Gönderen Konu: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım  (Okunma sayısı 789121 defa)

khayyin

Ynt: Euro Civic Kullanıcıları Burada Buluşalım
« Yanıtla #1200 : Kasım 03, 2009, 05:42:57 ÖS »
EVET

khayyin

« Yanıtla #1201 : Kasım 03, 2009, 05:44:41 ÖS »
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 1996 MODEL EURO CİVİC İM İLE ANKARADAN ARANIZA KATILIYORUM.

khayyin

« Yanıtla #1202 : Kasım 04, 2009, 08:07:42 ÖÖ »
>=ok
dostum arabana neler yapacagın beni de çok meraklandırıyor çünkü bende de bu modelden bi araç var  ilk halini ve son hali eklersen bana da ışık tutmuş olursun.
muhabbet ve saygı ile...

minimal_freak

« Yanıtla #1203 : Kasım 04, 2009, 08:17:13 ÖÖ »
evet

minimal_freak

« Yanıtla #1204 : Kasım 04, 2009, 08:22:34 ÖÖ »
hoşgeldin aramıza, keyifli forumlar, aşagıdaki linke kendini tanıtırsan çok sevınırız, bulusmalara beklerız..

http://www.teamhondaturkey.com/forum/ankara/tht_ankara_06_kimler_var_gorelim-t23766.180.html

khayyin

« Yanıtla #1205 : Kasım 04, 2009, 10:54:38 ÖÖ »
minimal_freak  hocam bu linke kendini tanıt dedin de tıklamak yeterli mi yoksa linkin içinde doldurmam gerekn form tarzında bişe mi var?:-)

minimal_freak

« Yanıtla #1206 : Kasım 04, 2009, 04:57:43 ÖS »
minimal_freak  hocam bu linke kendini tanıt dedin de tıklamak yeterli mi yoksa linkin içinde doldurmam gerekn form tarzında bişe mi var?:-)
tamamdır arkadaşım herşey, hoşgeldin tekrar ;)

khayyin

« Yanıtla #1207 : Kasım 07, 2009, 08:07:53 ÖÖ »
Arkadaşlar bir sorum olacak arabanın arka koltuğun üzerine biri oturunce sanki alt tarafında saç varmış gibi pıt diye ses geliyo acaba diğer arkadaşlarda böle bir sorun var mı yoksa ne yapmalıyım.

minimal_freak

« Yanıtla #1208 : Kasım 07, 2009, 08:33:20 ÖÖ »
Arkadaşlar bir sorum olacak arabanın arka koltuğun üzerine biri oturunce sanki alt tarafında saç varmış gibi pıt diye ses geliyo acaba diğer arkadaşlarda böle bir sorun var mı yoksa ne yapmalıyım.
dostum söylediğin problemi iki Euro'mda da yaşamadım, gerçi arka koltuğa pek binmiyorum, belki ondandır :D, ama arka koltukları yatırıp (koltuk başlıklarının yanında siyah düğmeleri kullanarak) oturma kısmınıda kaldırdıktıktan sonra altına bi bak derim, yay, bağlantı elemanları v.s. gibi yerlerden olabilir

khayyin

« Yanıtla #1209 : Kasım 07, 2009, 09:02:22 ÖÖ »
aslında dostum bakmak lazım ama bu işleri çok ii bilmediğim için kurcalamak istemiyorum ama zamanım olursa zaten hiç affetmicem.

khayyin

« Yanıtla #1210 : Kasım 07, 2009, 09:07:39 ÖÖ »
hocam senin bahsettiğin 2 euromda derken hangi model kaç motor du onlar :)

minimal_freak

« Yanıtla #1211 : Kasım 07, 2009, 05:20:42 ÖS »
ikiside 98 1.6iES, birinciyi sattıktan sonra daha temiz ve çok daha düşük km'li olanını aldım. :)

eurocv

« Yanıtla #1212 : Kasım 07, 2009, 10:27:31 ÖS »
Otomatik kullanan arkadaşlar; şanzıman yağı değiştirirken ustaya sordum, temizlenmesi gereken şanzımanla ilgili filtre yada benzer bişeyler varmı diye, yok, dedi.. Otomatik şanzımanlarda, Filtre değişikliği yada temizliğinden bahseden yazılar var, ama genel bahsediyor, bizimkilerde de böyle bir durum varmıdır, bilgisi olan var mı?..

