2005 model civic 1.6 ls marka araç aldım,arabanın japon üretimi olduğunu söylediler ruhsattada imalatı yurtdışı gözüküyor.bu araçlar yerli üretim değilmiydi.
bu arabada benzin olarak 98 mi 95 oktanmı kullanılmalı?
arabada marşpiyel yok,kapı kolları siyah acaba japon üretimlerimi böyle gerçekten?marşpiyeller hondadan temin edilebilirmi? orjinal yerine daha güzel bir marşpiyel nerde yapılır.
sahibi aracı alırken sac jantları söktürüp orjinal lastiklere alaşım jant taktırmış.185 70 14. bu araca büyük jant olarak ne kombinasyon önerirsiniz?
araç bana çokta performanslı gelmedi şanzımanı kısa ama çok iyi yürümüyor,yada hızı hissettirmiyor.0-100 9,2 deniyor ama bence değil. benim 99 model 1.6 8v 90 ps meganım gaza daha hızlı tepki veriyor acaba bu hondada gaz teli yokmu da viteste tam gaz verilince hemen yürümüyor,yarım saniye bekliyor.
meganeden sonra debriyaj ve direksiyon yumuşaklığı beni mutlu etti,sürüş pozisyonuda çok iyi,göstergeler hoş.yalnız meganedeki teyp kumandasına çok alışmışımbunda iki de bir teybe uzanmak kötü bir durum.
dikkatimi çekti araba 5. vites 3100 devirde 100km h yapıyor.bu hesapla araç otoyol kullanımlarında 6500 devirde 210 km civarı devir bitirir.
bu arada kesicide 2. vites 90 gibi 3.vites 138 gibi 4. vites 175 civarı yapıyor.