güzel kardeşim;öncelikle henüz arabam yok bu hatayı düzeltmem lazım.inşallah olucak ama inanırmısın 2 senedir temiz ancak manuel

bi si arıyorum.sen dayanamamış ve otomatik almışsın malesef demenden belli.allah hayırlı etsin bende çok temiz bi kaç tane otomatik bulmuştum.ama manuel sevdasından vaz caydım.beklemedeyim.inşallah hayellerime ulaşacam.
senin arabaya gelince;bence bu saydıkların yeterli olucaktır.sedan araba zaten kendisini gösteriyo.kaportada fazla oynama yapmasanda ön tampona bi karlık zaten arabayı yeterince agresifleştiriyo.ben orjinallikten yana olduğumdan kaput uzatma gibi işlemlere pek sıcak bakmıyorum.hondalara uygulanan mugen body kit ler hakkında illaki izlenimlerin vardır araca onlara benzer sade dış modifikasyonlarda bulunabilirsin,çok ta güzel olur.uygulamayı düşündüğün jantlarlada aracı biraz düşürürsen hem yol tutuşun hemde aracın görünümü mükemmele yakın değişecektir.
umarım yapacağın işlemlerde başarılı olursun zaten bundan sonrada geriye o başarının keyfini sürmek kalıyo...