Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: 1990 1.5 civic 4 kapı arabamı toplatayım mı yoksa satayım mı  (Okunma Sayısı 506 defa)
Hondacivicfan
Honda Jazz
*

« : Haziran 30, 2007, 02:14:59 ÖS »

selam arkadaslar, ben ank dan onur, bende 90 model 1.5 civic 4 kapı araç var, temzi sayılır, ben ilk sahibinden almıştım, kaporta da bazı yerlerde curuk var, bu yuzden boya istiyor, ayrıca genel bi bakıma da ihtiyaç duyuyor.Acaba genel bakım mümkün mü ve değer mi yoksa bu hali ile satıp daha yeni bi honda ya mı gecsem byee, acil cevaplarınızı bekliyorum
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2007, 03:37:24 ÖS »

onur kardeş ilk baş kendini tanıtırsan daha iyi olur bunun için sizi tanıyalım bölümüne girmen yeterli olucaktır.. okey
araç için şu anlık bişey söyleyemem ama fotoları varsa değerlendire bilirim..

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
WildCat_H22A
Honda Civic VTI
**

Sercan KUYUMCU Hürriyet BURSA CRX_Sedan 1.6i-16

« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2007, 06:01:54 ÖÖ »

Onur kardeşim daha öncede söyledim gibi senin makinada motor olarak benimki gibi Türkiyede çok ender rastlananlardan belkide tek sedan. Bence Toplat zamanla yavaş yavaş çok güzel olur, ilerde bide hergün bi kaç tane perte çıkan yerli Sohc Vtec lerin  motoru takarsın 10 numara EK vtec gibi alet olur... bu motorlar her yerde bulunmaya başlayacak her köşe başında 117hp sohc vtec olacak. elinde tut arabanı o motorla bizim kasa birleşince canavar olur.

'90 Civic EF 1.6i-16 D16 (CRX Sedan)

16 EF 090
oscarlong
Honda City
*

« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2007, 05:13:21 ÖS »

ağlarım
WİLCAT ARKADAŞIMA KATILIYOR VE SİZİ İMRENEREK İZLİYORUM.
KESİNLİKLE ARBANIN KIYMETİNİ BİL VE ELDEN ÇIKARMA BENİM İLK GÖZ AĞRIM OLAN BU MODELDEN İLERDE ALIP BİR KENERA KOYACAĞIM 94 SENESİNDE ALDIĞIMDA BURSADA 3 TANE VARDI KIRMIZI BENDE İDİ FERRARİ İLE GEZMEK GİBİ BİŞİİDİR. İNANILMAZ YOLTUTAR MOTORU vtec LERDEN BETERDİR.....
BİLGİNE

Onur kardeşim daha öncede söyledim gibi senin makinada motor olarak benimki gibi Türkiyede çok ender rastlananlardan belkide tek sedan. Bence Toplat zamanla yavaş yavaş çok güzel olur, ilerde bide hergün bi kaç tane perte çıkan yerli Sohc Vtec lerin  motoru takarsın 10 numara EK vtec gibi alet olur... bu motorlar her yerde bulunmaya başlayacak her köşe başında 117hp sohc vtec olacak. elinde tut arabanı o motorla bizim kasa birleşince canavar olur.

Ne kadar HIZlı gidersen git. Daima senden daha HIZlısı vardır.
Hondacivicfan
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2007, 12:16:03 ÖÖ »

selam arkadaslar, once umumi istek uzerine biraz kendimi tanitayim, ismim onur, ankara da yasamaktayım, bir kurulusta mühendis olarak calisiyorum, otomobillere meraklıyım, imkanlarım olcusunde bir araba sahibiyim, 1990 1.5 civic 5-kapı var bende, eski ama performanslı bi araba, bu yuzden seviyorum, arabamın boya sorununu giderdim, peryodik bakımını yaptırdım, yani yola devam.Klima gazını da ilave ettirdim, cok randımanlı çalışıyor artik,yalnız debriyaj yarıya inmis, arabanın surusu eskisi gibi keyifli degil. İlerde debriyaj setini değiştirmeyi dusunuyorum, bu arabanın en iyi yonu bakım ve tamir yaptırınca buna değer olması, gitikçe guzellesiyor, simdilik hosca kalın..
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: