Gönderen Konu: SWAP konusunda fikir istiyorum arkadaşlar.  (Okunma sayısı 1938 defa)

VerblenbunG

  • İleti: 5
SWAP konusunda fikir istiyorum arkadaşlar.
« : Temmuz 30, 2015, 11:32:46 ÖS »
Arkadaslar oncelıkle herkeze merhaba 90 model civic ef hatcback sahibiyim aracım yurt dısı girişlidir. 2 noktadan enjeksiyonlu 4 vites komple deri doşeme emnıyet kemer sensoru standart donanımıdır aracı yaslı bır amcadan yaklasık 8 ay once aldım ve aldıgım gunden bu yana sorunsuz sekılde kullanmaktayım.aracımda sadece sol kapı degısmıstır onun harıcınde degısenı yoktur ve tavanda boyası yoktur.Ancak uun suredır arastırmaktayım aracıma b16a1 veya b16a2 swaplamayı dusunuyorum. egerkı b16a1 yaparsam motor kulagı vs ıle ugrasmıcam bırde daha uygun fıyat olarak zaten b16a2 ıle arasındakı tek fark sıkıstırma oranları. bırı 150 hp dıgerı 160 hp arkadaslar gelelım tereddutlerıme aracımı b16a ya cevırmek bana ne gıbı avantaj ve dezavantaj saglar herkezın fıkırlerını beklıyorum.



Carismatiq

  • Mustafa
  • İleti: 2887
Ynt: SWAP konusunda fikir istiyorum arkadaşlar.
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2015, 08:28:18 ÖÖ »

Ustadım en önemli avantajın kaput altında mevcuttan daha güçlü bir motor ve herkesin istediği 5500 den sonra VTEC açarsın  >=ok ve unutmadan frenlerinide güçlendirmen gerekir. Mevcut frenlerin ile o güçde motoru durdurmak daha zordur.

VerblenbunG

  • İleti: 5
Ynt: SWAP konusunda fikir istiyorum arkadaşlar.
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2015, 07:27:06 ÖS »
soyle bir durumda soz konusu benım aracım yurt dısı gırıslı oldugu ıcın frenlerı crx ıle aynı orjınalden boyle o yuzden fren konusunda sıkıntı cıkacagını dusunmuyorum benım daha cok merak ettıgım hava dırencı dengesı airodinamık ıcın ne yapmak lazım cunku arac yuksek performanslı olucak ve cok hafıf olucak bellı km den sonra aracı yolda tutmak zorlasıcak bunun ıcın neler yapabılırım acaba saglıklı olması ıcın oyle katılımmak ıcın fılan yapmıcam aracı sadece zevk bastımmı gıdıcek ama gunlukte gayet normal sakın kullanılcak bir arac.

Carismatiq

  • Mustafa
  • İleti: 2887
Ynt: SWAP konusunda fikir istiyorum arkadaşlar.
« Yanıtla #3 : Ağustos 02, 2015, 10:40:49 ÖÖ »

Yürüyende iyileştirme yapabilirsin. Spor yay kullanırsın. geniş taban ince yanak lastik takarsın.Arkalar kampana ise Vtec taşıyıcılar ile frenleri diske çevirebilirsin. günlük kullanacağın için fazlada abartı bir yüklemeye gerek yok diye düşünüyorum.