Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: 04 civic sedanlarda  (Okunma Sayısı 1532 defa)
dd1777
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Aralık 02, 2005, 01:54:56 ÖS »

Alıntı sahibi: "FG"
61 mm ara borular ÇOK kalın gelir senin araban için Görkem
performanstan düşürürsün ... egsoz sisteminde her zaman dhaa kalın olması daha iyi olcak anlamına gelmez..

bende bundan bahsediyorumm10++
gorki
Honda Jazz
*

« Yanıtla #21 : Aralık 02, 2005, 07:45:26 ÖS »

yaaa bır koyamadeım su resımlerı onderak senı msnde lısteme aldım onlıne olsan yollayacam sana resımlerı.en kotu ıhtımal pazar gorursunuz fotoyu degıl gercek resımlerı
FG
Honda Prelude

« Yanıtla #22 : Aralık 02, 2005, 09:58:20 ÖS »

benim s2000 de komple HKS var + Toda headers var
toda headersın çıkış çapı 60.5 mm ... ve egsoz borularının çapı da 60.5 mm
daha sonra 2ye ayrılınca 52-55 mm (tam emin değilim rakamdan) gibi bir değere düşüyor çünkü egsoz yolu 2ye ayrılmıs oluyor..

atmosferik araçta backpressure çok çok mühimdir.

araç turbo olsa döşe 3inçi yani 76mm aslanlar gibi gider daha da iyi olur turbonun sağlığı açısından hatta!
zaten sti wrx evo  gibi arabala komple egsoz yapınca 20-25 hp kafadan zıplıyor güç sebebi tamamen bu.

görkem hem çok yakarsn
hemde alt devirlerin felaket kötü olur
52 falan yapman lazım ara borularını.....

ozanocal
Honda Integra
*

« Yanıtla #23 : Aralık 02, 2005, 11:54:21 ÖS »

Alıntı sahibi: "gorki"
arkadasım ben hava fıltresı olarak bızım araba ıcın 1 e  1 olan green twıster kullanıyorum gercekten cok memnunum gecen gunde amerıkadan headers getırttım onu taktım headersla son suturucu arasına ufak bır orta susturucu koydum kat ıptalı yaptım  son susturucuyada otto racıng taktım egzost sıstemınde butun boruları 61 mm lık yaptırdım gercekten cok farkettı araba.ama arıza ısıgı yanıyo su anda goztepede mantar gokmene gıttım sonra o hafta arası gel ona tornadan bır parca yaptırıp beynı kandırıyoruz dedı bende bu hafta o ısı halletcem ınsallah yanı o ısın cozumu bulunmus:)

getirttiğin headersın markası nedir? bende düşünüyorumda...
dd1777
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Aralık 03, 2005, 12:51:46 ÖS »

kat iptalini naptın sensör işini
gorki
Honda Jazz
*

« Yanıtla #25 : Aralık 04, 2005, 10:41:05 ÖS »

arkadaslar herkese tesekkurler verdıgınız tavsıyeer ıcın.kat ıptalı ıcın parca yapıldı ama dun autodromda kendı aramızda bır aramızda bır drag yarısı yaptık ve gıdıp parcayı taktırmaya vaktım olmadı.yarın ınsallah bıtıcek o ıs...BUGUN HICBIRINIZI GOREMEDIM BULUSMADA!!!!
gorki
Honda Jazz
*

« Yanıtla #26 : Aralık 05, 2005, 10:27:18 ÖS »

bu arada arkadaslar katalatık sensor isi cozuldu gayette ıyı oldu. gercı sorun katalatık konvektoru sokmemden kaynaklanmamıs.oksıjen mushılınden kaynaklanıyomus cunku o mıshılı takmayı unutmuslar.bugun onu taktılar zaten katalatık konvektor sensorunu yaptıkları boruya kaynatmıslardı.ben sorunun ordan kaynaklandıgını sanıyodum ama mushıl soketını takınca hıcbır sorun kalmadı ısık falan yanmıyo.
gorki
Honda Jazz
*

« Yanıtla #27 : Aralık 05, 2005, 10:30:51 ÖS »

ya arkadaslar bırde su buyuk resımlerı nasıl koyuyosunuz yaa bırınız soyleyebılırmı
HONDA
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Aralık 06, 2005, 12:30:04 ÖS »

Resimi önce upload etmelisin.
Daha sonra kullanarak foruma
resim koyabilrsin.
ozanocal
Honda Integra
*

« Yanıtla #29 : Aralık 06, 2005, 06:22:35 ÖS »

ya bende arastırdım biraz; apexi, rs-r, tanabe gibi firmalar hep 60lık boru kullanmıslar. bir tek hks de 55mm.  Bencede 60 cok gibi :?  orjınalını ölçen var mı bunun? bende yaza dogru yaptırıcam... kafam karıştı.
Güven
Honda Civic Type R

« Yanıtla #30 : Aralık 06, 2005, 09:24:20 ÖS »

Sedanlarıda yapın yapın arkadaşlar bende gaza gelecem ama aranızda aile arabası diye bişey yapmıyoz şimdik ama sizinkilerin yanında bizimki söndü  Cheesy  Cheesy  Cheesy bende bişeyler yapsammı ne  :-D

gorki
Honda Jazz
*

:)
« Yanıtla #31 : Aralık 06, 2005, 11:24:25 ÖS »

abı yapmadıgın kabahat yaaa:) walla bende arastırdım 60 mm dusuk devırlerı bıraz oldurur dıyolar.kısmet olursa subata kadar turo yapılcak arabaya ozmn sorun kalmaz dıyolar.turbo ıcın gecenlerede bır arkadasımızın dedıgı gıbı daha saglıklı olurmus.artık subata kadarda yuksek devır cevırırzı bızde napalım.bu arada motor agrıza ısıgım hala yanmadı.bılgınıze sunulur.ben ne olur ne olmaz dıye o yaptırttıgım aldatıcı aparatıda taktırdım.eger kat. ıptalı yaptırmak ısteyen varsa yardımcı olunur:)
ozanocal
Honda Integra
*

« Yanıtla #32 : Aralık 07, 2005, 12:13:35 ÖÖ »

resimler yok mu?
dd1777
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Aralık 07, 2005, 12:12:48 ÖS »

Alıntı sahibi: "gorki"
abı yapmadıgın kabahat yaaa:) walla bende arastırdım 60 mm dusuk devırlerı bıraz oldurur dıyolar.kısmet olursa subata kadar turo yapılcak arabaya ozmn sorun kalmaz dıyolar.turbo ıcın gecenlerede bır arkadasımızın dedıgı gıbı daha saglıklı olurmus.artık subata kadarda yuksek devır cevırırzı bızde napalım.bu arada motor agrıza ısıgım hala yanmadı.bılgınıze sunulur.ben ne olur ne olmaz dıye o yaptırttıgım aldatıcı aparatıda taktırdım.eger kat. ıptalı yaptırmak ısteyen varsa yardımcı olunur:)

turbo koyduğundada 50mm yeterdi
murti
Honda Jazz
*

« Yanıtla #34 : Şubat 19, 2007, 01:13:19 ÖÖ »

sen türkiyeden mi aldın filtreyi? hangi modeli acaba, boğma olmadı deil mi (filtre için), çünkü kk olduğu gibi filtrede sorun çıkarıymuş, büssür de soru soruyorum ama Embarassed  düzgün olsun istiyorum, şimdiden saol

bnm arabada k n filtre var custom yaptık kendimiz akünün arkasına doğru da uzattık 10 numara oldu araba gerçektn iyi nefes alıyo ve maaliyet gayet uygun şahsen bn memnunum...
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: