Gönderen Konu: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 788824 defa)

can_35

Ynt: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım
« Yanıtla #1876 : Şubat 02, 2012, 08:07:25 ÖS »
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.. beni unutmuşsunuzdur belki eskiden forumda aktiftim ancak askere gittim ve çok uzak kaldım.. şimdi döndüm çok şükür.. herkese selamlar.. Allah kaza bela vermesin yollarda hepinize.. ben askerdeyken benzin fiyatları almış yürümüş bizim 96 model euro civic imde 147binde ve daha tüp görmedi.. şimdi takmayı düşünüyorum.. atiker düşünüyorum ama taktıranlardan memnun olup olmadıklarını öğrensem iyi olur.. ne kadar yakıyor acaba?? bnm 1.4 benzinle 35_40 kuruş arası yakıyor.. çok kasarsam 32_33 e kadar indiriyorum.. bu konuda tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum beyler..

bbhnda

« Yanıtla #1877 : Şubat 02, 2012, 10:42:25 ÖS »
şimdi başka bir konuda yorumumu yaptım.1k daha fazla verin prins yada teleflex taktırın derim.teleflexin taahhüdü var motor arıza lambası yaktırmıcaz diye .ama ben olsam prins seçerdim.bu arada hoşgeldiniz

can_35

« Yanıtla #1878 : Şubat 06, 2012, 08:20:55 ÖS »
teşekkür ederim..yeni kasa civiclerden olsa tabiki dediğinde haklısın ama zaten 10-12 bin liralık araçlar.. prins ve teleflex satarkende extra bi fazlalık getirmez bence.. bugün 10000 rutin bakımını yaptırdım, bagaj amartisörlerini de değiştirdim.. taş gibi oldu maşallah.. ustamında tavsiyesi üzerine tanıdık montajı bilinen yerle tanıştırdı beni, 900 lira ya 10 taksit yapıcaklar.. yarın taktırıcam arkadaşlar.. yakıt tasarrufunu ölçer ölçmez paylaşırım..

bbhnda

« Yanıtla #1879 : Şubat 06, 2012, 08:38:47 ÖS »
bekliyoruz abi yakıt tüketimini :D o 12 bin liralık araçlar altın değerinde abi hastasıyım ben onların ies

Zephyros

« Yanıtla #1880 : Şubat 07, 2012, 07:51:08 ÖS »
bekliyoruz abi yakıt tüketimini :D o 12 bin liralık araçlar altın değerinde abi hastasıyım ben onların ies

Nasıl yani =)?

bbhnda

« Yanıtla #1881 : Şubat 07, 2012, 09:47:06 ÖS »
90 ların ve 2000 lerin başındaki araçları seviyorum demek istedim :D

bbhnda

« Yanıtla #1882 : Şubat 07, 2012, 09:47:23 ÖS »
satarken zarar ettirmezler

TERRA

« Yanıtla #1883 : Şubat 08, 2012, 08:57:15 ÖÖ »
merhaba 2005 euro civicim var orjinal amortisör yerine hangisini tavsiye edersiniz?
monroe iyimi

Zephyros

« Yanıtla #1884 : Şubat 08, 2012, 10:32:05 ÖS »
satarken zarar ettirmezler

Yedek parçası yan sanayide olmadığı için büyük sıkıntı ama 96-99 serilerinde.
Keza motoruna da çok çok dikkat etmek gerekiyor alırken çünkü hararet problemi bu motorlarda mevcut.

Ha ben arabama aşığım ayrı konu, çünkü verebileceğim rakama göre araba donanımı gerçekten iyi.

gun.hakann

« Yanıtla #1886 : Mart 07, 2012, 12:53:50 ÖÖ »
Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 4 buçuk ay önce, 96 model 290 binde bir euro civic aldım :) Siteyi yeni bulabilmiş olmamdan kaynaklı biraz geç katıldım aranıza. Hayırlı akşamlar :)

bbhnda

« Yanıtla #1887 : Mart 07, 2012, 04:39:13 ÖS »
Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 4 buçuk ay önce, 96 model 290 binde bir euro civic aldım :) Siteyi yeni bulabilmiş olmamdan kaynaklı biraz geç katıldım aranıza. Hayırlı akşamlar :)

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin.

gun.hakann

« Yanıtla #1888 : Mart 07, 2012, 10:47:29 ÖS »

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin.

Amin teşekkürler :)

oguz0655

• Ogzhn Adk II
« Yanıtla #1889 : Mart 08, 2012, 09:17:47 ÖÖ »
S.A Arkadaşları ismim oğuzhan 1998 model siyah 1.6 iES Euro Civic aldım LPG li 195.000 de boyasız
aracımı servise baktırarak aldım %3 performans kaybı olduğunu söylediler aracımdan çok memnunum fakat
far aydınlatması biraz düşük ve araç 40-50 km hızla giderken sanki ince kasisin üzerinde gider gibi sallanıyor bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar varsa yardım edebilrmi bana şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı günler...

yesilkoy34

« Yanıtla #1890 : Mart 08, 2012, 08:52:43 ÖS »
S.A Arkadaşları ismim oğuzhan 1998 model siyah 1.6 iES Euro Civic aldım LPG li 195.000 de boyasız
aracımı servise baktırarak aldım %3 performans kaybı olduğunu söylediler aracımdan çok memnunum fakat
far aydınlatması biraz düşük ve araç 40-50 km hızla giderken sanki ince kasisin üzerinde gider gibi sallanıyor bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar varsa yardım edebilrmi bana şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı günler...
yenı aldıgınız araclarınız hayırlı olsun gule gule kazasız belasız kullanmanız dılegı ıle
aydınlatma ıcın osram nightbrekar far ambası takabılırsın sallantıda acaba jantlarda egrılıkten olabılırmı dıye aklıma gelıyor

oguz0655

• Ogzhn Adk II
« Yanıtla #1891 : Mart 09, 2012, 11:55:47 ÖÖ »
teşekkür ederim
aracımda şuan 10.000 K lık xenon var görüş çok kısa far ayarını 0 da kullanıyorum bu dediğiniz ampul kaç watt ve xenondan daha iyi aydınlatabilirmi_?

yesilkoy34

« Yanıtla #1892 : Mart 09, 2012, 07:54:49 ÖS »
teşekkür ederim
aracımda şuan 10.000 K lık xenon var görüş çok kısa far ayarını 0 da kullanıyorum bu dediğiniz ampul kaç watt ve xenondan daha iyi aydınlatabilirmi_?

Zenondan daha ıyı aydınlatırmı bılmem muhtemelen aydınlatmıyor olabılır osram night breaker dıye ınternette aratırsan fıkır sahıbı olup karsılastırma yapabılırsın ve farların camlarıda sararmıs ıse bıldıgım kadarı ıle far temızlıgı yapılıyor

oguz0655

• Ogzhn Adk II
« Yanıtla #1893 : Mart 09, 2012, 11:13:24 ÖS »
bugün servise götürdüm aracımı sağ arka lastiğimde baloncuklar oluşmuş sarsılmanın sebebi oymuş farları da tesisatı yenileyerek 100w a çıkarmayı önerdiler tesisat+ampuller+işçilik toplam 350 tl tutacağını söylediler yaptırmadım sanayiye gidip ustaya sordum far temizliğinin çok etkisi olacağını söyledi iki far için 40 tl fiyat verdiler yarın gidip farları temizleticem inşallah olumlu sonuca varırım ve arkadaşlar aracımda atiker marka sıralı sistem LPG var şehir içinde yakıtı 0,18-0,20 civarında sizde bu yakıt idealmidir ??

gun.hakann

« Yanıtla #1894 : Mart 10, 2012, 03:36:45 ÖS »
bugün servise götürdüm aracımı sağ arka lastiğimde baloncuklar oluşmuş sarsılmanın sebebi oymuş farları da tesisatı yenileyerek 100w a çıkarmayı önerdiler tesisat+ampuller+işçilik toplam 350 tl tutacağını söylediler yaptırmadım sanayiye gidip ustaya sordum far temizliğinin çok etkisi olacağını söyledi iki far için 40 tl fiyat verdiler yarın gidip farları temizleticem inşallah olumlu sonuca varırım ve arkadaşlar aracımda atiker marka sıralı sistem LPG var şehir içinde yakıtı 0,18-0,20 civarında sizde bu yakıt idealmidir ??

Sen ankaradamısın kardeş, benimde farlar berbat hiç aydınlatmıyo, ampüllere baktım herhangi bi sorun yok farları temizleticem. Sen nerden 40 lira fiyat aldın yahu bende oraya gideyim far temizliği için :)

Yaktığın yakıtta normal yani, Çünkü benimki 1,4 96 model 0,14 - 0.16 kuruş arası yakıyo şehir içi.

EXELANS01

« Yanıtla #1895 : Mart 13, 2012, 02:59:48 ÖÖ »

-Motor yağı yeni castrol marka 120
-Motor yağ katkısı bor 80 TL
-Yağ flitresi yeni
-Hava Flitresi yeni
-Amotisörler yeni.
-Akü yeni. 2 YIL GARANTİLİ
-17'' Jant,
-Lastikler PERFORMANS LASTİGİ Yeni 2 YIL GARANTİLİ,
-Aktif Çift Egzoz,
-Klima,
-ABS,
-Sunroof
-Sürücü/Yolcu Hava Yastığı,
-Dört Cam Otomatik,
-Elektrikli Aynalar,
-Sport Hava Filtresi,
-CD/MP3 Çalar,
-Orjinal İç Döşeme,
-Uzaktan Kumanda ile otomatik cam kaldirma modülü.YENİ 2 YIL GARANTİLİ
-3 GÜN ÖNCE TAKILAN XENON FAR'LAR 2 YIL GARANTİLİ
JANT VE LASTİKLER
öN Arka body kit yan marsbiyeller ve arka kanat
Plaka yerinin iptali ve alt tampona gecirilmesi, logo iptali
motor sıfır km yapılmıstır
en iyi marka Xenon farlar uzun kisa takilmistir.
UZAKTAN KUMANDALI EKSOZ SISTEMI VARDIR

oguz0655

• Ogzhn Adk II
« Yanıtla #1896 : Mart 14, 2012, 07:58:54 ÖÖ »
gun.hakan kardeş far temizliği yaptırdım fakat arkadaş farın tekine 40 tl demiş ikisine 80 tl demiş ben yanlış anlamışım ama ikisini 70 tl ye temizlettim başkent oto sanayide dükkanın ismini bilmiyorum ama yanında opelpar diye opelin bi yedek parça bayisi var okadar tarif edebilirim işçilikleri güzel benim hoşuma gitti aydınlatmamda da %100e yakın artış oldu kesinlikle tavsiye ederim :)

yesilkoy34

« Yanıtla #1897 : Mart 14, 2012, 06:55:12 ÖS »
gun.hakan kardeş far temizliği yaptırdım fakat arkadaş farın tekine 40 tl demiş ikisine 80 tl demiş ben yanlış anlamışım ama ikisini 70 tl ye temizlettim başkent oto sanayide dükkanın ismini bilmiyorum ama yanında opelpar diye opelin bi yedek parça bayisi var okadar tarif edebilirim işçilikleri güzel benim hoşuma gitti aydınlatmamda da %100e yakın artış oldu kesinlikle tavsiye ederim :)

Sen ankaradamısın kardeş, benimde farlar berbat hiç aydınlatmıyo, ampüllere baktım herhangi bi sorun yok farları temizleticem. Sen nerden 40 lira fiyat aldın yahu bende oraya gideyim far temizliği için :)

Yaktığın yakıtta normal yani, Çünkü benimki 1,4 96 model 0,14 - 0.16 kuruş arası yakıyo şehir içi.
http://www.birliktealalim.com/ankara/fast-care-far-temizligi/

gun.hakann

« Yanıtla #1898 : Mart 14, 2012, 11:58:15 ÖS »

Tamamdır kardeş çok teşekkür ederim :) Ben aslında daha çok muayeneye girceğim için temizletmek istiyorum yoksa pek önemsemezdim ama far aydınlatması da önemli tabiki :)

gun.hakann

« Yanıtla #1899 : Mart 14, 2012, 11:59:12 ÖS »

http://www.birliktealalim.com/ankara/fast-care-far-temizligi/
[/quote]

Teşekkür ederim abi buraya bi gitcem en yakın zamanda, Peki şu an kampanyaları devam ediyo mu acaba bitti mi ki?