tbaba

« Yanıtla #1213 : Kasım 08, 2009, 07:30:04 ÖS »
MERHABA HONDA DOSTLARI 97 EURO CİVİC ARACIN SAĞ STOP LAMBASI KIRIK,ARACI ALALI  26 GÜN OLDU VE MUAYENESİNİ YAPTIRMAMA 4 GÜN KALDI EĞER STOP LAMBASINI BULAMAZSAM VE 4 GÜN İÇİNDE MUAYENEYE SOKAMAZSAM NOTER SATIŞ SÜRESİ BİTİYOR VE TEKRAR GİRESUNDAN TEKİRDAĞA NOTER SATIŞINI TEKRAR YAPTIRMAYA GİTMEM GEREKİYOR.BUNUN İÇİNDE ACELE SAĞ STOP LAMBASI LAZIM ,YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÖDÜNÇTE OLABİLİR,KİRALIKTA OLABİLİR,YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER.
 TARIK BABA    TLF:5058154579

eurocv

« Yanıtla #1214 : Kasım 08, 2009, 10:02:17 ÖS »
Ankara Yıldız sanayi de Oto En var, orada 1 ay önce sağ stop çatlak var duymuştum, Google den "oto en" diye aratırsanız telefonunu falan bulursunuz, bi görüşün... Benim stop da 3 yerinden çatlak, mayeneden geçti..

minimal_freak

« Yanıtla #1215 : Kasım 08, 2009, 10:54:37 ÖS »
MERHABA HONDA DOSTLARI 97 EURO CİVİC ARACIN SAĞ STOP LAMBASI KIRIK,ARACI ALALI  26 GÜN OLDU VE MUAYENESİNİ YAPTIRMAMA 4 GÜN KALDI EĞER STOP LAMBASINI BULAMAZSAM VE 4 GÜN İÇİNDE MUAYENEYE SOKAMAZSAM NOTER SATIŞ SÜRESİ BİTİYOR VE TEKRAR GİRESUNDAN TEKİRDAĞA NOTER SATIŞINI TEKRAR YAPTIRMAYA GİTMEM GEREKİYOR.BUNUN İÇİNDE ACELE SAĞ STOP LAMBASI LAZIM ,YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÖDÜNÇTE OLABİLİR,KİRALIKTA OLABİLİR,YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER.
 TARIK BABA    TLF:5058154579
tarık bey, p.tesi günü sizin için yıldız sanayiye gidip bakarım, yanlış anlamayın ama parçalar çok pahalı, ben kapı bandını (siyah plastik şerit) 100TL den ağzını açtı, pazarlık yapa yapa 80 e indi, sıfırı Honda yetkili servisinde 85 zaten, ama 2 hafta beklersiniz dediler mecbur çıkmacıdan aldım, sağ stop ne kadardır inanın bilgim yok ama varsa sizi görüştürüp fiyat almanızı sağlarım
Saygılar

Nitrogenius

• nitrogenius
« Yanıtla #1216 : Kasım 09, 2009, 10:28:24 ÖÖ »
Arkadaşlar hepinize selamlar, bu aralar başım oldukça kalabalık evi taşıdım bir sürü sorun uzun zamandır forumla ilgilenemiyorum. hepinizden özür dilerim..

Arkadaşlar sağ ön cam açılmıyordu. Elektrikçiye gittim. sigorta arızalı dedi. değiştirdik çalıştı.. Dün yine bozuldu. Teyzemin oğlu bu işlerden anlar. Dedim abi durum bu bir bakarmısın :)) Abim sağolsun baktı hallemedi :) Hallemediği gibi birde arabayı çalıştırdıktan sonra sönen SRS lambası sönmemeye başladı. Şu anda SRS lambası sürekli yanıyor. Sigortanın yerini değiştirdiğini düşünüyorum. Ben de baktım ama herşey yerinde gibi görünüyor.. BU konuda yardımcı olursan sevinirim. SRS lambasının sürekli yanıyor olması canımı sıkıyor :)) Hepinize şimdiden teşekkürler..

tbaba

« Yanıtla #1217 : Kasım 09, 2009, 10:49:00 ÖÖ »
tarık bey, p.tesi günü sizin için yıldız sanayiye gidip bakarım, yanlış anlamayın ama parçalar çok pahalı, ben kapı bandını (siyah plastik şerit) 100TL den ağzını açtı, pazarlık yapa yapa 80 e indi, sıfırı Honda yetkili servisinde 85 zaten, ama 2 hafta beklersiniz dediler mecbur çıkmacıdan aldım, sağ stop ne kadardır inanın bilgim yok ama varsa sizi görüştürüp fiyat almanızı sağlarım
Saygılar
[/quote]

Arkadaşlar teşekkürler ilginize  zamanım kalmadığı için bu gün honda bayiğine sipariş verdim 280 tl.arabayı alalı dediğim gibi bir ay oldu ama hondalar insanda bağımlılık yapıyor ah birde yedek parça sorunu  olmasa...saygılar

feyleshof

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1218 : Kasım 09, 2009, 01:09:05 ÖS »
merhaba arkadaşlar,

aynı mesajı diğer siteye de bıraktım, artık forumlarımız çok aktif değil hayırlısı bakalım.

Geçenlerde 99 model otomatik vites aracıma atiker tüp taktırdım. Fakat istediğim tasarrufu henüz sağlayamadım. 20-25 kr arası gaz yakıyor kullanıma göre. Gazda kullanan arkadaşlar bu değerler normal midir sizce?

