTOR TEKNOLOJISI SISTEMIDIR NASIL YANI ? OPEL LER DE ECOTEC FROD LAR DA ZETEC BMW LER DE VANOS SUBARU VE ALFA LAR DA BOXER HONDA LAR DA ISE VTEC DIR GIBI GIBI BURADAN ANLASILICAĞI UZERE HONDALARIN TUM MODELLERINDE AYNI TEKNOLOJI KULLANILIR VTI TERIMI ISE MODELIN VERSIYON KODUDUR BUNUDA AÇALIM .. CIVIC 1.4 İS CIVIC 1.6 LS CIVIC 1.6 VTI GELELIM KASA AYRIMINA SEDAN = HONDA CIVIC 1.6 VTI SEDAN HACKBACK= HONDA CIVIC 1.6 VTI HB OLARAK GECER NEYE GORE KATALOG VE ARAÇ BILGI KITABINA GORE ANLAMADIPINIZ KONU VAR MI ACABA  ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 20, 2008, 11:14:39 ÖÖ » |
|
BURADAN ANLASILICAĞI UZERE HONDALARIN TUM MODELLERINDE AYNI TEKNOLOJI KULLANILIR VTI TERIMI ISE MODELIN VERSIYON KODUDUR BUNUDA AÇALIM .. CIVIC 1.4 İS CIVIC 1.6 LS CIVIC 1.6 VTI sen bu söylediğinde ciddi misin? vti = LS = İS mi diyosun yoksa ben mi yanlış anlıyorum? bana biraz komik geldi de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 20, 2008, 02:05:53 ÖS » |
|
HERKES KAFASINA GÖRE YAZMIŞ BIR ŞEYLER ANCAK BILENDE VAR BILMEYENDE BILENLERE SOZOUM YOK ANCAK BILMEYELER OKUSUN V-TEC DEDIĞIMIZ TABIR BIR MOTOR TEKNOLOJISI SISTEMIDIR NASIL YANI ? OPEL LER DE ECOTEC FROD LAR DA ZETEC BMW LER DE VANOS SUBARU VE ALFA LAR DA BOXER HONDA LAR DA ISE VTEC DIR GIBI GIBI BURADAN ANLASILICAĞI UZERE HONDALARIN TUM MODELLERINDE AYNI TEKNOLOJI KULLANILIR VTI TERIMI ISE MODELIN VERSIYON KODUDUR BUNUDA AÇALIM .. CIVIC 1.4 İS CIVIC 1.6 LS CIVIC 1.6 VTI GELELIM KASA AYRIMINA SEDAN = HONDA CIVIC 1.6 VTI SEDAN HACKBACK= HONDA CIVIC 1.6 VTI HB OLARAK GECER NEYE GORE KATALOG VE ARAÇ BILGI KITABINA GORE ANLAMADIPINIZ KONU VAR MI ACABA  ?? Lütfen forum içerisinde küçük harf kullanalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KADİR AKTAŞ
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #59 : Haziran 22, 2008, 01:45:23 ÖS » |
|
SEN YANLIŞ ANLADIN TABIKI OYLE BIRSEY OLUR MU HIÇ TAM OKURSAM MSJ I ANLARSIN KOMIK OLAN SENIN GIBI BIRININ ANLAMAMASI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|