Gönderen Konu: HONDACILAR YARDIM LÜTFEN ( TEKNİK BİLGİSİ OLANLARA BİR SORUM VAR RESİMLİ )  (Okunma sayısı 2050 defa)

EU804

  • İleti: 36


http://img499.yukle.tc/image.php?id=852111.jpg

ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ RESİM 2005 1.6 VTEC LS MODELİNE AİTTİR.

Fakat sıkıntı şu 2 saattir araştırıyorum bi çözüm bulamadım

bu araba manuel fakat devir gösterge paneli otomatik panele ait yani numaralar sola dayalı ama vites harfleri yani P,R,D vs yok eğer otomatik olsaydı bu panel olurdu ve vites harflerininde ışıkları yanmış vaziyette görünürdü fakat bu araç manuel o yüzden devir numaraları tam ekran olması gerek

google dan 2005 civic gösterge yazıp görsellerde aratırsanız çıkıyo ne demek istediğim daha açık anlaşılır :)


yani sorun şu bu araç manuel ama otomatik vites göstergesine sahip buna ek olarak vites harfleri görünmüyor ayrıca km paneli içerisinde mil olarakta vermiş

ben böyle bişey ne gördüm ne duydum aracı alacam fakat bu çok kafamı karıştırdı ''bilgisi olan'' paylaşım yaparsa sevinirim..

Şimdiden çok teşekkür ederim
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2014, 04:20:37 ÖS Gönderen: EU804 »



hondagursel09

  • İleti: 19
gumruktenmi cikma bu arac

dukenukem82

  • İleti: 6
Otomatikten manuele çevrilmiş bi araç olabilir.

SU-vic

  • Süleyman
  • İleti: 783
    • Benimkisi :)
Sadece gostergesi sonradan degismistir muhtemelen. Onu da yanlis takmislar ya da bunu bulmuslardir. Sahibi ne diyo hocam bilgisi yokmu? Ben otomatikten döndürülmüş olacagini zannetmiyorum. Ole olsa mil gostergesi olmazdi.

chn_07

  • İleti: 148
arkadaşlarında dediği gibi 2 ihtimal var ya araç gümrük çıkışlı yada gösterge paneli bozulmuş daha ucuz diye yurtdışından getirilip taktırılmış.

faw13

  • İleti: 1783
şöyle bir baktım da göstergeler çok çeşitli, yurt dışından gelen bir araç olabilir, üretim yerine baktınız mı japonya ya da ingiltere olabilir.

« Son Düzenleme: Kasım 19, 2014, 11:20:04 ÖÖ Gönderen: faw13 »

EU804

  • İleti: 36
araç sahibi arabayı borç karşılığı almış honda hakkında hiç bilgisi yok telefonda görüştüm şase numarasını alacaktım çok kıllandım o nedenle hiç girişmedim aracı satın almaya... Çünkü değişme nedeni sadece bozulursa olur yoksa başka açıklaması yok önden kazası falanda yok aracın , ne yaptı ne ettide bozdu eski sahibi buna anlam veremedim ve parçayı yurt dışından getirtme konusunuda araştırdım ama yurt dışından gelse bile sadece km + mil oluyo ama araç manuel iken otomatik göstergesi takması çok saçma geldi ve HONDa'yı otomatikten manuele çevirmek hiç akıl karı değil otomatik honda bulmuşun daha ne istiyosun :)


adam ne yapmış ne etmiş bu aracı bu hale getirmiş çok merak ediyorum müge anlı yada yalçın abiye gidicem o derece muallaktayım  :)