Bir de aracıma 42 lt simit tank taktırdım. Depo boşaldığında benzinciye depoyu doldurmasını söyledim,araç 30 lt gaz aldı. Bu kadar kayıp nasıl olur diye gaz taktırdığım ustaya sorduğumda %20 eksik alır dedi gazda depo. Sonra tekrar depo boşaldı ve aynı istasyona gittim bu sefer 36 lt gaz ile doldu depo. iyice kafam karıştı. gaz istasyonları gaz dolumunda da hile yapabilir mi yoksa bu tip durumlar normal midir sizce?

30 lt doldurduğum gaz ile 222 km yol yaptım çok düşük geldi bana.Selametle

minimal_freak

« Yanıtla #1219 : Kasım 09, 2009, 01:18:49 ÖS »
şu an ölçüm yapmanız sağlıklı sonuçlar vermiycektir, aracınızın biraz daha km yapmasını bekleyin bence, ilk takıldığı zamanlarda fazla yaktığını herkez söylüyor, biraz alışması gerekir diye düşünüyorum, simit tank olayına gelince 30-35 LT ortalamada alır, aracınıza aldığınız gazın miktarı istasyondan istasyona değişir, basınçla alakalı, farklı istasyonlarda 3-5 LT farkeder >=ok

feyleshof

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1220 : Kasım 11, 2009, 10:10:10 ÖÖ »
şu an ölçüm yapmanız sağlıklı sonuçlar vermiycektir, aracınızın biraz daha km yapmasını bekleyin bence, ilk takıldığı zamanlarda fazla yaktığını herkez söylüyor, biraz alışması gerekir diye düşünüyorum, simit tank olayına gelince 30-35 LT ortalamada alır, aracınıza aldığınız gazın miktarı istasyondan istasyona değişir, basınçla alakalı, farklı istasyonlarda 3-5 LT farkeder >=ok

İlgin için sağol, evet haklısın ama aynı istasyonun aynı pompasından doldurmuştum. Birinde 30 lt diğerinde 35 lt aldı.Neyse dediğin gibi 1-2 ay denemek gerekir.

minimal_freak

« Yanıtla #1221 : Kasım 11, 2009, 10:24:57 ÖÖ »

İlgin için sağol, evet haklısın ama aynı istasyonun aynı pompasından doldurmuştum. Birinde 30 lt diğerinde 35 lt aldı.Neyse dediğin gibi 1-2 ay denemek gerekir.
rica ederim, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım, bu konuda daha detaylı bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır, kazaszı belasız keyifli sürüşler dilerim

BhuRkY

« Yanıtla #1222 : Kasım 11, 2009, 10:41:23 ÖS »
Arkadaslar, geçenlerde osram night ampul aldım. Yaa bana mı öyle geliyor anlamadım. Eskisine göre çok fark yok gibi yaa. Aydınlatma sanki aynı. Sorunum yine devam ediyor :( bu ampulü takan arkadaslar nasıl verim alıyor. Memnunlar mı acaba ?

obkavi

« Yanıtla #1223 : Kasım 12, 2009, 08:43:09 ÖÖ »
selam dostlar, evvela şu lpg sorununa bi bakalım dostum otomatik  1,6 da lpg ile 220-250 krş arası normal, osram ampullerde çok farketmiyor ama yinede eskisine göre daha iyi eskisi tam kör uçuşu misali

ultrAslan_izmir

« Yanıtla #1224 : Kasım 14, 2009, 08:41:37 ÖS »
öncelikle herkese selamlar...97 model 1.4 euro civic arabama hangi gaz sistemini taktırmalıyım sizce bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz? bide araştırmalarımda aldıgım bilgileri paylaşmak istiyorum doğruluk payı nedir diye ; 1.olarak atiker dediler türk malı ama sorun olarak enjektörler arızalanınca tek olarak değişmiyormus ya takım yada komple kafa değişiyormus 2. olarak zavoli dediler oda baya sorun cıkarıyormus oda aynı şekilde tek olarak enjektörler değişmiyormus bide bazen sorun cıkardıgında kullanıcı hatası deyip garanti dısı diyorlarmıs 3.ise ovml diye bi marka italyan malıymıs bunu tavsiye ettiler hem enjektorler tekliymiş hemde soketli oldugundan herhangi bi kopma da lehime gerek kalmadan değişimi kolay oluyormus yan komsum kullanıyor 1.5 senedir arıza yapmamıs oda referans verdi kendiside tamirci WV de bu marka iyimidir sizce bide fiyatlar nasıl atiker 1000 tl civarındaymıs OVML ise 1400 felanmıs bana ovml daha iyi geldi bide yakıs bakımından baya tasarufluymus diğer lpg sistemlerine göre komsum 120 bin lira falan yakar diyor gazda 1.4 oldugu için  sizce nasıl fiyatlar bide son olarak cok kayıbım olurmu çekişte falan bariz fark olurmu baska marka tavsiye ederseniz hem fiyat hemde marka olarak yazarsanız sevinirim cevap için simdiden tesekurler herkese saygılar...